![]() |
3 חודשי מסה? לא הגיוני שאתה על אחוז שומן כזה נמוך בכזה זמן...
בטח עשית חיטוב. |
ציטוט:
ציטוט:
|
|
אני רוצה לראות תמונה שלך מלפני עם הוכחה שזה מה27.9.
עד אז זה חרטא. לא מאמין, מסה כזאת ב3 חודשים ועוד בלי לצבור מילגרם של שומן זוכה לכינוי "בלתי אפשרית". עריכה: אלא אם אתה על סטרואידים, כמובן. |
מתח בסופינציה לרוב מטריד את הכתף הרבה פחות בגלל הזווית של הגיד של הדו ראשי במנח הזה... אתה מוזמן לנסות בטווח תנועה מלא.
שינוי מעולה ממה שאפשר לראות בפלג גוף עליון(לא מעניין אף אחד קוביות בבטן, תראה גב, רגליים וכו') עכשיו אתה צריך להוסיף עליך עוד 13-15 קילו כדי שנאמר שאתה גדול |
ציטוט:
יש לי מתאמן שבכלל לא יכול להגיע למצב הזה, הכל עניין של גמישות, האוכלוסייה של היום כבר לא גמישה כמו פעם. |
ציטוט:
|
|
pamidor על איזה מאסה אתה מדבר?! (לפותח הפוסט לא בקטע מזלזל בשום צורה, ברצינות)
הבן אדם לא כזה מאסיבי, עלה יפה מאוד, באמת, אבל זה לא שהוא 95 קילו 10 אחוז שומן יש לו כנראה גנטיקה טובה + התמדה והשקעה (והפצצה בפורום) וזה התוצאות, אין פה שום דבר לא הגיוני. |
ציטוט:
גם אני עצמי לא מרוצה כרגע, אני שוקל 73 ואני מטר 86, אני מקווה שבעזרת עבודה קשה אוכל להגיע ל 80 קילו... |
תמשיך ככה, תוסיף עבודה כבדה לפחות פעם בשבוע 3-8 חזרות ויהיה טוב.
|
ציטוט:
משהו פה מסריח. כמו כל מתאמן חרטטן, הבחור בטח היה במכון המון זמן ורק לפני 3 חודש התחיל רציני אז הוא טוען שהוא מתאמן "רק" שלושה חודשים. ושלא תבין לא נכון, לא טענתי שהוא כזה מאסיבי בכלל. |
והנה, בתמונה של "לפני" ראו שהוא מתאמן, גם על שחיף מת רואים שהוא מתאמן אם מסתכלים על זה לעומק.
מהתמונה הראשונה עד לזאת הוא ירד באחוז שומן ומנגד צבר איזה כמה קילו טובים של שריר להערכתי. כל מה שהוא אומר זה בולשיט. לא מבין למה לחרטט בפורום, אתה עובד רק על עצמך. |
אני לא יודע למה יש לא להאמין, זה לא שהבנאדם הפך לסוס מטורף, כולה קיבל כמה קוביות בבטן , הפרדות בידיים וצורה בחזה.
|
ציטוט:
אני יודע שאני הולך לעשות לעצמי את הפאדיחות של החיים http://imageshack.us/a/img24/1733/imagetsk.th.jpg אני לא יודע מתי זה, אבל ככה הגוף שלי היה נראה וזה חדשה מהיום http://imageshack.us/a/img824/4767/sickbrah.th.jpg |
שינוי יפה מאוד.
אני מקווה שגם הסתפרת בינתיים, כן? |
:):):):) כן, אין יותר שיער ארוך
|
ציטוט:
בכל מקרה עם כל המתאמנים שלי תמיד עבדתי בסופינציה בהתחלה בינתיים אין אחד שהפריע לו המנח כל עוד הקפדנו לעבוד ברוחב כתפיים ולא רחב/צמוד מזה |
|
בכל מקרה שינוי יפה, החיטוב קצת משקר כי חסרה המון מא0ה אבל ב3 חודשים זה שינוי בן :):):):).
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ