ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   דני לקח מקום ראשון ביונבירס ! (https://israelbody.com/showthread.php?t=77382)

בחור כארז 26-11-12 13:25

אבל תענו בבקשה מה הפרס הכספי ?

Gaga1234 26-11-12 17:49

מזה משנה עם יש פרס כספי או לא תרציני? תחושב אנשים מתחרים בישביל הכסף?
תיודע איזה כבוד וגאווה זה להשיג תתואר שדני השיג במר יוניברס הוא ניצח אנשים על חומרים כבדים והוא כולו ילד בן 19 ..

Homie 26-11-12 18:21

תגיד אתה מנגב גם או רק מלקק?

DaSpider 26-11-12 18:25

גאווה תרתי משמע

nadavmoore 26-11-12 18:41

אין ספורטאי שמייצג את ישראל שלא עשה צבא מהסיבה הפשוטה שאסור לספורטאים להיות בנבחרות ישראל ולייצג את ישראל אם לא עשית צבא. נכון רוב הספורטאים המצטיינים הם משקי ממטרות, אז מה - הקטע פה הוא לא אשכרה ללכת להלחם בקו הראשון אלא להראות מחוייבות ותרימה למדינה.
אתה רוצה לשים דגל ישראל סביב הצוואר אין בעיה, יש לכך מחוייבויות אתיות כלפי האזרחים שכן עשו. אגב גם בר רפאלי שלא עשתה צבא מבחינתי לא מייצגת את מדינת ישראל בכבוד ואין לה שום זכות לדבר על הארץ וציוניות לעומת אסטי גינזבורג שעשתה צבא וזה לא פגע בקריירה הדוגמנית שלה. יש כדורסלנים בליגת העל שהיו בשטיית 13 ועוד הרבה דוגמאות לתרימה מעל ומעבר. אף אחד לא ביקש מדני שייתרום את החיים שלו לצבא יש מליון ואחד דרכים לשרת בצהל בתור ג'ובניק וגם אם קצת קשה והצבא לא מתחשב זאת לא סיבה לברוח, ברגע שעשה זאת הוא פגע במדינת ישראל ומבחינתי אין לו שום זכות לשים את דגל ישראל סביב צווארו. בקשר לקנאה, אני יודע שללקק לדני את החור של התחת זה כיף ונחמד לכם אבל יש כאן אנשים שלא מתאמנים כדי להראות טוב (תתפלאו יש כזה דבר) אלא מסיבות אחרות אז די עם התגובות הילדותיות האלו, תפתח פה דיון לעניין שיש עליו הרבה דיעות אני לא מבין למה לבוא ולרשום דברים לא קשורים.

arbel2 26-11-12 18:45

מכבד את ההישג אבל לא מכבד את האיש.

ברמה המקצועית ? הוא הגיע מצויין (למרות שבנאק בארץ הוא נראה יותר מרשים )
ברמה האישית ? מחליא אותי לראות אותו עם דגל ישראל.

DaSpider 26-11-12 18:49

במסלול של כל סיירת נדרש יותר כושר מאשר ה"ספורטאים" בתחום פיתוח הגוף מפתחים או אפילו שואפים אליו. אז די לדבר על ספורט. סחטיין על ההישג, אבל חלאס להתבכיין ולהצטדק.

אלברט ברכה 26-11-12 18:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m878 (הודעה 1149337)
כל אחד תורם למדינה מה שהוא יכול! באיזה מובן שהוא יכול! לא כל אחד צריך לרוץ אם נשק... יש טייסים יש אנשים בהסברה יש מתכנתים בצבא! אבל יש ספורטים שמייצגים את הארץ שלנו בעולם ומביאים כבוד! למה לבוא להכריך מישו לשרת בצבא?? הוא תורם למדינה בדרך שלו! ויאללה תפסיקו כולם פה להראות כמה אתם קנאים! מה אתם עשיתם? אני אפילו לא בטוח שהרוב שירתו ה בצבא)) ובכלל פה זה פורום פיצוח גוף ולא פורום צבא!! ולכל בן אדם יש את ההשקפות שלו! אולי הוא פציפיסט!

כמה עובדות:

1. באדיבילדינג הוא לא ספורט, אני מצטער מאוד ואני לא מתכוון לפגוע באף אחד, אבל באדיבילדינג הוא לא ספורט נקודה.
2. מביאים כבוד למי? לו עצמו ולעוד 30 אנשים שמכירים אותו? הבאדיבילדר היחיד שמוכר למישהו במדינה הוא אלי האנה וככה זה יישאר ב20 שנה הקרובות, תפנימו.
3. הוא לא תורם לאף אחד, המדינה לא צריכה את התרומה שלו בענף כזה נידח שאפילו במקומון שפרעם האירוע הזה לא יזכה לאזכור.
4. פה זה לא פורום "פיצוח" גוף.
5. ההשקפות של האדם לא מעניינות, יש פה מדינה ויש לה חוקים שכל אחד צריך למלא כדי להיות אזרח מהשורה.
6. שיהיה פציפיסט וכיגדלחכיגדלשחכיניסט, זה לא מעניין. אני מאוד שונא את העובדה שהכסף שלי הולך לחרדים והערבים אבל זה עדיין קורה, אז???????????????

**אין פה כוונה לפגוע באף אחד, מי שנפגע שייכנס קצת לפרופורציות ויבין שמה שכתבתי הוא נכון לגמרי**

Chest 26-11-12 19:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אלברט ברכה (הודעה 1149468)
כמה עובדות:

1. באדיבילדינג הוא לא ספורט, אני מצטער מאוד ואני לא מתכוון לפגוע באף אחד, אבל באדיבילדינג הוא לא ספורט נקודה.
2. מביאים כבוד למי? לו עצמו ולעוד 30 אנשים שמכירים אותו? הבאדיבילדר היחיד שמוכר למישהו במדינה הוא אלי האנה וככה זה יישאר ב20 שנה הקרובות, תפנימו.
3. הוא לא תורם לאף אחד, המדינה לא צריכה את התרומה שלו בענף כזה נידח שאפילו במקומון שפרעם האירוע הזה לא יזכה לאזכור.
4. פה זה לא פורום "פיצוח" גוף.
5. ההשקפות של האדם לא מעניינות, יש פה מדינה ויש לה חוקים שכל אחד צריך למלא כדי להיות אזרח מהשורה.
6. שיהיה פציפיסט וכיגדלחכיגדלשחכיניסט, זה לא מעניין. אני מאוד שונא את העובדה שהכסף שלי הולך לחרדים והערבים אבל זה עדיין קורה, אז???????????????

**אין פה כוונה לפגוע באף אחד, מי שנפגע שייכנס קצת לפרופורציות ויבין שמה שכתבתי הוא נכון לגמרי**

אלברט לניהול פורום דיונים פוליטיקה ומה שביניהם.

OfirAA 26-11-12 22:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי בחור כארז (הודעה 1149438)
אבל תענו בבקשה מה הפרס הכספי ?

לא נראה לי שיש שם פרס כספי כי זה של "חובבנים" זה לא תחרות פרו

Gaga1234 26-11-12 23:33

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...74032168_n.jpg
רמה מטורפת לגמרה

Chest 27-11-12 00:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gaga1234 (הודעה 1149512)

פסיכייי

hypertrophy 27-11-12 00:44

צחי.....כמה אתה משלם לו על מאסל וורשיפ?
או שבתמורה לליקוקים הדוחים שלך בפורום הוא עושה לך מופע ועושה לך סשן אדון ועבד?

Gaga1234 27-11-12 00:51

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מלקק לו אני פשוט מחזיק ממנו כי יש על מה לא כל יום רואים ילד בן 19 עם גוף כזה מה אני יגיד לך עם זה לא מרשים אותכם גנטיקה וגוף כזה לבחור בן 19 אז מה אני יכול להגיד לכם
אן שום ליקוק פה פשוט הבנאדם עם רמה בלתי נתפסת לגילו אז אני מעריך אותו זה הכל זה שאתם לא מחבבים אותו זה לא עניין שלי ולא מעניין אותי
ולא חושב שגם זה אמור לעניין את פורום פיתוח גוף היחסים האישיים שלכם עם דני לא משנה מה תגידו עם תוצאות לא מתכווחים הבנאדם לקח יונבירס ומר ישראל ואלוף האלופים..

DaSpider 27-11-12 01:43

כנראה יוצא שאתה יותר "מתרשם" ממראה גופם החסון של בני נוער מאחרים...

Chest 27-11-12 01:58

צחי-
http://www.youtube.com/watch?v=-HvZRkVUEVo
!!!!

hypertrophy 27-11-12 11:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gaga1234 (הודעה 1149527)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מלקק לו אני פשוט מחזיק ממנו כי יש על מה לא כל יום רואים ילד בן 19 עם גוף כזה מה אני יגיד לך עם זה לא מרשים אותכם גנטיקה וגוף כזה לבחור בן 19 אז מה אני יכול להגיד לכם
אן שום ליקוק פה פשוט הבנאדם עם רמה בלתי נתפסת לגילו אז אני מעריך אותו זה הכל זה שאתם לא מחבבים אותו זה לא עניין שלי ולא מעניין אותי
ולא חושב שגם זה אמור לעניין את פורום פיתוח גוף היחסים האישיים שלכם עם דני לא משנה מה תגידו עם תוצאות לא מתכווחים הבנאדם לקח יונבירס ומר ישראל ואלוף האלופים..

גבר...הלשון שלך השחימה
[וכנראה הישבן האדים אבל אני ממש לא רוצה לתאר את זה]

Bodybuilder 27-11-12 12:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1149465)
אין ספורטאי שמייצג את ישראל שלא עשה צבא מהסיבה הפשוטה שאסור לספורטאים להיות בנבחרות ישראל ולייצג את ישראל אם לא עשית צבא. נכון רוב הספורטאים המצטיינים הם משקי ממטרות, אז מה - הקטע פה הוא לא אשכרה ללכת להלחם בקו הראשון אלא להראות מחוייבות ותרימה למדינה.
אתה רוצה לשים דגל ישראל סביב הצוואר אין בעיה, יש לכך מחוייבויות אתיות כלפי האזרחים שכן עשו. אגב גם בר רפאלי שלא עשתה צבא מבחינתי לא מייצגת את מדינת ישראל בכבוד ואין לה שום זכות לדבר על הארץ וציוניות לעומת אסטי גינזבורג שעשתה צבא וזה לא פגע בקריירה הדוגמנית שלה. יש כדורסלנים בליגת העל שהיו בשטיית 13 ועוד הרבה דוגמאות לתרימה מעל ומעבר. אף אחד לא ביקש מדני שייתרום את החיים שלו לצבא יש מליון ואחד דרכים לשרת בצהל בתור ג'ובניק וגם אם קצת קשה והצבא לא מתחשב זאת לא סיבה לברוח, ברגע שעשה זאת הוא פגע במדינת ישראל ומבחינתי אין לו שום זכות לשים את דגל ישראל סביב צווארו. בקשר לקנאה, אני יודע שללקק לדני את החור של התחת זה כיף ונחמד לכם אבל יש כאן אנשים שלא מתאמנים כדי להראות טוב (תתפלאו יש כזה דבר) אלא מסיבות אחרות אז די עם התגובות הילדותיות האלו, תפתח פה דיון לעניין שיש עליו הרבה דיעות אני לא מבין למה לבוא ולרשום דברים לא קשורים.

אתה בטח מאוד מקנא, לכן ההודעה שלך כל כך ארוכה ??

אנשים, תרדו לבחור מהוריד, חלאס, הוא לא חייב לכם כלום !

עמרי מרג 27-11-12 12:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder (הודעה 1149548)

אנשים, תרדו לבחור מהוריד, חלאס, הוא לא חייב לכם כלום !

ולהיפך

Scylla 27-11-12 16:58

אמנם אני לא מת על דני, אבל אני חייב לציין שכל האנשים שחופרים כאן על זה שהוא לא עשה צבא קצת צבועים. בערך 70% אם לא יותר מהאנשים שכשירים להיות קרביים (כולל אני, שלא יהיו כאן ספקות, למרות שאני יצאתי אחרי שניסיתי) בחרו להיות ג'ובניקים בדרכים שקריות - אסטמה בגיל 3 או שקר אחר כלשהו... אז מגיע הבנאדם הזה שהחליט ללכת יותר קיצוני וחשב אני במילא לא אתרום כלום, אבזבז את הזמן שלי והזמן של כולם, אז פשוט אצא. אני מסכים עם העובדה שזה לא מכובד, שזה לא מעורר גאווה ושאר ירקות, אבל עם יד על הלב, יש מצב טוב שגם אני במקומו עושה את זה. כן יש המון ספורטאים שמשרתים בצבא בתפקיד מצחיק אבל מצד שני, למה זה טוב? על מי הם עובדים? מה מכובד במישהו שיכול לשים 200 קילו על הגב אבל עם פרופיל 64 בגלל אלרגיה לאבק או שטות כזאת? בשביל להיות ספורטאי (או כל מקצוע אחר) צריך להיות בדרך גם אנוכי בצורה כזו או אחרת, לבטל דברים אחרים בחייך לטובת המטרה שלך. זה מה שדני עשה. אני בהחלט לא אוהב אותו, אבל אני חושב שהעניין יצא קצת מפרופורציה, מעבר לכך אני חושב שלהשתמט מקרבי ולהיות ג'ובניק הרבה יותר גרוע מבחינה פטריוטית מאשר להשתמט מג'ובניק לכלום. (שוב - אני יצא מקרבי, ואחרי שנתיים גם כמעט יצאתי מהצבא, מהסיבות שלי)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:30.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ