ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Photo (https://israelbody.com/showthread.php?t=7729)

ABS4Ever 12-04-07 16:20

דיי חטוב
בהצלחה!

- Idan - 12-04-07 16:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell
בתור מפקח, אתה דווקא אמור לשמור על רמה גבוהה של פורום.
אם מישהו שלא מתאמן מעלה תמונה לאתר, זה לא עושה לכם טוב לפורום.
אבל מי אני שאחליט? אתה המנהל...

דרך אגב, דיברתי עם הבעלים של האתר והוא דווקא חושב הפוך ממך.

אתה לא הבנת את הכוונה שלי.

אני לא באתי לעודד את התופעה, אבל אני לא יכול להגדיר סטנדרט של מראה מסוים שלפיהו אנשים יעלו תמונות. גם אם הייתי מגדיר סטנדרט כזה, זה לא היה משנה כלום, כי מגיעים לפה כל יום גולשים חדשים שתהיה בטוח שהם לא קראו, לא קוראים וגם לא יקראו את ההערה שלך בתחילת האשכול והערות דומות באשכולות אחרים, ולכן התופעה בחיים לא תעלם. אבל אם אתם תמנעו מלהגיב, אז אשכולות עם 0 תגובות ידחפו לתחתית העמוד ע"י אשכולות אחרים (מה גם שחוסר התגובות מרמז משהו לפותח האשכול). כל עוד אתם ממשיכים להגיב, האשכול ישאר יותר זמן בראש העמוד.

אז נכון, בתור מפקח אני אמור לשמור על רמה גבוהה בפורום, וזה בדיוק מה שאני מנסה לעשות ע"י כך שלא יהיו כאן מגה-שרשורים של 4-5 עמודים כשבראש העמוד עומדות תמונות של מישהו שלא מתאמן. זה לא נראה לך קצת אבסורד?

חוסר תגובות לאשכול כזה יגרום לו להיות בתחתית העמוד (או אפילו ידחפו אותו לעמוד שני) כך שבסופו של דבר, בראש העמוד יעמדו אשכולות "איכותיים" יותר, וברגע שמישהו ירצה לפרסם תמונות והוא יעיף מבט מי פרסם פה תמונות לפניו, הוא יקלוט בדיוק מה הולך פה, הוא ידע מראש שסביר להניח שהוא לא יקבל תגובות ולכן זאת הדרך היחידה (שהיא הכי מוסרית) למגר את התופעה.

hell 12-04-07 17:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
אתה לא הבנת את הכוונה שלי.

אני לא באתי לעודד את התופעה, אבל אני לא יכול להגדיר סטנדרט של מראה מסוים שלפיהו אנשים יעלו תמונות. גם אם הייתי מגדיר סטנדרט כזה, זה לא היה משנה כלום, כי מגיעים לפה כל יום גולשים חדשים שתהיה בטוח שהם לא קראו, לא קוראים וגם לא יקראו את ההערה שלך בתחילת האשכול והערות דומות באשכולות אחרים, ולכן התופעה בחיים לא תעלם. אבל אם אתם תמנעו מלהגיב, אז אשכולות עם 0 תגובות ידחפו לתחתית העמוד ע"י אשכולות אחרים (מה גם שחוסר התגובות מרמז משהו לפותח האשכול). כל עוד אתם ממשיכים להגיב, האשכול ישאר יותר זמן בראש העמוד.

אז נכון, בתור מפקח אני אמור לשמור על רמה גבוהה בפורום, וזה בדיוק מה שאני מנסה לעשות ע"י כך שלא יהיו כאן מגה-שרשורים של 4-5 עמודים כשבראש העמוד עומדות תמונות של מישהו שלא מתאמן. זה לא נראה לך קצת אבסורד?

חוסר תגובות לאשכול כזה יגרום לו להיות בתחתית העמוד (או אפילו ידחפו אותו לעמוד שני) כך שבסופו של דבר, בראש העמוד יעמדו אשכולות "איכותיים" יותר, וברגע שמישהו ירצה לפרסם תמונות והוא יעיף מבט מי פרסם פה תמונות לפניו, הוא יקלוט בדיוק מה הולך פה, הוא ידע מראש שסביר להניח שהוא לא יקבל תגובות ולכן זאת הדרך היחידה (שהיא הכי מוסרית) למגר את התופעה.

אני מסכים איתך לגבי חוסר התגובה לתמונות מהסוג הנ"ל, אך כפי שבודאי אתה שם לב, אנשים מנסים לצבור כמה שיותר הודעות ויגיבו לכל שטות שמפרסמים כאן.
בכל מקרה, אני לא אגיב יותר לתמונות כמו הנ"ל.
תודה ויום טוב.

SiX PACK 12-04-07 17:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell
אני מסכים איתך לגבי חוסר התגובה לתמונות מהסוג הנ"ל, אך כפי שבודאי אתה שם לב, אנשים מנסים לצבור כמה שיותר הודעות ויגיבו לכל שטות שמפרסמים כאן.
בכל מקרה, אני לא אגיב יותר לתמונות כמו הנ"ל.
תודה ויום טוב.

מי מנסה לצבור הודעות..? זה אחד הדברים הכי מטומטמים ששמעתי...

שוב, אני לא מנסה לעקוץ אותך אחי, בלי קשר אליך אל תיקח את זה אישי.

sojgoon 12-04-07 17:54

כנ''ל...אני אף פעם לא ניסיתי לצבור הודעות...פשוט תמיד יש לי מה להגיד :)

HHHEELLBBOOYY 13-04-07 19:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sojgoon
כנ''ל...אני אף פעם לא ניסיתי לצבור הודעות...פשוט תמיד יש לי מה להגיד :)

כי אתה ספאמר

יונתן מהמעלית 13-04-07 21:42

מה המטרה בלפרסם תמונה אחת של יד שלא צולמה טוב ועוד רק אחרי חודש אימון בבית?

יונתן מהמעלית 13-04-07 21:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Troya
מי בעד לשים תמונות רק אם עברת את ה-65 קילו?

יש אני שוקל 66
מותר לי
איזה כיףף

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:03.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ