![]() |
דיברתי על התרגילים והטווחי חזרות. :/
דלג. |
וואו ! מבסוט עליכם תודה לכולם לוקח לתשומת ליבי.
השלב הבא להרכיב תוכנית ולשאול לדעתכם :) שוב תודה! |
אם כבר פתחתי את האשכול 2 שאלות שמציקות לי
1. איזה תרגיל מפתח את הפס בחזה הכי טוב? החזה מתפתח ממש יפה הפס לא משהו יכול להיות שאני מפספס פה משהו.. 2. איזה תרגיל מפתח הכי טוב את שריר המותן? (ממש איפה שנגמרות הצלעות) |
שמע, לשני החלקים שאמרת חשוב יותר חיטוב כדי להיראות מאשר מסה.
ה"פס" בחזה כמו שאתה קורא לו או פונקציה של כמה חטוב החזה שלך- מסה היא כללית, והעיצוב עצמו הוא גנטי, אם יש לך פס עם אחוזי שומן גבוהים, הרווחת, אם לא, תנסה להוריד אותם. ה"מותן" כמו שאתה קורא לו הוא שרירי האלכסונים, יש מלא תרגילים, אני הכי ממליץ על "תרגיל כושר לשריר הבטן האלכסוני עם משקולת אחת" כמו שקוראים לו פה, קח משקולת ביד אחת, תעמוד, תכופף את הגוף לצד הנגדי ושוב לצד של המשקולת כחזרה אחת, ומשם עוד איזה 10 15, ואז תחליף ידיים, המטרה פה היא כל טווח התנועה האפשרי ותנסה להחזיק את הבטן בפנים שאתה עושה את זה. בנוסף תעבוד עם משקל משקל, זה שריר חזק מטבעו. בהצלחה. |
1-אחוזי שומן נמוך ומאסת שריר יפה כמו שגורנאו אח שלנו אמר..
2-אתה בן 21 אני מניח שאתה בצבא אם אתה לוחם תעשה בטן כמו בצבא 10-15 דק' רצוף לפמפמם מכול הזוויות-בטן של אלים מובטח מניסיון משקולות לבטן זה עזר...כמובן לא לישכוח בטן תחתונה (מתח רגליים ישרות וזזות עם התנועה מטה טמעלה)...וכמובן גם פה ניכנס העסק של האחוזי שומן |
הוו עכשיו אני יותר רגוע
לגבי חזה בנץ' , בנץ בשיפוע ופרפר מספיק? או שיש המלצות מניסיונכם? לגבי המותניים והבטן אני עושה את ה15 דק בטן של p90x זה חולני חח מכסה מכל זווית אפשרית לזה אני יוסיף משקל ואוסיף גם את התרגיל הנוסף שהמלצתם עליו למותניים תודה לשניכם חברים יקרים! |
ציטוט:
|
ציטוט:
את הבטן התחתונה פיתחתי כבר מספיק אחי, עכשיו אני צריך לתת עוד דגש גם לאיזור הדרום - מערבי של הבטן. איזה תרגיל אני צריך לעשות? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עובד על החלק הדרום מזרחי בתקווה שהרוח תנשוב מערבה.
מה נסגר? תעבוד חזק עם משקל על האלכסונים. עובד- נסיון נטו תעבוד חזק עם משקל על המשולשים של הלמטה- מה שנקרא בטן תחתונה- תעשה הרמות רגליים לחזה עם משקולת בין הרגליים- עובד פצצה- יש לי משולש שם כמו של התמרור עצור לרכב. ובטן רגיל [אמצעית] תעבוד מלא מלא חזרות כמו של הטמבלים בצבא- בטן סיבולתית זה בטן שנראית טוב. ריבועים גדולים ומעוצבים. בהצלחה. האימון בטן שלי לדוגמא - 3x סופר סט של 10 בטן אלכסונים עם משקולת עומד לכל צד [עם 75 ליברה] + רגליים לחזה ישר על מתח ומשקל עוד 10 קילו. ואז סטים מהירים אבל נכונים [ניתוק שכמות + קראנצ' חזק] 90, 80, 70 של בטן רגיל בשיפוע ישר. אני עושה בטן פעם ביומיים ולמרות המשקל שלי יש לי בטן עצבנית. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ