![]() |
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...18910961_n.jpg
The rock !!! תותח על !!! הכפיל את עצמו ! אבל עזבו עד שהוא לא יעלה על במה הוא לא שווה כלום בטוח יש עוד מלא ישראלים שהם חצי ממנו אבל עלו על במה ולוקחים אותו בהליכה ..... ;) עכשיו ברצינות למקרה שמישהו שכח ויקטור ריצ'רדס לא עלה על במה (בתור מבוגר) אבל עדיין יש לו מקום של כבוד בספורט והיה לי כישרון מיוחד לגרום לדוריאן ייטס להראות קטן יחסית אליו סרטון של ויקטור ריצ'רדס : http://www.youtube.com/watch?v=Jq7p9...2&feature=plcp |
אז חוסר הכבוד לאנשים שלא עלו על במה רק מצחיק ...
בחורה יפה שלא ניסתה להיות דוגמנית היא לא יפה בגלל שהיא לא עובדת בתור דוגמנית ? |
פשוט ענק שזה יותר מידי יפה!!!!!!!
|
ציטוט:
גודל זה רק פרמטר אחד בפיתוח גוף פיתוח בתאכלס זה פרופורציות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כזה זיזלזול בבחור, ועכשיו תגידו לי שהוא גם לא יכול לקחת מר ישראל, אולי חוץ ממאור סטאס ועמית, אין ישראלי נכון להיום שמתקרב אליו בכלל.. באמת שעפתם על עצמכם טיפה יותר מדי, אולי כל העצבים מהטסט מעוור אותכם? |
ציטוט:
|
Homie יש לך הרבה פעמים תגובות כאילו מטומטמות שאני לא מבין מאיפה אתה מביא את ההשארות האילו!!??!
|
לכל אחד יש תגובות מטומטמות, אבל מה לא נכון בזה שהחברה' עלו על עץ גבוה? יש כמה בילדרים ישראלים שלא אזכיר את שמם שמינו את עצמם בלי סיבה לסנהדרין של כל מה שקשור לבניית גוף בפרט וספורט בכלל.
|
ציטוט:
|
אין מה להבין בפיתוח גוף, עשיתם מזה פיזיקה גרעינית, כמו שאין מה להבין בתחרות של כוח,
מי שנראה יותר טוב, פרופורציות, צבע, גודל, חיטוב, מנצח, כמו בכוח, מרים יותר משקל, מנצח זה הכל, בוא תגיד לי שזה לא נכון, ואחרי זה תגיד לי אתה חושב שנראה יותר טוב ממנו. כל תגובה שלכם היא תוקפנית נטו, לא צינית כמו חלק משלי, רק תוקפנית כאילו מה הפוזה שלכם אפשר לחשוב. |
ציטוט:
ואני אחזור בי, כזה גבר, אה אתה @^@&&*!^!^ ממש עוזר תגובות כאלו, ככה מנהלים דיון, אני לא מבין בפיתוח גוף? בואו תסבירו לי, תלמדו אותי, כמו שאני מסביר לאנשים ומנסה לעזור להם בפורום כוח ותוכניות ותזונה (שיכלתם להציץ לשם מדי פעם במקום רק לחפש תמונות של גברים משומנים בתחתונים) תסבירו לי על מסתורי פיתוח הגוף. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בפיתוח גוף? אם דניק מתחרה בבחור שהעלתם, 5 מקומות יפרידו ביניהם - לטובת דניק. כל מילה שלו בסלע: פיתוח גוף זה ממש לא רק גודל. הומי, סלח לי, נקבת רק ב 3 שמות שאמנם כל אחד מהם תותח על, אבל אני בקלות אתן לך עוד 6, 7 שמות, העניין הוא שאתם לא טורחים להגיע לתחרויות ולראות את העבודה שאנשים עושים; אנטון; רועי עבודי; איתי בושרי; תומר שוקרון; מוטי הרוש; יורה; נתי בן משה; כולם מתחרים יוצאים מהכלל. ואני לא אדבר על עצמי - תבואו ב 23 באוגוסט לנתניה ותראו בעצמכם. לגבי סנהדרין וכאלה...סחטיין על ההגדרה, אהבתי. |
ניגרי, הקטע שאתה לא יודע אם אני בא או לא,
אני באתי לכמה תחרויות וגם פגשתי אותך ודיברנו כשרק נכנסתי לכל תחום האימונים, מה לעשות, ברגע שיש בקהל אנשים שפי כמה כמה יותר מרשימים ממי שהיו על הבמה ב2-3 תחרויות שהייתי, לא מעניין לבוא תכלס, כן הרמה עלתה באופן ניכר, אבל עדיין זה מרגיש שזה לא זה. |
אם היית זה משהו אחר, אבל תחרות שהייתה ב 2009 זה ממש ממש לא תחרות שהייתה ב 2011 ובטח לא השנה.
אם ראית אותי ב 2006 למשל, ותבוא השנה, זה עולם אחר לגמרי. ואגב, מה שהיה מספיק ב 2006 לאוברול, היום לא גומר חמישי בעד 82, עיין ערך אבי פלדמן, שיש לי אליו המון כבוד כן? אבל קח אותו כמו שהוא היה ב 2006 שזכה (בצדק) באלוף האלופים, היום הוא לא היה קרוב לקחת את הקטגוריה בכלל. בקיצור אתה מוזמן להגיע, ב 23 באוגוסט בנתניה, יש לי תחושה שהולך להיות קאסט חד פעמי באוברול, משהו שידברו עליו, ותזכור מה אמרתי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תאמין לי שאני עושה הכנה של פסיכפת, וכשאני אומר פסיכפת אני מתכוון לגמרי לזה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ