ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   ככה מאמנים רגליים (https://israelbody.com/showthread.php?t=75569)

GSP 03-05-12 04:03

חחח לא אירוני שהוא קורא לעצמו דור סקוואט 24 אבל בחיים לא העלה לפה סרטון סקוואט תקני? ..לא שאני ראיתי לפחות תקנו אותי אם אני טועה...אבל בכל אופן אתה אתלט מרשים ביותר חבל שאתה לא עושה עם זה כלום תחרותי..

DaSpider 03-05-12 17:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי GSP (הודעה 1133003)
חחח לא אירוני שהוא קורא לעצמו דור סקוואט 24 אבל בחיים לא העלה לפה סרטון סקוואט תקני? ..לא שאני ראיתי לפחות תקנו אותי אם אני טועה...אבל בכל אופן אתה אתלט מרשים ביותר חבל שאתה לא עושה עם זה כלום תחרותי..

מה אפשר לעשות עם זה? להתחרות באליפות הארץ לab wheel?

nadavmoore 04-05-12 04:09

מה קשור אתלט למה שהוא עושה, מישהו ראה אותו קופץ לגובה לרוחק? רץ ספרינט או משהו? איך מה שהוא עשה הביא למסקנה שהוא "אתלט"? ועוד מדהים, יא גייז.

JaSoN.B 04-05-12 07:47

אל תצעק עליי

עלוש 04-05-12 11:45

הייתי משנה את הכותרת ל " ככה אני מאמן רגליים "

hypertrophy 04-05-12 14:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1133080)
מה קשור אתלט למה שהוא עושה, מישהו ראה אותו קופץ לגובה לרוחק? רץ ספרינט או משהו? איך מה שהוא עשה הביא למסקנה שהוא "אתלט"? ועוד מדהים, יא גייז.

לא גבר מה יש לך?....הוא.....מה יש לך?....דור הזה אתלט כי.....הוא.....
יאללה יא שמן שחיף היית מת להיראות כמוהו!!
חחחחח

SmokingSnake 04-05-12 17:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1133080)

איכס כל השמנים האלה מקנאים, מה החוכמה לעשות 5x5 סקוואט? זה לא אומר שום דבר אני מכיר במכון איזה בילדר אחד(סיפר לי שהוא טבעי) שראיתי שם 5 פלטות בכל צד ועושה סקוואט טוב, קצת פחות ממקביל.
נראה אותך רץ 40 קילומטר אחרי 10 קילומטר שחיה פעמיים בשבוע...

nadavmoore 04-05-12 18:41

אנשים פה לא עשו ספורט תחרותי בחיים שלהם ומזיינים פה את השכל מפה עד הודעה חדשה ובכלל כמה פה נראה לי מקבלים מחדש בתחת בזמן שהם רושמים את התגובה.
כל האלירמבויים והליידיבאגים למיניהם חושבים שקצת מסת שריר עושה אותם משהו, תבואו לרוקי קאמפ במאי ונראה מה אתם שווים, עד אז תמשיכו לזיין בשכל כי אין לכם מושג מה זה כוס (אולי התחת של חדש אבל זה לא נחשב) ותחשבו שקצת מסת שריר יעשו אותך משהו בעולם הזה . בהצלחה

ladybug 05-05-12 00:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1133134)
אנשים פה לא עשו ספורט תחרותי בחיים שלהם ומזיינים פה את השכל מפה עד הודעה חדשה ובכלל כמה פה נראה לי מקבלים מחדש בתחת בזמן שהם רושמים את התגובה.
כל האלירמבויים והליידיבאגים למיניהם חושבים שקצת מסת שריר עושה אותם משהו, תבואו לרוקי קאמפ במאי ונראה מה אתם שווים, עד אז תמשיכו לזיין בשכל כי אין לכם מושג מה זה כוס (אולי התחת של חדש אבל זה לא נחשב) ותחשבו שקצת מסת שריר יעשו אותך משהו בעולם הזה . בהצלחה

איזה קוקסינל שחי בסרט :):):):),מעניין מה יותר חשוב בעולם הזה,להיות עם גוף בן :):):):) או להיות שמן חזק אממממ מעניין.אל תזיין תשכל רק בגלל שאתה דומה לזין יא מעפאן.מישהו אמר לך משהו על הספורט שאתה עושה?אתה טוב במה שאתה עושה?כל הכבוד,אל תעשה השוואות ותזלזל באנשים אחרים תעשה טובה.ואם כבר אתה עושה השוואות אז להראות טוב עם גוף סוף הדרך משיג לך יותר כוס מכל הספורט התחרותי עלקקק שאתה עושה.ובכלל השוואות לשמנים חזקים מה זה יתן לך בוא תגיד לי?אחרי שאתה מחזיר תמוט למקום שלו והולך לבית מה נשאר לך?זין בתחת,שאתה מסתובב ברחוב כל אחד שיראה אותך לא יחשוב בכלל שדרכת בחדר כושר בחיים שלך,שלא לדבר על בחורות שלא סובלות מגודלים שמנים,ואני מדבר בכללי לא עליך כי אני לא יודע איך אתה נראה וגם לא מעניין לי תביצה,רק אל תעשה השוואות מפגרות ואל תתחיל לעלות תמונות של כוסיות עכשיו בשביל לנסות להוכיח משהו תעשה טובה,אם יש לך טיפת שכל תבין תדברים.טוב לך במה שאתה עושה סחטיין,חלאס עם ההשוואות האלה,וכמו שאתה רואה יצאת טמבל שניסיתי להשוות בכלל.

DaSpider 05-05-12 03:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ladybug (הודעה 1133169)
איזה קוקסינל שחי בסרט :):):):),מעניין מה יותר חשוב בעולם הזה,להיות עם גוף בן :):):):) או להיות שמן חזק אממממ מעניין.אל תזיין תשכל רק בגלל שאתה דומה לזין יא מעפאן.מישהו אמר לך משהו על הספורט שאתה עושה?אתה טוב במה שאתה עושה?כל הכבוד,אל תעשה השוואות ותזלזל באנשים אחרים תעשה טובה.ואם כבר אתה עושה השוואות אז להראות טוב עם גוף סוף הדרך משיג לך יותר כוס מכל הספורט התחרותי עלקקק שאתה עושה.ובכלל השוואות לשמנים חזקים מה זה יתן לך בוא תגיד לי?אחרי שאתה מחזיר תמוט למקום שלו והולך לבית מה נשאר לך?זין בתחת,שאתה מסתובב ברחוב כל אחד שיראה אותך לא יחשוב בכלל שדרכת בחדר כושר בחיים שלך,שלא לדבר על בחורות שלא סובלות מגודלים שמנים,ואני מדבר בכללי לא עליך כי אני לא יודע איך אתה נראה וגם לא מעניין לי תביצה,רק אל תעשה השוואות מפגרות ואל תתחיל לעלות תמונות של כוסיות עכשיו בשביל לנסות להוכיח משהו תעשה טובה,אם יש לך טיפת שכל תבין תדברים.טוב לך במה שאתה עושה סחטיין,חלאס עם ההשוואות האלה,וכמו שאתה רואה יצאת טמבל שניסיתי להשוות בכלל.

מצד שני תחשוב על תסריט כזה - בחור שכולם רואים ויודעים שהוא חורש על חדר הכושר ועל התוספים ואז בא איזה שמנצ'יק לא מרתיע במיוחד במראה והשרירי מקבל ממנו מכות רצח. מה נשאר לשרירי חוץ מהאגו המעוך שלו? זה שכמה גברים אמרו לו שהוא "יפה"?

ladybug 05-05-12 09:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daspider (הודעה 1133174)
מצד שני תחשוב על תסריט כזה - בחור שכולם רואים ויודעים שהוא חורש על חדר הכושר ועל התוספים ואז בא איזה שמנצ'יק לא מרתיע במיוחד במראה והשרירי מקבל ממנו מכות רצח. מה נשאר לשרירי חוץ מהאגו המעוך שלו? זה שכמה גברים אמרו לו שהוא "יפה"?

:):):):) אתה רציני?נכון רק בגלל זה עדיף להשאר שמן ולא לעשות גוף יפה רק כדי שיום אחד בטעות מישהו לא יביא לי מכות ואז אני יתבאס על כל החיטוב שלי חחח,אתה שומע את עצמך תגיד לי?

Mazr1k 05-05-12 15:01

זה מצחיק אבל רוב האנשים שיגידו לך "חיטוב טוב" "מאסה טובה" זה רובם גברים אז מה אתה חופר פה

Jack4D 05-05-12 17:29

שמעתם מה קרה אתמול בבאר שבע? נער ששוקל 47 קילו גמר בדקירת סכין אבא ל2 ילדים.
אז תפסיקו לזיין כבר את השכל ולהקפיץ את האשכול הקודח הזה ותלכו להתאמן כבר ולהפסיק ולזלזל אחד בשני ומי ששמן וחושב שהוא איזה מתאמן הארדקור וליפטר מקצועי שגם ילך להזדיין ושיפסיק לבלבל בביצים.

היום מה שהולך זה גוף מסיבי עם אחוז שומן סביר עד נמוך לא בחור שמן ״ליפטר״ עם זקן קשוח ו30 אחוז שומן.

כוסאמק האשכול הזה דור ימחשמך.

Homie 05-05-12 20:04

אתה כזה טיפש זה מדהים כל פעם מחדש, טוב אתה אמריקאי זה מסביר את זה..

אבא ל2 ילדים מבחינתך זה אינדיקטור למה? לזה שהזין שלך קטן ? למה?

Mazr1k 05-05-12 20:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי homie (הודעה 1133205)

מה אתה דביל?

הוא אומר שנער דקר בן אדם אבא ל2 ילדים

Homie 05-05-12 21:36

היום השלטונות שחררו בסוריה 265 עצורים שהיו מעורבים במהומות מאז שהחלו במרץ 2011.

Jack4D 05-05-12 21:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי homie (הודעה 1133205)

תגיד לי מה אתה פותח את הפה שלך? אתם מתווכחים מה יותר טוב להיות ליפטר שמן ומכוער ר צ ח כמוך או מסיבי ומחוטב כמו בודדים מהפורום. סתם נתנתי אינדיקציה לכך שלא צריך להיות ליפטר או מחוטב בשביל למות כי היה איזה שפעת אחד פה שאמר שהשמן ירביץ למחוטב. ישראל שנות האלפיים משתמשים בסכינים.

אז תקרא שוב ת׳תגובה שלי ואל תפתח את הפה שלך שוב יא קבב.

Homie 05-05-12 21:37

http://my.ynet.co.il/member_ynet/index.html

Homie 05-05-12 21:38

סיכון נוסף בלידה מאוחרת: מחקר חדש מגלה כי לידה אחרי השבוע ה-41 להריון מגבירה את הסיכון להפרעות נפשיות ובעיות קשב וריכוז אצל הילד בהמשך חייו. על המחקר החדש מדווח כתב העת הבינלאומי לאפידמיולוגיה.

Homie 05-05-12 21:38

אני יכול להביא, יש מלא כתבות ב ynet

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:02.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ