![]() |
ציטוט:
נכון גם הוא לא היה בסדר אבל למה להרוס לפותח הפורום את הנושא? חלאס כבר שבן אדם פה חש את עצמו מלך עולם למה ליפטר לא מסוגל לשבת בזמן שבילדר מעלה תמונה ולמה בידלר לא יכול לקבל ביקורת בונה על רבעי הסקוואט שלו אפילו ילד בגן מסוגל לעמוד בהבטחה הזאת כאילו זה הפך לכזה גרוע הפורם הזה לבדיחה מהלכת תתבגרו ותפנימו |
כנראה שהם גם לא יודעים לקרוא,
ממש לא השתקתם חח, רשמתי בהודעה האחרונה שהגבתי לגיבובי השטויות שלכם במקום אחר, שזו שתיהיה ההודעה האחרונה שאני אענה לכם, וזהו. מיותר, אתם ילדים קטנים חסרי ידע שחיים בסרט, לא אני. |
Homie אנחנו לא ילדים קטנים אתה מתנהג בצורה מגעילה ומסריחה וחושב שאתה איזה לא יודע מה
לא יודע לפרגו לאנשים וזה מה שמעצבן תן כבוד יכבדו אותך. |
יודע מאוד לפרגן, כשצריך ויש על מה.
כל בן אדם מבחינתי ששוקל מתחת ל85 קילו, כשהוא לא במצב של במה, אין מה להתלהב כל כך ממנו, ובטח שלא לעוף כמו שאתם עפים, בשורה התחתונה, הוא לא מיוחד, מי שמראה תוצאות ש 90% מהאוכלוסייה יכולה להגיע אליהן אחרי שנה של אימונים, הוא לא משהו מיוחד, חד משמעית, למה הוא לא מיוחד? כי הוא לא כי יש עוד 85958915 כמוהו, זה שבארץ כולם גם ככה מתאמנים חרא ואז נדיר שמישהו מראה תוצאות כלשהן זה משהו אחר, אבל בין זה לבין איך שאתם עפים על עצמכם וואי וואי.. |
אתה תמיד נראה אותו דבר זה מאוד יפה שאתה שומר על ההשיג אבל לא היית רוצה להתקדם ולגדול?
|
ציטוט:
מפה זה רק אנבוליים.. |
http://www.youtube.com/watch?feature...v=dUF7gkhO7Cs#!
לדעתי אתה משהו מיוחד וצריך ללכת לדה-וויס לעונה הבאה. בהצלחה |
ציטוט:
כנראה הוא מרוצה מהתוצאות שלו אותי מתסכל להישאר באותו מקום בלי לראות התקדמות |
היש צדיק בסדום?
|
חמוד אבל באמת שהוא יותר מידי.. לא אוהד של זה
|
מהזה יותר מידי?אתה בפורום פיתוח גוף חמוד לא פורום דוגמנים
וניש....כפרות סוף סוף אחת שאומרת את האמת לילדים אוכלי הכאפות האלו |
זה לא ניש זה נסיכה באותיות של אנגלית
|
ציטוט:
|
בשביל להיות עם אישה (ליותר מלילה אחד) אתה צריך הרבה יותר מקוביות בבטן או ידיים גדולות ואת זה כל אחד יגיד לך.
אם אתה תהיה עם מישהי רק בגלל שהיא כוסית אז מצבך רע והיא מהר מאוד תזרוק אותך |
באנה הומי רק נכנסו בך פה אה?לא סובלים אותך בפורום,חשבתי זה רק אני.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ועוד איזה 3 טמבלים 70 קילו נו באמת.. חח... ועם כל הכבוד אנחנו בפורום שניהיה ממש מעאפן בגלל הדברים האלו, כמו כל דבר בארץ, 90% מהאנשים טאמבלים, וה10% שותק / נעלם כי נשבר לו הזין מזה.. מה שמצחיק באמת, שאני כל הזמן, בקו המחשבה שלך, כל כך שמן, ולא מרשים, שהדבר היחידי שאתה חושב עליו בכל הזדמנות (אתה וקרמבו) זה אני, עוקבים אחרי פוסטים שלי, מגיבים לכל הודעה שלי, לא מרשים לא מרשים, נראה לי אתם מאוהבים בי, ו100% גם נכנסתם וחיפשתם אותי ב facebook כי אתם כאלו מסכנים חח אבל שיהיה לכם לבריאות, סוף יום אתם המסכנים לא אני :) אגב אתם קוראים לי מכוער, הקרמבו הזה נראה כמו קוף מערות, אותך אתה כל כך יפה שאין לך תמונות עם פנים :) סאלמת', מקווה שתמצאו איזה ילדה בת 16 שתתחרמן מהקוביות :) |
וואו כמה דברים יש לי לומר על השתרשרות הדברים פה....אני אגיב רק על מי שבאמת שווה להגיב לו
וואלה מתאים לך נסיכה :) והומי עזוב את כולם-אתה יודע שאני דלוק עלייך :) |
יאיר פה זה לא E-harmony, לך תעשה moves על נסיכה בפייסבוק ( או על הומי לפי התגובה האחרונה שלך).
|
ציטוט:
ולמה או היא או הומי? אני בעד גיוון :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ