![]() |
תעשו לו ראיון בזירת הגולשים, אין לי בעיה עם זה.
|
לא ניראה לי שיש שם מישהו שיכול לעשות את זה בצורה מיקצועית...
|
ראיון מקצועי עושים עם מי שהרוויח את זה.
שיתחרה ונדבר אחר כך: זה שהשכן שלך החבר שלך מהבית כנסת או סוכן הביטוח שלך אומר לך שאתה תותח - זה ממש לא מעיד שאתה תותח. |
איך שאתה רוצה.
אבל אם אתה רוצה ליגרום למאמרים שלך להיות יותר פופולארים, אז אתה תצטרך לראיין גם אנשים שאתה רואה שאנשים אחרים מאוד מתעניינים בהם. |
השאלה היא למה אתה מתעניין במישהו שלא עשה צעד של מילימטר בספורט הזה, כשכל מתחרה פיטנס מהעשיריה השנייה נראה עשר דרגות יותר טוב ממנו.
למה לא תתעניין במי שבאמת עבד, עבר דברים, והשיג משהו. באמת מעניין אותי לדעת. |
אני אהיה כנה איתך.
90% מהאנשים שראיינת אני לא מכיר. עכשיו, אני לא יודע אם זה ביגלל שאני לא גר בארץ או ביגלל שהם פשוט לא ״משווקים״ את עצמם מספיק חזק בארץ. וזה לא שאני לא נהנה ליקרוא אותם. כי אני כן, אבל אני פשוט לא מצליח להתחבר אלייהם כל כך ( מקווה שאתה מבין למה אני מתכוון). אבל חדש מפרסם פה הרבה, והוא גורם להרבה תגובות ושאלות מצד הגולשים שאני חושב יכול להיות משהו יחודי לישראל בודי כי מי שרוצה לדעת יותר על חדש יצטרך לבוא לפורום ומי שכבר יודע עליו יהנה מלקרוא על דמות מוכרת. |
קודם כל אתה אלף אחוז צודק מבחינת זה שהם לא מבינים או עוסקים בשיווק, אז לכן אני מקווה שאחרי שפרסמתי אתה כן תכיר אותם.
דבר שני, אני אפילו לא אגיד באותו משפט את השם שציינת עם שמות שהם אלופי ישראל כמו תומר שוקרון או רועי עבודי או לוליק, כי מבחינתי זו פגיעה קשה בכבוד של הספורטאים האלה, וכפי שאתה יודע יש לי אליהם המון כבוד, חוץ מזה שהם חברים וקולגות שלי - מבחינתי זו כמעט שליחות. ולגבי הבחור ההוא, באמת: מי הוא, מה הוא ולמה הוא? בחור שמריץ תמונות בפורום אבל אין לו אומץ, כישרון, יכולת, או אני לא יודע מה - להוכיח את עצמו ברמה תחרותית, הוא לכל היותר חובבן ובטח לא מגיעה לו כתבה מושקעת. אמרתי לך: זה שמקסים מהמכולת חושב שאתה מלך מצריים, זה לא אומר שאתה באמת כזה. |
מה עם הקובי מהמאפיה?
|
לפי מקסים מהמכולת, לי פריסט היה צריך לעשות לי ספונג'ה בבית, וקטלר היה עוזר לי עם הכלים.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ