ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   240 קילו סקווטט חברים הבטחתי יאללה תהנו חדש מהיווםם!!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=74729)

JaSoN.B 24-01-12 17:10

דני חבל, בפוסט שהעלת לפני שבוע עם התמונות שלך הראת בגרות והבנה של ספורטאי ( באופן ההתנהגות וקבלת הביקורות). ועכשיו אתה שוב יורד לרמה של ילד בגנון עם ירידות על אנשים והמצאת תירוצים במיקום לקבל את זה כמו גבר שהטכניקה שלך לא בוצעה נכון.
זה לא בושה לשאול ולבקש עזרה, אם היית אומר ״ אוקי, אז הסקוואט של לא טוב. איך אני יכול לשפר אותו או מה אני צריך לעשות כדי לשפר אותו״ היה פותר את כל הירידות והתגובות הבוטות.

בחיים אל תישכח. ספורטאי אמיתי, או אפילו כל מיקצוען צריך לדעת איך לקבל ביקורת ואיך להשתמש בה לטובתו.

ו Chest, מגעיל אותי שאתה יורד על אנשים עם דיסלקציה. תתנהג בהתאם לגיל שלך, לא במקום ירידות כאלו.

אלירמבו 24-01-12 17:10

:shok1::shok1::shok1:oooo what akeyboard gansters......

dani hen 24-01-12 17:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי chest (הודעה 1125383)
מה שמצחיק אותי זה, שאתה בן אדם מפגר רואים לפי צורת הכתיבה הלא מובנת ורבת השגיאות שאתה דיסלקט,
ודבר שני הילד האפס הזה עוד חצי שנה מחזיק נשק והולך להגן עליך ועל המדינה שלך, מה שלך לא יצא לעשות.. בטח ראו אתה לא 100% שלחו אותך הביתה על נפשי, ובקיצור דבר יפה יא בן אדם מושתן, תדבר ביחס לגובה שלך..
ועל איזה כוסית אתה מדבר יא מכוער אחד למה מה כבר יצא לך בחיים העלובים שלך חוץ מנשיקות בלחי מאמא?

שמע אני לא בא לרדת עלליך שמור על עצמך ואני עד ליפני חודש סיימתי תצבא בכבוד אני האיתי לוחם ביחיד בחייל הים מאוד מובחרת וזהו גמור את זה יפה וזהו בהצלחה גבר

dani hen 24-01-12 17:13

אמרתי שאתם צודקים חבל שאתם לא קוראים בין השורות כמו שאומרים ונכון המשקל לא בישבילי אבל תודה לכולם וזהו קצת ציטינג לא מזיק לאף אחד

JaSoN.B 24-01-12 17:18

זה צ׳יטינג שבקלות יכולה להוביל לפציעה חמורה.
אני שמח אם תעלה סירטון שלך עושה סקוואט עם מישקל יותר נמוך ( אפילו רק עם פלטה של 20 קילו בכל צד) רק כדי ליראות אם הטכניקה שלך באמת טובה והסירטון הזה לא משקף את המציאות של הטכניקה שלך.

dani hen 24-01-12 17:19

יש ביקורת שאני יקבל.תמיד ויש יהומו וכאלו תכבדו מה אתם קוקסינלים חח עזבו חברים רק טוב מאחל לכם בריאות כושר ומסה

dani hen 24-01-12 17:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jason.b (הודעה 1125390)
זה צ׳יטינג שבקלות יכול להוביל לפציעה חמורה.

דפקה לא עזרה תמיכה וקצ ציטינג זה פסדר אחויה ונכון משקל רציני וכבד לעשות אותו ב109אחוז

dani hen 24-01-12 17:22

משקלים אחרים תאמין לי שאני עושה מדויק לא סתם הגוף שלי עם פרופורציה חזקה

JaSoN.B 24-01-12 17:25

אחרי הסירטון הזה קשה לי להאמין שה ״מדוייק״ שלך ושלי זה אותו הדבר.
ויש אלף ואחד סיבות ללמה אתה ב״פרופורציות״.

JaSoN.B 24-01-12 17:27

ותלמד להבליג את הביקורות שאתה לא אוהב אם הן באמת לא במקום.

greyhawk 24-01-12 18:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Chest (הודעה 1125380)
דנייי יא אחחחח זה meme יא מפגר זה לא אני ואל תרד לרמות אישיות יא הומו אחד בן 21 כבר מזריק יא גוב' מושתן פעם אומר שוקל 90קילו פעם שוקל 60קילו, תוריד את האף הנמוך שלו למקום הראוי לו בדיחה.

אני 99% בטוח שהוא לא יודע מה המשמעות של המונח meme...
סתם ניחוש מושכל...

nadavmoore 24-01-12 18:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dani hen (הודעה 1125386)
שמע אני לא בא לרדת עלליך שמור על עצמך ואני עד ליפני חודש סיימתי תצבא בכבוד אני האיתי לוחם ביחיד בחייל הים מאוד מובחרת וזהו גמור את זה יפה וזהו בהצלחה גבר

אחי בשביל שיטת צריך קב"א 56, אתה אולי היית בסטילים. אגב גדמיל עדיין שם?

Gaga1234 24-01-12 19:18

שמע מבחינת מאסה והגוף עצמו אני לא חושב שיש מישו מהפורום שמתקרב עליך ואתה לא רואה אף אחד וזה יפה מאוד.
אתה טוען שאתה טבעי אני אומר זה אפשרי אבל קשה מאוד במיוחד עם מאסה כזאת

בנוגע לסקוואט זה שיוצאים עליך הז בצדק אחי הריי מה ציפית שתפרסם סקוואט כזה בפורום אימוני כוח ולא יצאו עליך?
זה אפילו לא רבע אחי תלמד לעשות סקוואט תוריד משקל תרד עד למטה כמו שצריך וזה הכל
לא להתאמן לפי האגו זה רק יהרוס לך בהצלחה בהמשך.

Homie 24-01-12 19:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1125403)
אחי בשביל שיטת צריך קב"א 56, אתה אולי היית בסטילים. אגב גדמיל עדיין שם?

eyzeeeeeeeeeeeeeeeee
phhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
maaaaaaaaa
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mayb incharge of the ovedi rashar (they need to know how to use brushes and stuff)

dani plz, check ur spelling and grammer, really, not laughing at you,
will have mistakes some times
but check them i can't understand half of what ur saying

טייני 24-01-12 20:01

אחי איזה אומץ לעשות סקוואט רק עם 3 ספוטרים אחי אתה קרנףףףףף עללללללללל חמרמיר ביצותתתת נפאלייייייייייייי אח שלי הקרנףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!@!#!!

או בקיצור, כמצופה וכצפוי לא סקוואט ולא בטיח, לא הפתעת פה אף בר דעת שמבין עניין, והיה ברור שתעלה לפה סרטון של שמינית סקוואט כי אתה בילדר ישראלי טיפוסי,
אבל האמת??? עשית שיא חדש - 3 ספוטרים כשאחד בעצם מסקביט איתך 50% מהמשקל אף אחד עוד לא העלה פה, אז על זה כל הכבוד זה בהחלט שיא.

אבל לא נורא יאח!! תתעודד! בעזרת ה' והמזרק - במאי תתן בראש על הבמה וזה הכי חשוב!!!

Goliath89 24-01-12 20:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dani hen (הודעה 1125391)
יש ביקורת שאני יקבל.תמיד ויש יהומו וכאלו תכבדו מה אתם קוקסינלים חח עזבו חברים רק טוב מאחל לכם בריאות כושר ומסה

קוקסינלים?
אתה אוהב :):):):)

מתי סרטונים סקוואט מלא?!!
קילו 200-100
בבקשה להקליט חח:bow:

Cuba 24-01-12 22:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dani hen (הודעה 1125386)

אתה באמת מצפה מאיתנו להאמין ששריתת ביחדה מובחרת מאוד בחיל הים ורק לפני חודש ניהית אזרח ואתה נראה כמו מפתח גוף שמתאמן לפחות 3-4 שנים אם מזרקים?

טייני 24-01-12 22:49

קובה תהיה רציני, ידוע שבצה"ל גובה של 1.66 ס"מ זה אוטומטית יחידה מובחרת.

LIBRA 24-01-12 22:56

אחי תפרט בבקשה את התוכנית אימונים שלך גבר!!! אני רואה שיש לך תוצאות מדהימות אני גם רוצה להיות כמוך!!! איך אתה נותן דגש לרגליים ככה שהגעת לסקוואטים כאלה??? תשתף גבר אל תסתיר

טייני 24-01-12 23:21

ליברה גיליתי מה הסוד שלו ושל חדש!
קבל !!!

http://img689.imageshack.us/img689/4636/232323ye.jpg

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:30.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ