![]() |
איכס אני לא מבין איך ילדים בגיל שלי יכולים לעשן, הרי כל אחד שמעשן עושה את זה בשביל הפוזה בהתחלה ואחרי זה זה כבר התמכרות שאי אפשר לצאת ממנה.
אז למה? בשביל לבזבז מלא כסף ולהרגיש פוזאיסט? עלוב למדי.. |
נרגילה פחות גרועה מסיגריה מכמה סיבות:
ממכרת או לא, היא לא זמינה כמו סיגריה ככה שאי אפשר להגיע למצב שדופקים 2 קופסאות גחלים ביום. אני מעשן רק עם חברים, ככה שאם חלק לא יכולים או משהו כזה, אני פשוט לא מעשן. מתחלקים בין החברים, אתה לא יושב עליה לבד. נרגילה לא מסריחה. ועישנתי פעם ככה לפני שנתיים הייתי מעשן גם 3-4 גחלים ביום , ואז אחרי כמה חודשים ההורים שלי זרקו לי את הנרגילה. ופשוט לא עישנתי. |
ציטוט:
אבל כול החברים שלי שמעשנים אז הם ירדןו מאוד בספורט נגיד רצים 2 קילומטר הם מתחילים להחנק באמצע הרך ובסוף כול דבר שמעמץ מבחינה ריצה ושכיבות שמיכה וכול זה זה יורד לרעה אחרי כמה שנים ומישהו אמר ששתיה זה יותר גרוע זה לא :huh: |
פעם באיזה שבועיים מקסימום, אפילו יותר, אני מעשן עם חברים איזה 2-3 גחלים שזה בערך 0.75גיחל לכל אחד, זה ממש לא נורא
|
פעם בשבוע ככה נרגילה בחיטוב זה מומלץ מוריד תרעב מנסיון תגידו יש למישו מחקר או משהו שמוכיח שעישיון גורם לחוסר תאבון מעניין אותי עם זה באמת נכון...
|
חח נרגילה בחיטוב מומלץ .. הגזמנו קצת לא ?
|
נרגילה יותר גרוע מי סגריות ביגלל שהטעם של הנרגילה עושים מי צועה של גמלים :wiggle: ..
עכשיו תחשוב לבד עם אתה רוצה להמשיך לעשן ..:whistle: |
ציטוט:
זה מרגיע את הבן אדם מבכינה פסיכולוגית. ואתה לא רוצה לאכול ב10 -15 דקות האלו שאתה מעשן. וככה זה ניגרר לעוד סיגריה ועוד סיגריה . לעוד סיגריה ועוד שתיים.. |
תפסיקו להמציא סיבות למה נרגילה כן טובה ופחות משפיעה מסגריה, נרגילה גם דופקת ת'בריאות, ולא משנה אם אתה מעשן פעם ב כי אתה יכול לחטוף סרטן מפעם ב..
אז די כבר, עזבו ת'חרא הזה ותחיו נורמלי בלי כל הרעל הזה. |
וואי אני שונא תחנונים האלה שחושבים שנרגילה זה הכי גרוע בעולם
אם זה לא טוב לך אל תעשן ואל תזיין לאנשים פה תשכל נרגילה זה סטלה זה כיף עם חברים ובנות ובלי קשר לפוזה אם הייתה לי נרגילה הייתי מעשן כל היום.. |
ציטוט:
כל הקטע של העישון זבל אחד גדול תעזבו את זה תעשו טובה.. תפילו באנג פעם בשבועיים שלוש וזהו:) |
ציטוט:
אתה שונא את החנונים שחושבים שנרגילה זה הכי גרוע בעולם?! מי אמר שמפתחי גוף שמודעים שנרגילה וסיגריות זה לא הכי נכון לעשות בו זמנית?! דבר שני הוא יכול לשאול מה שהוא רוצה, והוא לא מזיין פה לאף אחד את השכל! הדבר השלישי שאמרת, הצחיק אותי מעט.. "נרגילה זה סטלה זה כיף עם חברים ובנות ובלי קשר לפוזה אם הייתה לי נרגילה הייתי מעשן כל היום.." - תחשוב שנית, זה בטוח לא בשביל הפוזה? נרגילה זה סטלה, זה אחד. זה כיף עם חברים ובנות, זה דבר שני. ואל תגיד שלא!, אם הייתה לך נרגילה היית מעשן כל היום. מלא פוזה אחי! אתה יודע מה זה פוזה שאתה אומר "בלי קשר לפוזה"? :cry_1: |
עזבו את זה... כשמישהו נכנס למכון מתי שאני דוחק חזה והוא כולו מסריח מסיגריות אני כמעט מפיל את המוט על הראש..
שהייתי קטן הייתי מעשן לפוזה.. היום גג ראש אחד פעם בשבוע-שבועיים. |
הייתי מעשן רק נרגילה.. פעם ב.. עם חברים.
עברתי לעישון לבד פעמיים בשבוע + עם החברים. אח"כ התחלתי לעשן כל יום 2 ראשים בבית לבד. (+ עם חברים). לא נוגע יותר בנרגילה. לפני יומיים קניתי קופסאת פארלמנט, עוד לא נגעתי בה. אני עדיין לא יודע אם לשרוף אותה - או לתת אותה. לא האמנתי בחיים שאני יגיע לסיגריות (לא שזה סמים כן? אני לא עושה מזה משהו ענק) אבל ההרגשה האישית שלי, שפעם ראשונה אני קונה קופסאת סיגריות ... זה חרא בלב. |
אני מבין את ההרגשת חרא שלך בלב.. אתה מעשן פרלמנט חח :)
|
חחחחח
עצה אחי אל תקנה חבילות עשן פעם ב |
סתמו ת'פה כבר. נרגילה זה זבל בדיוק כמו סגריה.
כולכם יודעים את זה, פשוט אתם מעשנים נרגילה אז אתם מחפשים נחמה בזה שזה לא יעשה לכם כלום, שזה פחות מזיק מסגריות. תכלס לא, אז מה זה משנה החפירות האלו? |
ציטוט:
ואמרתי שזה כיף עם חברים ובנות - זה אחד ודבר שני זה יעני כיף לבד בלי שום קשר... אם זה לא היה כיף לא הייתי מעשן למשל כמו המכוערים שמתחילים עם סיגריות מסריחות לפוזה.. תמיד יש תאחד הזה שחושב שיש לו ביטחון עצמי "אני לא מעשן נרגילה" ואומר לכולם שנרגילה יותר גרוע מסיגריה - בולשיט |
גם נרגילה וגם סיגרות פוגעות בבריאות-מה יותר?.. זה תלוי בכם..
בכמות ובתדירות שאתם מעשנים כל אחד מהם.. ברור שעישון ברמה מוגזמת יפגע בכם, אל תצפו שלא, אבל Exhibit למרות שאני מעדיף לא להגיב למה שאמרת כי אחרי הכל זכותך, זו דעתך, היה קטע אחד שגוי בהודעה שלך.. כשרשמת:"גם מהפעם בכמה זמן הזו אתם יכולים לחטוף סרטן..", וזה לא נכון.. זה לא כמו סמים שמפעם אחת אתה פשוט יכול להגמר.. וחוץ מזה, אין קשר ישיר בין סיגריות לסרטן הריאות, נכון, סיגריות מגדילות את הסיכויים לפתח גידול אבל לא כל מי שמעשן יחטוף סרטן, יש גם כאלה שמעשנים במשך 30 שנה כל יום שתי חפיסות ולא חטפו סרטן.. אני אישית לא מעשן סיגריות בכלל, לא אוהב, אבל נרגילה יוצא לי לעשן פעם בכמה זמן וזה לא סוף העולם.. ברור שזה לא בריא, אבל במילא נמות בסוף, למה לא להנות בדרך?;]. |
זה פוגע ביכולת האירובית של הלב, עכשיו אם הלב שלך לא יכול לנפק כמות מסוימת של דם בבת אחת לא תוכל להרים משקל כבד למספר חזרות מועט.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ