ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   כמה תמונות חדשות שלי חוזר למסה!!וסרטון חמוד שלי !!תהנו! (https://israelbody.com/showthread.php?t=74116)

בן_18 28-12-11 23:54

אחלה גוף
אבל זה לא קצת קשה לעשות love עם רגליים כאלו גדולות?

JaSoN.B 29-12-11 01:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dani hen (הודעה 1120824)
חח אני לא ילד שמשעמם לו בחיים שתגיע לרבע שלי באימונים נדבר ובאמת אנשים כמוך הם ילדים חסרי חיים חח אתה מצחיק בחייי סעע הביית

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dani hen (הודעה 1123029)
חחח בקטנה אני עכשיו על 92 קילו
כבר עליתי 20 קילו +- בחודשים
מסה נקייה יחסית
אולי בקרוב יעלה תמונה אני לא מעלה בכוונה חח
ותודה

http://img822.imageshack.us/img822/3466/31555827.jpg

טייני 29-12-11 17:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי בן_18 (הודעה 1123032)
אחלה גוף
אבל זה לא קצת קשה לעשות love עם רגליים כאלו גדולות?

תתאבד כבר באמאשך.

שקד21 30-12-11 11:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי JaSoN.B (הודעה 1120835)
מישהו פה לא יודע לקבל הערות שהן לא ״ יא ס1ססס״...

JaSoN.B אתה אשכרה ניתפל לכל מי שמעלה פה תמונות רואים שהבחור רציני בעל מאסת שריר שאולי אתה לא תגיע אלייה בחיים שלך אז למה אתה עושה פרצופים פה כל הזמן ? איזה הערות יש לך לתת לו ? אתה סתם מציק לחבר'ה הגדולים פה באמת לא פלא שאתה סתם שחיף רזון בעל מאסת שריר של בחורה .. אתה בטח מתאמן כמו איגור שנתיים ואין תוצאות אה.. :( חאלס כבר הרגשנו אותך בהודעות הקודמות שלך.. ;)

IGOR 30-12-11 17:56

לול. גייסון עזוב אל תגיב לו. הבחור עבריין מקלדת מדופלם מחפש צומי.

JaSoN.B 30-12-11 18:20

איגור אתמול הייתי בקניון והיה שמה חנות לטיפוח גינה וראיתי שמה חלקת דשא , משהו דלוקס... מה אתה אומר אני ואתה נעשה חצי חצי ונקנה את זה לשקד? ככה הוא יוכל להתגלגל בזה ואז אולי הוא יעזוב אותנו בשקט...

globalserv 30-12-11 19:37

חריף ביותר אהבתי רצח !!!

IGOR 31-12-11 10:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jason.b (הודעה 1123158)
איגור אתמול הייתי בקניון והיה שמה חנות לטיפוח גינה וראיתי שמה חלקת דשא , משהו דלוקס... מה אתה אומר אני ואתה נעשה חצי חצי ונקנה את זה לשקד? ככה הוא יוכל להתגלגל בזה ואז אולי הוא יעזוב אותנו בשקט...

אם כבר להשקיע אז אני אומר שנקנה חלקה עם קבר קטן ומכובד.

hypertrophy 31-12-11 17:05

תשמע.....לא בקטע רע אבל אתה באמת מגזים עם התמונות ואתה סתם יוצא על ג'ייסון שמעיר פה משהו הגיוני
אתה מעלה כל יום-יומיים תמונות
כאילו בישביל מה?....בישביל שיכתבו לך "סווווסס גבר" ? או בישביל לקבל הערות אמיתיות?

Touro_CDO 31-12-11 19:47

קרנף..

IGOR 31-12-11 20:04

סוס גבר

שקד21 01-01-12 08:41

יש פה אנשים בפורום שהם בכלל לא פונקציה קחו לדוגמא את גייסון + איגור שומרי תזונה מספר 1 באתר פה ואיך שהם נראים חח מצחיקים ביותר אשרכ אכלתם כמעט כל דבר שזז בעולם הזה [ חחלבון ] ואני עוד צימחוני ואני מפרק את שניכם :)

Chest 01-01-12 09:13

שקד גש בבקשה לאכול את הסלט של העלי ביבי וגזר גמדי

JaSoN.B 01-01-12 21:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שקד21 (הודעה 1123296)
יש פה אנשים בפורום שהם בכלל לא פונקציה קחו לדוגמא את גייסון + איגור שומרי תזונה מספר 1 באתר פה ואיך שהם נראים חח מצחיקים ביותר אשרכ אכלתם כמעט כל דבר שזז בעולם הזה [ חחלבון ] ואני עוד צימחוני ואני מפרק את שניכם :)

לפחות איגור ואני לא מזיינים בשכל כמוך.
1.עדיין לי ראיתי תמונה שלך חוץ מהחתימה בצד שבו שאתה מצמיד את הבייספס שלך לחזה.
2.התמונות שיש לי בקושי משקפות את המצב שלי כרגע, המון השתנה ולשימור על תזונה כן השתלם לי.

רק כשאני אעלה תמונות אחרי החיטוב בבקשה תנסה לא להתגלגל עם התמונה בדשא.
יא שנ*צל יר1ק

שקד21 03-01-12 19:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jason.b (הודעה 1123330)
לפחות איגור ואני לא מזיינים בשכל כמוך.
1.עדיין לי ראיתי תמונה שלך חוץ מהחתימה בצד שבו שאתה מצמיד את הבייספס שלך לחזה.
2.התמונות שיש לי בקושי משקפות את המצב שלי כרגע, המון השתנה ולשימור על תזונה כן השתלם לי.

רק כשאני אעלה תמונות אחרי החיטוב בבקשה תנסה לא להתגלגל עם התמונה בדשא.
יא שנ*צל יר1ק

מי מזיין בשכל ? אמרתי כבר את שלי , אני צימחוני שחיי על תוספי מזון לחם מחיטה מלאה ביצים חלב אורז תפוחי אדמה ועוד.

אתה סתם כוסית גדולה של הפורום הזה .
אנשים פה באים נטו לעלות תמונות ולקבל קרדיט. מה שאתה עושה זה מערבב תביצים כמה פעמים האשמתה אנשים פה שמשתמשים בסטרואידים אה ? אתה לא רואה פה שכולם דומים . רק אתה הפוך נשארתה השחיף של הכיתה. וזה דווקא דפוק שיש אחד כמוך פה ..

IGOR 03-01-12 19:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שקד21 (הודעה 1123457)
מי מזיין בשכל ? אמרתי כבר את שלי , אני צימחוני שחיי על תוספי מזון לחם מחיטה מלאה ביצים חלב אורז תפוחי אדמה ועוד.

אנשים פה באים נטו לעלות תמונות ולקבל קרדיט. מה שאתה עושה זה מערבב תביצים כמה פעמים האשמתה אנשים פה שמשתמשים בסטרואידים אה ? אתה לא רואה פה שכולם דומים . רק אתה הפוך נשארתה השחיף של הכיתה. וזה דווקא דפוק שיש אחד כמוך פה ..

LOL. You'r Fucking retarded

ariel!! 04-01-12 17:13

כול הכבוד !!
תתעלם מכול אלה שלא יודעים לפרגן יש לך מסה חייתית לגודל שלך
כמה זמן אתה מתאמן ומאיזה גיל ?

JaSoN.B 04-01-12 18:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שקד21 (הודעה 1123457)

תראה לי איפה האשמתי אנשים שהשתמשו באנאבולים, אתה לא תימצא כי זה גם לא מעניין אותי במה הם השתמשו...
אני השחיף של הכיתה? נו תעלה כבר תמונות יא שנ*צל *ר1ק.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:55.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ