![]() |
אחלה גוף
אבל זה לא קצת קשה לעשות love עם רגליים כאלו גדולות? |
ציטוט:
ציטוט:
http://img822.imageshack.us/img822/3466/31555827.jpg |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לול. גייסון עזוב אל תגיב לו. הבחור עבריין מקלדת מדופלם מחפש צומי.
|
איגור אתמול הייתי בקניון והיה שמה חנות לטיפוח גינה וראיתי שמה חלקת דשא , משהו דלוקס... מה אתה אומר אני ואתה נעשה חצי חצי ונקנה את זה לשקד? ככה הוא יוכל להתגלגל בזה ואז אולי הוא יעזוב אותנו בשקט...
|
חריף ביותר אהבתי רצח !!!
|
ציטוט:
|
תשמע.....לא בקטע רע אבל אתה באמת מגזים עם התמונות ואתה סתם יוצא על ג'ייסון שמעיר פה משהו הגיוני
אתה מעלה כל יום-יומיים תמונות כאילו בישביל מה?....בישביל שיכתבו לך "סווווסס גבר" ? או בישביל לקבל הערות אמיתיות? |
קרנף..
|
סוס גבר
|
יש פה אנשים בפורום שהם בכלל לא פונקציה קחו לדוגמא את גייסון + איגור שומרי תזונה מספר 1 באתר פה ואיך שהם נראים חח מצחיקים ביותר אשרכ אכלתם כמעט כל דבר שזז בעולם הזה [ חחלבון ] ואני עוד צימחוני ואני מפרק את שניכם :)
|
שקד גש בבקשה לאכול את הסלט של העלי ביבי וגזר גמדי
|
ציטוט:
1.עדיין לי ראיתי תמונה שלך חוץ מהחתימה בצד שבו שאתה מצמיד את הבייספס שלך לחזה. 2.התמונות שיש לי בקושי משקפות את המצב שלי כרגע, המון השתנה ולשימור על תזונה כן השתלם לי. רק כשאני אעלה תמונות אחרי החיטוב בבקשה תנסה לא להתגלגל עם התמונה בדשא. יא שנ*צל יר1ק |
ציטוט:
אתה סתם כוסית גדולה של הפורום הזה . אנשים פה באים נטו לעלות תמונות ולקבל קרדיט. מה שאתה עושה זה מערבב תביצים כמה פעמים האשמתה אנשים פה שמשתמשים בסטרואידים אה ? אתה לא רואה פה שכולם דומים . רק אתה הפוך נשארתה השחיף של הכיתה. וזה דווקא דפוק שיש אחד כמוך פה .. |
ציטוט:
LOL. You'r Fucking retarded |
כול הכבוד !!
תתעלם מכול אלה שלא יודעים לפרגן יש לך מסה חייתית לגודל שלך כמה זמן אתה מתאמן ומאיזה גיל ? |
ציטוט:
אני השחיף של הכיתה? נו תעלה כבר תמונות יא שנ*צל *ר1ק. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ