![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
12 סתכל על place לא המספר שלו התור הימני |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מריח פה קונספירציה, אוי ג'אי בא עם שייפ לא טוב בכוונה כדי שפיל הית' ייזכה ועכשיו יהיו לו יותר קמפיינים ואז ג'אי יגזור עליו קופונים יותר גדולים בלי לעשות יותר מידי |
ציטוט:
אף אחד לא מפסיד בכוונה מקום ראשון בשביל לגזור קופונים... קונספירציה הזויה. |
ציטוט:
נדב מאיפה הבאת את זה :bully: |
שום דבר לא בחינם בחיים האלו, במיוחד לא שאתה עוזר ליריב הכי גדול שלך לזכות. אני בטוח שיש פה גזירת קופון וקוספירציה מסויימת (אגב, ג'אי הוא די הסיבה העיקרית להתקדמות של פיל אני בטוח שהוא גם תמך בו כלכלית באיזה שלב - הריי ג'אי הוא "איש עסקים ממולח") קיצר משהו מסריח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא לא הפסיד בכוונה... זה בטוח. גם אם הוא היה בכוונה דופק לעצמו את ההכנה, הוא גם היה יכול לסיים שלישי\רביעי\חמישי ואז בכלל ביי ביי לג'אי. הוא לא היה לוקח סיכון. |
אני לא כל כך בטוח בזה, מי שלוקח אולימפיה זה כבר די מובן מאליו ככה שהפירסומים והספונסרים נשארים אותו דבר אבל בהנחה והוא כן גוזר קופון על פיל , יכול להיות שיצא לו יותר משתלם להפסיד את האולמפיה לתת לפיל לקחת ולנסות לדפוק קאמבק שנה הבאה ככה גם אור הזרקורים יהיה שוב עליו "הצליח לחזור פעמיים ולזכות בתואר" לא היה עוד דבר כזה , לדעתי זה תוכנן מראש.
|
ציטוט:
לוקח זמן בין השלבים השונים |
משהו יודע למה רוולי ווינקלר לא התחרה באולימפיה ?
|
ציטוט:
ולא סתם האנשים האלה הם פרו ומקצוען צריך לדעת לשמור על הייבוש לא ראיתי שלרוני קולמן הייתה בעיה עם זה זה או קווין או פלקס וזה פשוט מוריד מהרמה של התחרות תחשוב על זה אם שלושת הראשונים היו מגיעים 100 אחוז תחשוב איזה קרב היה לך ואיזה מעניין זה היה. |
אני חושב שרמת המוכנות של המתמודדים התדרדרה השנה.
|
ציטוט:
זה רק בשנים האחרונות אירוע של יומיים וזה אכן פוגע בכושר המתחרים. |
ציטוט:
להיות יומיים יבש כמו מדבר לאחר דיאטה רצחנית , לא דבר של מה בכך. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ