ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   משפחת kalina - תמונות מידיעות אחרונות ,כתבת תחקיר שפורסמה ב 5 למאי במוסף שבת. (https://israelbody.com/showthread.php?t=73279)

hypertrophy 03-09-11 14:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Cuba (הודעה 1112648)
חחחחחחחחחח בעיות דיגדוג

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

האביר האפל 03-09-11 14:53

וואלה קובה איזה פייל הבאת

Cuba 03-09-11 15:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי האביר האפל (הודעה 1112653)
וואלה קובה איזה פייל הבאת

http://www.israelbody.com/showpost.p...&postcount=134

harder 03-09-11 20:52

קובה. ?
אמא @
שלך
ז*ונה !
xd לך

Cuba 04-09-11 01:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי harder (הודעה 1112688)
קובה. ?
אמא @
שלך
ז*ונה !
Xd לך

חחחחחחחח לול קיריייללללל פידרססס סוצ'קה איבנסקה

נדב33 04-09-11 01:18

אתם אשכרה חולי נפש

DaSpider 04-09-11 01:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נדב33 (הודעה 1112711)
אתם אשכרה חולי נפש

תאכלס זו ההודעה הכי נכונה בכל הפוסט הזה:tongue:

ladybug 04-09-11 13:44

מעניין אותי אם כל "המעריצים" למינהם פה היו נמצאים בשואה באותה תקופה עם המשפחות שלהם ושורדים את זה לבד אחרי כל הסבל והזוועה שעברו שם אם עדיין הייתם מעריצים כל מני דברים אצלו.קל לדבר באוויר

hypertrophy 04-09-11 21:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ladybug (הודעה 1112740)
מעניין אותי אם כל "המעריצים" למינהם פה היו נמצאים בשואה באותה תקופה עם המשפחות שלהם ושורדים את זה לבד אחרי כל הסבל והזוועה שעברו שם אם עדיין הייתם מעריצים כל מני דברים אצלו.קל לדבר באוויר

וואלה גבר...אופיר בירנבואים לא נראה לי שגדל בדיוק בערבות כורדיסטאן....

Cuba 04-09-11 21:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1112784)
וואלה גבר...אופיר בירנבואים לא נראה לי שגדל בדיוק בערבות כורדיסטאן....

כוסאמק האשכנזים האלה והשמות משפחה שלהם...

שקד21 05-09-11 01:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cuba (הודעה 1112785)
כוסאמק האשכנזים האלה והשמות משפחה שלהם...

כוס עמק עם כל הזבל שיש לנו במדינה
אוכלים חזיר בישביל תוספת של 10 גרם חלבון אנשים חסריי ביטחון קח סקופ קובה . :d

Scylla 05-09-11 05:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ladybug (הודעה 1112740)

קל לדבר באוויר אה? כל הסבים והסבתות ניצולים יחידים, עברו מחנות וכו'. הייתי בפולין במשלחת בתיכון. אם יש משהו שאני יודע ולא סתם זורק הערות - זה זה.המון דמויות שליליות לאורך ההסטוריה היו מצד אחד מאוד שנואות אבל מצד שני הראו יכולות חסרות תקדים בנוגע לדברים מסויימים (לדוגמא נפוליאון, אבל בגלל שהוא לא הרג יהודים אז אנחנו לא ממש שונאים אותו). אני לא מעריץ ולא אוהב, אבל לא צריך להיות אטום ודביל. אל תשכח שגם אוסקר שינדלר היה נאצי.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שקד21 (הודעה 1112809)

אין לי מושג אם אתה רציני או לא אבל אני אגיב לך בכל זאת כי הטמטום הזה מרשה לי להתאפק. עם כל הזבל שלנו במדינה, אנשים עדיין מאמינים שלאכול חזיר זה הדבר הפסול ששווה להזכיר אותו בתור דבר שלילי.

שקד21 05-09-11 07:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Scylla (הודעה 1112813)
אין לי מושג אם אתה רציני או לא אבל אני אגיב לך בכל זאת כי הטמטום הזה מרשה לי להתאפק. עם כל הזבל שלנו במדינה, אנשים עדיין מאמינים שלאכול חזיר זה הדבר הפסול ששווה להזכיר אותו בתור דבר שלילי.

ברור שחזיר ובשר חמור הם דבר שלילי אתה חושב שתמצא במדינה שלנו חווה שמחזיקה חזירי בר ? אתה בכלל יודע מה הפירוש שלו שאתה ממליץ לנו פה על חזיר ? זו החייה שמסתכלת עלייך ודופקת שילשול ומתהפכת גב בטן על עצמה החיות עצמם עושים עליהם חרם זה נשמע מצחיק אבל זו האמת :tongue:
בוא אני יגיד לך גם איך חזיר גודל הוא אוכל את החרא של עצמו בישביל לגדול זה מה שאתה רוצה לאכול אז שיהיה לך בריאות

meirn 05-09-11 20:14

תגיד Scylla, סתם מעניין אותי לדעת, יצא לך אי פעם לספר לאחד הסבים או הסבתות שלך מה אתה חושב על היטלר ? ואם כן איך הם הגיבו?

Scylla 06-09-11 04:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שקד21 (הודעה 1112818)
ברור שחזיר ובשר חמור הם דבר שלילי אתה חושב שתמצא במדינה שלנו חווה שמחזיקה חזירי בר ? אתה בכלל יודע מה הפירוש שלו שאתה ממליץ לנו פה על חזיר ? זו החייה שמסתכלת עלייך ודופקת שילשול ומתהפכת גב בטן על עצמה החיות עצמם עושים עליהם חרם זה נשמע מצחיק אבל זו האמת :tongue:
בוא אני יגיד לך גם איך חזיר גודל הוא אוכל את החרא של עצמו בישביל לגדול זה מה שאתה רוצה לאכול אז שיהיה לך בריאות

ראית איך תרנגולות גודולות? פרה נראית לך חיה נקייה? אני לא ממליץ על חזיר, אני אפילו לא אוכל הרבה חזיר, אני לא חושב שיש לזה יתרונות בריאותיים משמעותיים על פני בקר / עוף. אבל להגיד שזה לא בריא זה בולשיט וזה שטיפת מוח של הדת. נראה לך שאם זה היה בעייתי אז כל העולם המערבי היה אוכל את זה בכאלו כמויות? מוזר קולה זה מאוד לא בריא אבל אנשים מתייחסים לחזיר כאילו זה רעל וקולה זה בסדר. אם אתה מאמין לשטויות האלה סימן שאתה צריך להמשיך לחיות בגבולות טמטום הכפייה הדתית וחופש המידע עדיין לא הגיע למחוזותיך. פרה מעלה גרה אתה יודע מה הפעולה הזאת? זה נראה לך סניטרי והגייני?

ציטוט:

פורסם במקור על ידי meirn (הודעה 1112876)
תגיד scylla, סתם מעניין אותי לדעת, יצא לך אי פעם לספר לאחד הסבים או הסבתות שלך מה אתה חושב על היטלר ? ואם כן איך הם הגיבו?

אני לא חושב עליו שומדבר מיוחד. מה שאני חושב עליו כתוב גם בספרי ההסטוריה על המהפכות והחוקים הבלתי נתפסים שהוא הביא אומה שלמה לחשוב בדרך שהוא רצה ולתת לו כוח אינסופי. זה שהדרך שלו אכזרית ומזוויעה ולא אנושית זה גם עובדה.

Cuba 06-09-11 07:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שקד21 (הודעה 1112809)

למה אני אוכל חזיר?

GMT+ 06-09-11 13:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1112908)
ראית איך תרנגולות גודולות? פרה נראית לך חיה נקייה? אני לא ממליץ על חזיר, אני אפילו לא אוכל הרבה חזיר, אני לא חושב שיש לזה יתרונות בריאותיים משמעותיים על פני בקר / עוף. אבל להגיד שזה לא בריא זה בולשיט וזה שטיפת מוח של הדת. נראה לך שאם זה היה בעייתי אז כל העולם המערבי היה אוכל את זה בכאלו כמויות? מוזר קולה זה מאוד לא בריא אבל אנשים מתייחסים לחזיר כאילו זה רעל וקולה זה בסדר. אם אתה מאמין לשטויות האלה סימן שאתה צריך להמשיך לחיות בגבולות טמטום הכפייה הדתית וחופש המידע עדיין לא הגיע למחוזותיך. פרה מעלה גרה אתה יודע מה הפעולה הזאת? זה נראה לך סניטרי והגייני?

תעשה לעצמך טובה ותפסיק דבר שטויות שאתה לא מבין בהם דבר וחצי דבר.

אתה רוצה לאכול חזיר, שיהיה לך לבריאות, את דעותיך האנטי דתיות תשמור לעצמך, אני חושב שיש פה מספיק אנשים מסורתיים שהיציאה שלך בפומבי נגד הדת שמייחדת אותנו כעם - פוגעת בהם.

אוריין ברוך22 06-09-11 14:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gmt+ (הודעה 1112921)

אתה רוצה לאכול חזיר, שיהיה לך לבריאות, את דעותיך האנטי דתיות תשמור לעצמך, אני חושב שיש פה מספיק אנשים מסורתיים שהיציאה שלך בפומבי נגד הדת שמייחדת אותנו כעם - פוגעת בהם.

למה שישמור את זה לעצמו? מי שיש לו בעיה שיתעלם או יזדיין, אולי שאנשים מסורתיים רושמים לי בבית כנסת גם פוגע בנו?
לרשום חזיר זה טעים ואין אלוהים זה לא בסדר אבל לרשום יהוה הוא המלך הק"בה אני אוהב אותך זה בסדר?

Cuba 06-09-11 14:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gmt+ (הודעה 1112921)

אחיי אנחנו העם הנבחר!!

nadavmoore 06-09-11 14:55

אופיר אתה נאצי מסריח

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:22.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ