ציטוט:
פורסם במקור על ידי noamkot
(הודעה 1112413)
אני לא נוטה להשתתף בדיונים כאלה אבל אני חורג ממנהגי משום שיש פה עניין עקרוני.
ראשית, הבחור כנראה על סטרואידים. איך אני יודע? כי מעבר לפרופורציות הלא טבעיות, הוא התייחס לסטרואידים בפורום אחר (אי אפשר לקשר כאן אז תחפשו "danny9m דיאנבול" בגוגל)
האם אישית אכפת לי שהוא לוקח סטרואידים? לא ממש. מעבר להיבט החוקי, הוא בן אדם מבוגר והוא מוזמן לעשות מה שנראה לו נכון. הוא קוטף את הפירות בטווח הקצר והוא ישא בתוצאות לטווח ארוך.
אבל יש לי הסתייגות רצינית אחת. הפורום הזה מלא בילדים שהתחילו להתאמן לאחרונה. כולם רוצים להראות "בערך כמוהו" ורובם לא ממש מבינים בזה כשחשוב לי שהם יבינו שמדובר פה בדוגמא רעה. ללא ההבנה הזו הם עלולים לפתח תסכול מהאימונים, דימוי עצמי נמוך ושלל ג'וקים אחרים נטולי כל בסיס. חמור מזה, הם עוד עלולים להתפתות לקחת סטרואידים בעצמם.
חשוב להבין שבשביל להראות שרירי מאוד צריך להתאמן ברצינות לאורך שנים ולשמור על דיאטה מתאימה. מעבר להיבט האסטתי, אורח חיים כזה יגרום לאנשים להיות בריאים, חזקים ולחיות שנים ארוכות באיכות חיים גבוהה (למשל ג'ק לאליין שמת בגיל 96 והתאמן עד יומו האחרון).
מי שמתפתה להשתמש בסטרואידים לא חוקיים צריך להבין שקיצורי הדרך האלה אמנם יגרמו לו להראות טוב מהר מאוד ועם יחסית מעט אימונים אבל מדובר ב"מכירת הגוף לשטן". שום תמונה בפוטובאקט מגיל 18 לא תפצה על כריתת אשכים וחתיכות מהמוח בגלל סרטן בגיל 25 (בסגנון לאנס ארמסטרונג). היא גם לא תפצה על השתלת כבד בגיל 35 כתוצאה מקריסתו ואפילו לא על התקף לב או שבץ מוחי בגיל 40.
|
דבר ראשון בוא נתחיל בזה שאתה קוקסינל סבבה? דבר שני אתה אפס ודבר שלישי הצלחת להעלות לי תעצבים אחרי שלא נכנסתי לפורום הזה חודשיים.מי אתה שתגיד שהבנאדם משתמש בחומרים ועוד תתן עליו ביקורת?אתה מדבר כמו אחד שמבין שבעצם אתה לא מבין כלום מהחיים,"פרופורציות לא טבעיות" נו בקשה,אם אתה חושב שזה לא טבעי אני מציע לך לפרוש מעכשיו מהחדר כושר וזה במידה שאתה מתאמן בכלל.כולם פה אפסים כולל קובה וטייני שתי שמוקים שמבקרים פה בנאדם ואומרים לו שהוא לוקח סטראודים כאילו הם חברה שלו אבל אין מה לעשות ככה זה קנאה של בנאדם.
הוא נראה מעולה ונראה טבעי לגמרי וכל אחד צריך לשאוף להראות ככה ועד שהבנאדם לא יגיד שהוא משתמש במשהו אתם יכולים רק לזיין תשכל בלי הוכחות ובכלל לחשוב שאי אפשר להגיע לזה טבעי זה בכלל בדיחה.
|