ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   עדכון (https://israelbody.com/showthread.php?t=73188)

juk89 31-08-11 16:52

כן אחי להשתמש בסטרואידים זה באמת "למכור את הגוף לשטן"
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap:

את זה אני אזכור הרבה זמן

טייני 31-08-11 19:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי juk89 (הודעה 1112416)
כן אחי להשתמש בסטרואידים זה באמת "למכור את הגוף לשטן"
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap:

את זה אני אזכור הרבה זמן

ילד מטומטם
התגובה של הכותב שאותו ציטטת היא התגובה הרצינית היחידה בכל השרשור הזה.

juk89 01-09-11 00:04

טוב אחי
עצה לחיים - שמור על הפה שלך אני לא חבר שלך שתקרא לי ילד מטומטם
בן אדם אומר שכל מפתח גוף מקצועי מכר את גופו לשטן ואתה תומך בזה ועוד קורא לי ילד מטומטם.....
אני לא בא לריב פה עם אף אחד שחושב שהוא הכי מבין בתחום והכי חכם אז חלאס...

טייני 01-09-11 01:35

אם היית רואה תיק רפואי שמספר על המצב הרפואי של המפתחי גוף שאתה כל כך מעריץ היתה נושרת לך ביצה רק מלקרוא את זה.
חבל על הויכוח אתה חי בסרט.

juk89 01-09-11 03:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי juk89 (הודעה 1112451)

צודק אין טעם לויכוח :)

harder 01-09-11 11:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי juk89 (הודעה 1112451)
טוב אחי
עצה לחיים - שמור על הפה שלך אני לא חבר שלך שתקרא לי ילד מטומטם
בן אדם אומר שכל מפתח גוף מקצועי מכר את גופו לשטן ואתה תומך בזה ועוד קורא לי ילד מטומטם.....

אח שלי תאוכל טונה תיהיה סוס כמהוו

ladybug 04-09-11 13:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי noamkot (הודעה 1112413)
אני לא נוטה להשתתף בדיונים כאלה אבל אני חורג ממנהגי משום שיש פה עניין עקרוני.
ראשית, הבחור כנראה על סטרואידים. איך אני יודע? כי מעבר לפרופורציות הלא טבעיות, הוא התייחס לסטרואידים בפורום אחר (אי אפשר לקשר כאן אז תחפשו "danny9m דיאנבול" בגוגל)
האם אישית אכפת לי שהוא לוקח סטרואידים? לא ממש. מעבר להיבט החוקי, הוא בן אדם מבוגר והוא מוזמן לעשות מה שנראה לו נכון. הוא קוטף את הפירות בטווח הקצר והוא ישא בתוצאות לטווח ארוך.

אבל יש לי הסתייגות רצינית אחת. הפורום הזה מלא בילדים שהתחילו להתאמן לאחרונה. כולם רוצים להראות "בערך כמוהו" ורובם לא ממש מבינים בזה כשחשוב לי שהם יבינו שמדובר פה בדוגמא רעה. ללא ההבנה הזו הם עלולים לפתח תסכול מהאימונים, דימוי עצמי נמוך ושלל ג'וקים אחרים נטולי כל בסיס. חמור מזה, הם עוד עלולים להתפתות לקחת סטרואידים בעצמם.

חשוב להבין שבשביל להראות שרירי מאוד צריך להתאמן ברצינות לאורך שנים ולשמור על דיאטה מתאימה. מעבר להיבט האסטתי, אורח חיים כזה יגרום לאנשים להיות בריאים, חזקים ולחיות שנים ארוכות באיכות חיים גבוהה (למשל ג'ק לאליין שמת בגיל 96 והתאמן עד יומו האחרון).
מי שמתפתה להשתמש בסטרואידים לא חוקיים צריך להבין שקיצורי הדרך האלה אמנם יגרמו לו להראות טוב מהר מאוד ועם יחסית מעט אימונים אבל מדובר ב"מכירת הגוף לשטן". שום תמונה בפוטובאקט מגיל 18 לא תפצה על כריתת אשכים וחתיכות מהמוח בגלל סרטן בגיל 25 (בסגנון לאנס ארמסטרונג). היא גם לא תפצה על השתלת כבד בגיל 35 כתוצאה מקריסתו ואפילו לא על התקף לב או שבץ מוחי בגיל 40.

דבר ראשון בוא נתחיל בזה שאתה קוקסינל סבבה? דבר שני אתה אפס ודבר שלישי הצלחת להעלות לי תעצבים אחרי שלא נכנסתי לפורום הזה חודשיים.מי אתה שתגיד שהבנאדם משתמש בחומרים ועוד תתן עליו ביקורת?אתה מדבר כמו אחד שמבין שבעצם אתה לא מבין כלום מהחיים,"פרופורציות לא טבעיות" נו בקשה,אם אתה חושב שזה לא טבעי אני מציע לך לפרוש מעכשיו מהחדר כושר וזה במידה שאתה מתאמן בכלל.כולם פה אפסים כולל קובה וטייני שתי שמוקים שמבקרים פה בנאדם ואומרים לו שהוא לוקח סטראודים כאילו הם חברה שלו אבל אין מה לעשות ככה זה קנאה של בנאדם.
הוא נראה מעולה ונראה טבעי לגמרי וכל אחד צריך לשאוף להראות ככה ועד שהבנאדם לא יגיד שהוא משתמש במשהו אתם יכולים רק לזיין תשכל בלי הוכחות ובכלל לחשוב שאי אפשר להגיע לזה טבעי זה בכלל בדיחה.

nadavmoore 04-09-11 18:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי noamkot (הודעה 1112413)
אני לא נוטה להשתתף בדיונים כאלה אבל אני חורג ממנהגי משום שיש פה עניין עקרוני.
ראשית, הבחור כנראה על סטרואידים. איך אני יודע? כי מעבר לפרופורציות הלא טבעיות, הוא התייחס לסטרואידים בפורום אחר (אי אפשר לקשר כאן אז תחפשו "danny9m דיאנבול" בגוגל)
האם אישית אכפת לי שהוא לוקח סטרואידים? לא ממש. מעבר להיבט החוקי, הוא בן אדם מבוגר והוא מוזמן לעשות מה שנראה לו נכון. הוא קוטף את הפירות בטווח הקצר והוא ישא בתוצאות לטווח ארוך.

אבל יש לי הסתייגות רצינית אחת. הפורום הזה מלא בילדים שהתחילו להתאמן לאחרונה. כולם רוצים להראות "בערך כמוהו" ורובם לא ממש מבינים בזה כשחשוב לי שהם יבינו שמדובר פה בדוגמא רעה. ללא ההבנה הזו הם עלולים לפתח תסכול מהאימונים, דימוי עצמי נמוך ושלל ג'וקים אחרים נטולי כל בסיס. חמור מזה, הם עוד עלולים להתפתות לקחת סטרואידים בעצמם.

חשוב להבין שבשביל להראות שרירי מאוד צריך להתאמן ברצינות לאורך שנים ולשמור על דיאטה מתאימה. מעבר להיבט האסטתי, אורח חיים כזה יגרום לאנשים להיות בריאים, חזקים ולחיות שנים ארוכות באיכות חיים גבוהה (למשל ג'ק לאליין שמת בגיל 96 והתאמן עד יומו האחרון).
מי שמתפתה להשתמש בסטרואידים לא חוקיים צריך להבין שקיצורי הדרך האלה אמנם יגרמו לו להראות טוב מהר מאוד ועם יחסית מעט אימונים אבל מדובר ב"מכירת הגוף לשטן". שום תמונה בפוטובאקט מגיל 18 לא תפצה על כריתת אשכים וחתיכות מהמוח בגלל סרטן בגיל 25 (בסגנון לאנס ארמסטרונג). היא גם לא תפצה על השתלת כבד בגיל 35 כתוצאה מקריסתו ואפילו לא על התקף לב או שבץ מוחי בגיל 40.

\

מאיפה הקרצת שסרטן וכריתת אשכים וחתיכות מהמוח וקריסה של הכבד קשורים בכלל לסטרואידים?!

Cuba 04-09-11 19:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1112758)
\

מאיפה הקרצת שסרטן וכריתת אשכים וחתיכות מהמוח וקריסה של הכבד קשורים בכלל לסטרואידים?!

זה מקטין תזין אחי

Lior A 04-09-11 19:23

וואי וואי אבאלה כמה ריבים חסרי משמעות ותוחלת .

ladybug 04-09-11 20:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cuba (הודעה 1112762)
זה מקטין תזין אחי

זה מנסיון אתה אומר אני מבין

Cuba 04-09-11 20:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ladybug (הודעה 1112776)
זה מנסיון אתה אומר אני מבין

איפה הוא?

IGOR 04-09-11 20:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lior a (הודעה 1112764)
וואי וואי אבאלה כמה ריבים חסרי משמעות ותוחלת .

איך הגעתה למסקנה הזאת כפרה?

israbicep 21-09-11 03:25

גוף חבלזי ביותר.
אתה משתמש במשקולות או בהנפת בחורות שבטח מנסות לצאת איתך?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:00.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ