![]() |
כתבתי ליואש חברי משכבר הימיים, מה אתה מתערב
|
ציטוט:
זה לא מספיק עבודה!!!!!!!!!!!!!! כדי לגדול אתה צריך להתיש את השריר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם אתה לא נותן מספיק סטים לידיים אז אתה כנראה לא רוצה שהם יגדלווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו |
ציטוט:
פאק כנראה טעיתי. אז כל המאמץ שלי היה לשווא?! |
צריך לעבוד עד ששורף!
|
איקסדייייייייי
|
abxabxx
זה אפשרי, בחלוקת עבודה עליון / תחתון. זה מתאים למתאמן ברמה יותר גבוהה ממך אבל סה"כ זה בסדר. אתה בנית תוכנית שמתנגשת שעובדים עליה יום אחרים יום (חזה וכתפיים למשל) אני לא אומר שאתה חייב SS, אבל FBW עם משקלים שעולים ליניארית, זה משהו שכן יעזור לך מאוד. ואני לא הבנתי איך בדיוק אתה לא מסתדר עם הימים, אמרת אי אפשר בשלישי ושישי, אין בעיה. שני-רביעי-שבת / ראשון - רביעי - שבת. לגבי מה שאמרת שכאב לך בכתף שעשית SS - כאבים בכתף זה משהו שמתפתח יותר אצל מתאמן ממוצע מאשר מתאמן כוח, רוב העומס נגרם מעודף עומס על החזה (נפח גבוה, הרבה סטים, הרבה תרגילים) ובעיקר טכניקה לקויה בבנץ' (הטכניקה שכל מתאמן ממוצע עובד איתה) בנץ' בשיפוע עליון למשל גם מאוד עוזר לדלקות להגיע. אל תאשים את התוכנית... גם לי היו כל מיני כאבים ופציעות שהיה נוח להאשים את הדדליפט או את העומס אבל אם עוצרים לחשוב בהגיון מגלים שזה לא הבעיה. בהצלחה, ושאתה בא לבקש עזרה תהיה פתוח לרעיונות שאתה לא תאהב לשמוע. כמו ששמנה תבוא לדיאטנית ותגיע לה "חלאס לדחוף את הדיאטה הזאת לכל מקום!" |
ציטוט:
לבנתיים שאני מנוי אז שבת לא מתאפשר כי לא פתוח :/ אני חייב לשבת שוב על התוכנית לבנתיים אני לא מתמאמן כי אינלי זמן (אירוני בחפש הגדול אינלי מזן :d ) עד שאני אבנה חדר כושר בביניין שבת יהיה אופציה ואני אתחיל רוב הסיכויים אימוני כוח (: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ