![]() |
אגב פותח הפוסט שכח להוסיף שאחרי דבר כזה שלא מביא לשפיכה אתם תאכלו כאב ביצים של החיים שלכם אחרי גירוי כזה...מנסיון חבר'ה (הבת ז**ה לא הלכה עד הסוף)
|
הבנאדם הזה צודק במאה אחוז (בתאוריה לא יודע אם זה באמת עובד )
|
ציטוט:
לי זה סתם מעצבן אבל לא גורם לכאבים אולי אחרי כמה פעמים שלא מגיעים לפורקן |
הפוסט הזה מזכיר לי משהו שארנולד אמר בפאמפינג איירון (נראה מי ינחש מה)...
|
ציטוט:
ולפותח הפוסט, גם לי יש דג זהב.. |
ציטוט:
שהוא בעצם כל היום גומר, הוא חי בגן עדן. |
מי שרשם ששן שום לפני אימון מעלה את רמת הטוסטרון שיביא מחקר שמוכיח את זה בבקשה. ואותו דבר לגבי זה שרשם שאוננות ללא גמירה גורמת לסרטן האשכים. התאוריה שלי היא שאם תאונן לפני אימון בלי לגמור, ואחרי אימון תאונן עם לגמור. אז לא יהיה לך שום סרטן באשכים.
|
אז ככה !!!!!
כל מתאמן שפוי יסכים שלאימונים ולהתמדה באימונים יש המוון היבטים מנטאליים של הרגשה טוב ודימוי עצמי גבוה ולדעתי ככה גם בסקס טוב !!!!!! אני לא מבין למה אתה צריך ללטף את הזין שלך לפני האימון בשביל להיות בפאמפ ? תזיין תהנה תרגיש טוב עם עצמך ותרביץ משקלים באימונים זה יקדם אותך הרבה יותר מללכת לאימון על גבול האורגזמה נקווה שיעבור לך !!!! |
בטח שאתה הולך לחנות ספורט לקנות ככפות לאימון אתה בוחר כאלה מחוספסות להגברת העינוג.
|
ציטוט:
|
כמה טוב שאלוהים ברא את הסטרואידים תאמינו לי.... שיטה מפגרת טילים להעלות רמות טסט'...
לך תזריק כבר ותפסיק לזיין ת'מוח! |
ציטוט:
חחחחחחח סתם להשוואה |
אין ספק שכל דבר שהוא לא סטרואידים והוא עוזר לגוף לגדול אני אנסה...
תקראו לי משוגע - אני קורא לזה אהבה:wub: חח סתם , הייתי חייב לדפוק תמשפט הזה... בכל מקרה נשמע מעניין אבל גם די פסיכוטי...במילים אחרות - זה מתאים לי :1eye: עריכה : אבל יש מלא נוסחאות טיפשיות ותאוריות...אני צריך לבדוק את זה בפועל ואז אני יחזיר תשובה :] |
עומדת מולי דילמה קשה
מצד אחד -לנעול את השירשור המיותר הזה כי הוא תופס מקום מיותר בסייברספייס מצד שני-כבר כואב לי הצד מרוב צחוק חחחחחח כמו שמני אמר , ברוך השם שהמציאו את הסטרואידים .....ג'יש כמה שאתם מסתבכים תהיו לי בריאים. |
אני ינסה את זה.... נראה מה יהיה אני יעדכן.. =]
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הדיון הזה הוא מלפני יותר מחצי שנה... למה הוא הוקפץ רבאק?
|
ציטוט:
|
מי הקפיץ את החרא הזה?
נ.ב עכשיו כשזה חזר , אני יגיד לכם שקוראים לשיטה הזאת edging והמטרה היא לשפר את הסיבולת במשגל\להגיע לאורגזמה יבשה(כי אז אפשר לגמור עוד פעם) אם אתה עושה את זה למשך סרט פורנו שלם כמו שאני ניסתי פעם אתה תקבל את הכאב בייצים הכי גדול בחיים שלך............... והם יתנפחו לפי 3 מהגודל המקורי שלהם לאיזה 5 שעות אחרי זה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ