ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מאור זרדז בערוץ 5 (https://israelbody.com/showthread.php?t=71643)

ניגרי ענק 17-05-11 17:48

אויש בחייך קורן, איפה ראית פה בכיינות?
קארין זרזד כתבה בפייסבוק על הדרך המשפילה והלא הוגנת שנהגו בבעלה: הריצו אותו לאולפן כשהוא לפני תחרות, עשו איתו ראיון ארוך, בסוף נכנס פוסט של 10 שניות, ואחר כך החברה העבירו צחוקיאדה של 3 דקות באולפן, האם לא מגיע להעביר ביקורת על הדבר הזה?
אני אין לי בעיה עם מי שלא אוהב באדיבילדינג, אבל יש לי בעיה עם מי שלא מבין כלום בדבר הזה ומציע לאחרים הצעות כמו שאדון בראון עשה שם עם החבר הנהנתן שלו שבעצמו לא מבין כלום והוא עוד קיבל בהנאה את המחמאה "אני לא רוצה".
בחייך, זו חאפרייה, ככה מטפלים בנושא?
ערוץ הספורט נותן שעות כדורעף חופים עם אושרי כהן, אז לא יכלו להקדיש קצת יותר רצינות לספורטאי כמו מאור?
ואני מאוד מבקש שתפסיק להשתמש במונח בכינות לגבי, אני עברתי בחיים דברים שאתה רואה בסרטים, ואף פעם לא בכיתי, אז תעשה לי טובה.

SMURF 17-05-11 18:30

בהחלט לא כולם צריכים לאהוד או אפילו להעריך את התחום, אבל תוכנית שמתיימרת להיות תוכנית ספורט מקצועית לא יכולה בשום פנים ואופן לסכם את הנושא ב"איכס" אינפנטילי או באמירות מטופשות כמו "גם אתה יכולת".

קורן, באופן טבעי, החברה פה אומנם קצת אמוציונאלים לגבי הנושא, אבל בסופו של דבר הם צודקים לחלוטין. אין מדובר בשיחת קפה פרטית, אלא "פרשנות" של מומחים....

SmokingSnake 17-05-11 18:39

אם קבוצת מפתחי גוף/ארגון יפנו לערוץ הספורט ויבקשו סיקור של 20 דקות על מצב הספורט בארץ זה יקרה, הדברים האלה לא בשמיים בכלל, אני יודע איך סוגרים כתבות בערוץ 5...
בכל מקרה, אם קראו לו לראיון וכו' והוא נסע במיוחד וזה מה שיצא בסוף הייתי מתעצבן בשבילו שבזבזו לו את הזמן...

מפה להתחיל לקרוא לכולם שם תולעים שונאי פיתוח גוף ושחיפים חארות זה מוגזם, כמה מניפי משקולות שקוטפים מדליות מקבלים ראיונות ותוכניות עליהם?(ועליהם צוחקים שהם שמנים והורסים את הגוף שלהם)
כמה מתאבקי ג'ודו מקבלים ראיונות?(אנשים חושבים שאריק זאבי לא מתחרה כבר כמה שנים, זה אולי הבנאדם שהביא הכי הרבה תארים לארץ בתחום שלו ועדיין מתחרה, ושומעים עליו פעם בשנתיים במקרה בעיתון)

זאת מדינת ישראל, כל תחומי הספורט חוץ ממשחקי כדור לא מפותחים כי אין קהל, מפה לבוא ולטעון שדיעה של מודי בראון או לא יודע מי, זה פרשנות מומחים זה שטויות אין להם מושג בחצי מהדברים שהם מדברים עליהם בתכנית, הם פופולריים ומביאים רייטיינג(רובם) אין שם מומחים באמת

dethMAN 17-05-11 18:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1090881)
לא מבין על מה אתם כועסים? 99% מהאנשים שתשאלו יענו לכם אותו הדבר אולי בהתנסחות אחרת. זה הפריים טיים וזה מה שהציבור חושב.

לפני שראיתי את הסרטון קראתי את התגובות, כי ככה אני אוהב, וחשבתי שאני הולך ממש להתרגז מהסרטון כי מאור חבר ואני רואה אותו 3 פעמים בשבוע בחדר כושר. הם לא אמרו שום דבר רע על מאור, הם אמרו שלדעתם בודיבילדינג זה מוקצן ומוגזם ואפילו קצת מכוער. זה הפתיע כאן מישהו? כולם צריכים לאהוב את זה?

אני מבין לאן אתה חותר אבל זה שונה.
כמו שאמרתי לא לפרגן זה בסדר... אבל תן לי שם של ספורט אחד בארץ שהוא\הם היו מתבטאים ככה... בזלזול כזה.. בהבעות פנים.. בצחוק מלגלג... שום ספורט.(לפני שיצוץ הקוקסינל שיגיד שבאדיבילדינג זה לא ספורט אז יופי לא אכפת לי איך מגדירים את זה, תישן על האף).
בחזרה לנושא.. זה בסדר גמור שהם לא יאהבו אני תמיד אומר על טעם ועל ריח.. ושיגידו שזה מוגזם... אבל לא להתחיל בזלזול ומה שכבר ציינתי למעלה, הכל קטע של גישה וניסוח... תחשוב על זה... כל האנשים שכן עוסקים בתחום הזה בין אם הם יודו בזה או לא, לא נעים לשמוע את זה בטלוויזיה.. במיוחד שכולם רואים את זה בבתים שלהם וישר זה מעלה כל מיני קונוטציות שליליות...
דעתי.

dethMAN 17-05-11 18:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1090914)
ועדיין אם תשאל כל בחורה אם היא תעדיף מר ישראל או עיתונאי מצליח, נחשו מה היא תבחר?
אני מאוד אוהב bb, אבל זה ענף שאתה מקריב את המראה שלך ואת התגובות מהסביבה לטובת הצלחה בענף. אין מה לעשות. גם האצנית שנראית כמו גבר אמרו עליה 100 פעם שהיא נראית כמו קוף וכמו גבר. זה לגיטימי.

סבבה אז זה אומר שאם מישהו בא לבאדיבילדר ומתחיל להגיד לו שמע לדעתי הגוף שלך מכוער וזה מגעיל וזה יותר מדי ומזה הוירידים האלה.. אז הבאדיבילדר לא צריך להגיב לו ופשוט יילך במחשבה של "טוב נו זה מה יש מה אני מקריב ואין מה לעשות לה לה לה :d " אז זהו שלא רוב בני האדם לא אוהבים שמדברים עליהם ככה על אחת כמה וכמה שמדובר במה שהם עושים למחייה.
ואין פה קטע של מסכנות או משהו צאו מהסרט שלכם... אף אחד לא הולך להתאבד בגלל ראיון קטן ומטופש אבל זה מעלה תגובות ואין מה לעשות.

the pharmacist 17-05-11 19:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי smurf (הודעה 1090972)
בהחלט לא כולם צריכים לאהוד או אפילו להעריך את התחום, אבל תוכנית שמתיימרת להיות תוכנית ספורט מקצועית לא יכולה בשום פנים ואופן לסכם את הנושא ב"איכס" אינפנטילי או באמירות מטופשות כמו "גם אתה יכולת".

קורן, באופן טבעי, החברה פה אומנם קצת אמוציונאלים לגבי הנושא, אבל בסופו של דבר הם צודקים לחלוטין. אין מדובר בשיחת קפה פרטית, אלא "פרשנות" של מומחים....

כמה שהם יצאו אפסים , הם עדיין מכתיבים דעת קהל אמנם לא כמו ליידי גאגא אבל יש אנשים שמתייחסים ברצינות למה שהם אומרים ולכן הם יצאו ממש ליצנים עם האמריות שלהם.

the pharmacist 17-05-11 19:15

אגב מעניין איך הפרשנים האלה יגיבו שיידעו שהרבה מאוד שחקני כודרגל וכדורסל מפורסמים משתמשים בממריצים וסטרואידים ( בעיקר לפציעות) .
הבדיבילדינג לדעתי נתפס כנחות אצל המדיה בארץ כי הוא לא "נקי" . בתכלס רוב הספורטאים המתחרים ובין היתר העלית שלהם משתמשים . הרוכבי אופניים מחליפים דם מועשר בחמצן ,אתלטים משתמשים בהכל . פשוט בפיתוח גוף זה מאד מוחצן.

SMURF 17-05-11 19:25

פארמה- הספורט נחשב כנחות מהרבה סיבות (חלקן נכונות וחלקן הזויות), ואני מעיד על זה כחובב של התחום. ביחס לסיבה שציינת, בוא לא ניתמם- בילדינג זה הספורט היחיד שבו- באופן רשמי - לא ניתן להיות פרו ללא שימוש בחומרים.

SmokingSnake 17-05-11 19:26

כל בנאדם שפוי בארץ יודע שרוב הספורטאים שמתפרנסים מהספורט שלהם משתמשים בסמים, לא חושב שמישהו טוען שלא, פשוט לא פותחים את זה

אם היה תחקיר בסטייל רפי גינת באמצע עונה באקראי והיו לוקחים 10 שחקני כדורגל, 10 שחקני כדורסל, 10 שחקני כדוריד בטח חצי מהם היו נתפסים על סם כלשהו

the pharmacist 17-05-11 19:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SMURF (הודעה 1090995)
פארמה- הספורט נחשב כנחות מהרבה סיבות (חלקן נכונות וחלקן הזויות), ואני מעיד על זה כחובב של התחום. ביחס לסיבה שציינת, בוא לא ניתמם- בילדינג זה הספורט היחיד שבו- באופן רשמי - לא ניתן להיות פרו ללא שימוש בחומרים.

ממש לא היחיד

the pharmacist 17-05-11 19:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי smokingsnake (הודעה 1090996)
כל בנאדם שפוי בארץ יודע שרוב הספורטאים שמתפרנסים מהספורט שלהם משתמשים בסמים, לא חושב שמישהו טוען שלא, פשוט לא פותחים את זה

אם היה תחקיר בסטייל רפי גינת באמצע עונה באקראי והיו לוקחים 10 שחקני כדורגל, 10 שחקני כדורסל, 10 שחקני כדוריד בטח חצי מהם היו נתפסים על סם כלשהו

עובדה קיימת אנשים מתעלמים מזה שלא יטמא את הספורט הקדוש שלהם.
למשל בפוטובול זה בדיוק ההפך, ובבקשה לא לתקוף אותי אני אפילו רואה משחקים.
כמעט כולם שם מזריקים אבל אין עם זה בעייה כי זה לא יוצר תחרות לא הוגנת ואותו דבר בבילדינג ( מן הסתם בצורה אחרת)

Scylla 17-05-11 20:40

בכל ענף פרשנים מוציאים שטויות מהפה שלהם, גם בכדורגל ששחקן מחמיץ או עושה פאול או טעות אחרת לפעמים מקבל ביקורת שלילית בצורה מוקצנת.

Bb זה לדחוף את הגוף שלך לקיצוניות מאוד מאוד יוצאת דופן מבחינת הגוף, אין מה לעשות, אלו התגובות. אם הענף יקבל כיסוי דומה בעוד תוכניות זה יעשה לו רק טוב ואין שום סיכוי שיקבל כיסוי בתוכנית עם פאנל הומוריסטי בלי מילה על המראה השלילי (לדעתם) של המפתחי גוף.

מעבר לכך, אם מפתחי גוף לא היו נראים רע בעיני הציבור הכללי, אף אחד לא היה מעז לשדר ולו דקה אחת בטלויזיה על הענף. כל החשיפה והעניין (מועט כמה שאפשר) הוא בגלל הקיצוניות שבמראה.

ניגרי ענק 17-05-11 20:57

אתם לוקחים את הדיון למקום לא נכון.
הדיון צריך להיות: האם אידליסט יכול להפוך כעת לבאדיבילדר אם הוא "ירצה".

קפטן שלד 17-05-11 20:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1091042)

לא, הדיון התחיל כי הופגנה שנאה מוגזמת.

YYY 17-05-11 21:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1091042)

מה?

זה ברור שהוא יכול.

DaSpider 17-05-11 21:30

ניגרי, אתה בחרת ספורט שמה לעשות יצא ורוב האנשים לא אוהבים, תתמודד עם זה ותעשה את זה כי זה מה שאתה רוצה לעשות. מה לעשות, ככה יצא, סטטיסטית כנראה רוב האוכלוסייה לא אוהבת פיתוח גוף ואף מוצאת אותו כמטרה ללעג, אבל שוב, זה מה יש.

ולגבי זה שארה"ב זה כביכול אולימפיה וויקנד אחד גדול - אתם סתם אוכלים סרטים, על בן אדם כמו רוני קולמן יסתכלו בהבעת פנים מוזרה גם פה, גם שם וגם בפיליפינים או השד יודע איפה, זה לא אנושי להראות ככה וכתוצאה מכך זה יגרור אותה תגובה כמו בן אדם עם זנב או קרניים.

SmokingSnake 17-05-11 21:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the pharmacist (הודעה 1091002)
עובדה קיימת אנשים מתעלמים מזה שלא יטמא את הספורט הקדוש שלהם.
למשל בפוטובול זה בדיוק ההפך, ובבקשה לא לתקוף אותי אני אפילו רואה משחקים.
כמעט כולם שם מזריקים אבל אין עם זה בעייה כי זה לא יוצר תחרות לא הוגנת ואותו דבר בבילדינג ( מן הסתם בצורה אחרת)

האכיפה בnfl של סמים הרבה יותר קפדנית מהליגה הישראלית בכדורגל או הליגה הישראלית בכדורסל ולצורך העניין רוב הליגות בכדורסל באירופה...

DaSpider 17-05-11 21:44

בינינו, כשבודיבילדרים נכנסים לחדר למשל או לאיזשהו מקום בכללי, הם משתוקקים לקבל תגובות (בין אם הן מוחצנות או לא) של wtf וomg ודומיהם.

LIBRA 17-05-11 22:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי smokingsnake (הודעה 1091072)
האכיפה בnfl של סמים הרבה יותר קפדנית מהליגה הישראלית בכדורגל או הליגה הישראלית בכדורסל ולצורך העניין רוב הליגות בכדורסל באירופה...

ולכן כל עונה מורחקים כמה שחקנים מכמה משחקים בגלל שימוש "בחומרים אסורים מרשימת ה"תוספים" המותרת".
וכן, אני בספק אם יש בnfl היום שחקן שלא מוזרק או לא הזריק בטווח הקצר..

SmokingSnake 17-05-11 22:46

מורחקים שם שחקנים כי האכיפה שם פי 200 מהאכיפה בארץ, אנשים שם שוקלים 120-130 קילו ויכולים לעשות דברים כמעט על טבעיים מבחינה גופנית, מן הסתם הם הגיעו לגודל שלהם עם הזרקות בשלב כלשהו

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:37.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ