ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   סקוואט 85 ק"ג של ילדה בת 9 מארה"ב ששוקלת 40 קג (https://israelbody.com/showthread.php?t=71053)

IGOR 18-04-11 23:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ladybug (הודעה 1081018)
כל היום בפורום צודק בגלל זה יש לך 4 אלף הודעות יא מעפאן, ואני לא אומר את זה לכולם רק לילדי כאפות כמוך ועוד כמה פה, כמו cuba למשל שרוצה יחס ולא מקבל

ילד ראיתה ממתי אני בפורום הזה? Lox כמוך שנכנס לפורום כדי לזיין במוח לאנשים כמה הוא סוס וכמובן הומו.באמת עדיף שתסתום אין לך זכות דיבור בכלל אידיוט.חצי מהפורום אוכל אותך כאן יטיפש.קובה חזק יותר מימך ימסכן.סע סע לאונן ידביל..

ladybug 18-04-11 23:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1081019)
ילד ראיתה ממתי אני בפורום הזה? Lox כמוך שנכנס לפורום כדי לזיין במוח לאנשים כמה הוא סוס וכמובן הומו.באמת עדיף שתסתום אין לך זכות דיבור בכלל אידיוט.חצי מהפורום אוכל אותך כאן יטיפש.קובה חזק יותר מימך ימסכן.סע סע לאונן ידביל..

:):):):) אוכלים אותי במה? וממתי אני מדבר על עצמי שאני סוס?אני פשוט אומר שאתה לא, עם גוף מכוער זאת עובדה אין לך ממה להפגע.ואם קובה יותר חזק ממני שיבושם לו, שמעת אותי אומר משהו על זה?אם כבר אתה מדבר תגיד משהו נכון ולא זיוני שכל.

IGOR 19-04-11 00:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ladybug (הודעה 1081022)
:):):):) אוכלים אותי במה? וממתי אני מדבר על עצמי שאני סוס?אני פשוט אומר שאתה לא עם גוף מכוער זאת עובדה אין לך ממה להפגע.ואם קובה יותר חזק ממני שיבושם לו, שמעת אותי אומר משהו על זה?אם כבר אתה מדבר תגיד משהו נכון ולא זיוני שכל.

תראה איך אתה שופט את כולם.לא טוב לך הגוף שלי,אל תענה.אני רוצה דעות.אני מודע לזה שהגוף שלי לא מי יודע מה.מה לעשות.לא נולדתי עם גנטיקה "אלוהית".אני משתדל לאכול ולהתאמן כמה שצריך.אבל עזוב,אתה הכי טוב. הרי לא אכפת לך מדעות של אנשים.קודם תיהיה בן אדם אחר כך תביא תגובות.

ladybug 19-04-11 00:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1081023)
תראה איך אתה שופט את כולם.לא טוב לך הגוף שלי,אל תענה.אני רוצה דעות.אני מודע לזה שהגוף שלי לא מי יודע מה.מה לעשות.לא נולדתי עם גנטיקה "אלוהית".אני משתדל לאכול ולהתאמן כמה שצריך.אבל עזוב,אתה הכי טוב. הרי לא אכפת לך מדעות של אנשים.קודם תיהיה בן אדם אחר כך תביא תגובות.

טועה, אתה פשוט צוחק על הניק שלי כל הזמן אז אמרתי נצחק קצת על הגוף שלך.

IGOR 19-04-11 00:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ladybug (הודעה 1081029)
טועה, אתה פשוט צוחק על הניק שלי כל הזמן אז אמרתי נצחק קצת על הגוף שלך.

אני צוחק? אני כתבתי ליידי פאק? תקשיב.צחק כמה שאתה רוצה..אתה באמת ילד אם מפריע לך שצוחקים לך על הניק..

ladybug 19-04-11 00:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IGOR (הודעה 1081030)
אני צוחק? אני כתבתי ליידי פאק? תקשיב.צחק כמה שאתה רוצה..אתה באמת ילד אם מפריע לך שצוחקים לך על הניק..

אני בנאדם רגיש

IGOR 19-04-11 00:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ladybug (הודעה 1081036)
אני בנאדם רגיש

מרגש.נשבר לי הלב.קיצר לך תתאבד.

Shai 22 19-04-11 13:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ladybug (הודעה 1081036)
אני בנאדם רגיש

ולא סתם אמר המשורר - "בילדר רגיש ומופנם"

jonathan 20-04-11 05:17

בחייאת,שניכם בני 20+ ,לא הגיע הזמן להתבגר?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:43.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ