![]() |
ציטוט:
איך טרמפולינה קשורה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
למתח אין הגדרה כמו סקוואט שצריך לשבור מקביל, או דדליפט שמתחיל מריצפה ונגמר בנעילה. פשוט לעבוד לפי מטרה, לי אישית לא באמת אכפת כמה מתח הוא עושה, המבחן הסופי הוא שהוא מושך דדליפט של מעל 400 קילו ללא ציוד, אז כנראה הוא יודע מה הוא עושה. |
ציטוט:
ומה המטרה פה(ברצינות)? |
ברור שהוא היה עושה פחות, כי פחות שרירים היו עובדים.
זה די דומה להשוואה בין פרס לבין פוש פרס, שניהם תרגילים, בשניהם אתה מזיז את המוט עם הגוף. מה הכוונה מה המטרה? הוא Powerlifter, אני לא באמת יודע איך בנויה התוכנית שלו, אבל אם זה משפר לו את ההרמות אז למה לא. |
פשוט לפי מה שאני רואה זה סתם כדי לעשות כמה שיותר לסרטון, לא מבין איך זה עוזר במשהו אחר..
אז חשבתי אולי אתה יודע במה זה עוזר |
יכול להיות כדי לבדוק מקסימום חזרות,
יכול להיות לסיבולת, למה באמת, צריך לשאול אותו :) הוא כבר הרבה זמן לא עידכן בערוץ שלו, אז לא ניראה לי שהוא יענה p: |
ציטוט:
כוח אבסולוטי זה כמה הרמת. עשיתי 250 קילו סקוואט, זה משקל אבסולוטי, אי אפשר להתווכח איתו. אם עשיתי את זה על משקל גוף של 250 קילו אז הRATIO שלי הוא 1:1 וזה נמוך. Ratio באנגלית זה"יחס" מכאן הכוח היחסי. לקחת פאוורליפטו שעושה סקוואט פי 3 ממשקל גוף זה יחס גבוה. רשיו בפאוורליפטינג והרמת משקולות זה כמעט הדבר הכי חשוב שמסתכלים עליו. כשמחשבים לך בפאוורליפטינג טוטאל אז זה מתחשב במשקל גוף שלך, וחוץ מזה שהרשיו נמצא לך בצורה עקיפה בתוך הקטגוריות משקל. מה שאתה מדבר עליו זה משהו אחר. יכול להיות שככה הגדירו בקורס מדריכים אבל זה לא תקף לרוח הפורום (פאוורליפטינג). |
סבבה אני רגיל שרטיו זה רטיו ולא "כוח יחסי" בעברית, בכל מקרה זה לא משנה, את הפואנטה רשמתי
|
ציטוט:
אם הכוונה שלך היא שהם שמנים לא מועילים אתה מוזמן להסתכל על הvertical jumps שלהם, הם קופצים גבהים מטורפים. לגבי מה שיניב אמר - אין התייחסות למשקל גוף בטוטאל, כשהחלוקה היא כבר לקטגוריות משקל, במקרה ושני אנשים עשו אותו טוטאל אז הרזה יותר ינצח, אבל פרט לזה לא חושב שיש עוד התחשבות בפרמטר הזה. |
לא אמרתי שהם שמנים לא מועילים, אבל רציתי להבהיר שמתח זה לא תמיד מדד לשום דבר, כמו הרבה תרגילים מבוססי משקל גוף...
|
חחח סטיה של 2 עמודים...
בקשר לתוכנית שלי הקשבתי למה שאמרו והורדתי תרגיל בכל שריר גדול וקטן ואני ישתדל לעבוד כבד ל6-8 חזרות סקוואטים ודדליפט 5 |
ציטוט:
כמו שאמרו אם הוא היה עושה בטכניקה טובה ורגועה לדעתי לא עובר 35 למרות שזה גם הרבה...תסכים ש20 חזרות זה הרבה הבדל |
איזה עבודה על יותר שרירים?
הוא נראה לך קופץ על טרמפולינה? בן אדם שמושך 400 קילו כנראה יכול לעשות דברים שליצני מתח-בנץ'-קרלז במכון לא יכולים. |
ציטוט:
אבל להשוות את מה שהוא עושה לטרמפולינה (ציוד), זה מפגר כי הוא משתמש בגוף שלו וזה "חוקי". |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ