![]() |
תמונה מעולה של הניגרי והאדמור.
אדמור אפשר לדעת מה הנתונים שלך? |
[quote=NirSad31;1063014]שלום לכולם
הייתה אחלה של תחרות, מאד נהנתי מההופעה של האשם. בשביל פעם ראשונה להשיג את המקום השני והמכובד זה בהחלט יפה. יצא לי להכיר טיפוסים מאד נחמדים כמו ישראל ועבודי ועוד כמה שאיני זוכר את שמם כרגע. בסך הכל תחרות שהופקה יפה מאד ובצורה מכובדת. תודה ניר אני נהניתי גם מההופעה שלך המקום שקיבלת הוא באמת מכובד היו שם 13 מתחרים חלקם שועלים וותיקים...מאוד אהבתי את העבודה שגיל עשה איתך ...תמשיך ככה ולך תדע מה יהיה ...בכל אופן בהצלחה בהמשך..... |
ציטוט:
לפי ההודעה שלך אני רואה שהבנתה תראש שלי ככה שאין הרבה מה להסביר הרבה |
ציטוט:
ניר ברוך הבא לאתר, מקווה שתשתתף הרבה. כל הכבוד על השייפ, אני יודע כמה קשה להגיע לייבוש כזה. אתה יכול לפרסם כמה תמונות ואדאג לך לפרופיל של מקצוען. מגיע כבוד. |
ציטוט:
הכתבה מוכנה והיא תעלה בקרוב מאוד. |
ציטוט:
לגבי הנתונים שלי נכון להיום: גובה: 1.69 מ' משקל: 72 ק"ג היקף בייספס: 43 ס"מ אחוז שומן: 13% לא מדדתי את שאר החלקים. |
היי חברים קוראים לי רועי עבודי תודה על הפירגון ומי שצריך עזרה אפשר לפנות אליי
|
רועי, ברוך הבא מפלצת! היית הכי מאסיבי רק חבל שלא הגעת מוכן, היית לוקח ראשון!
|
הסיבה שהגעתי כי אני נוסע כניראה לאליפות אירופה במאי אשר נתן לי להבין שאני ייצא לשם רק אם אני ישתתף הגעתי לתחרות בשיא המאסה וללא שום כל היתכוננות מצידי מקום שלישי זה יפה ללא היתכוננות .
אני מברך את המקום הראשון והשני הגיע להם הזכייה הגיעו חטובים ויבשים . |
רועי אתה מדבר על מאי הזה או מאי הבא?
|
20 למאי השנה אני עוד שבועיים מתחיל חיטוב
|
אשר אמר לי גם אבל יש יש לי עוד זמן אין לי מה לחפש שם עכשיו
|
וואלק רועי ברוך הבא :)
אמרתי לך שכדאי לך להכנס |
לפי דעתי כל עוד אתה בלי חומרים אין לך מה לחפש שם תחשוב שיהיו מלא אנשים מאוד מוכשרים והם יהיו מפוצצים בחומרים והתחרות תיהיה ברמה מאוד גבוהה זה לא מר ישראל אני כרגע בדילמה אם ללכת לא בא לי לעשות חיטוב וחבל לי לוותר על ההיתקדמות שלי במאסה וגם אני בפציעה שתשבית אותי לפחות שבועיים אז ניראה בהמשך
|
כן נו זה מה שאני אומר אין לי מה לחפש שם אני עדיין לא קרוב לרמה בכל מקרה שיהיה בהצלחה אם אתה הולך
|
למי שלא מצא את האשכול הנפרד, הינה לינק לכתבה שלי על התחרות:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ArticleID=1921 |
אחלה כתבה אחי תמשיך כך
|
חוץ מהאשם, כל קשר בין האנשים שם לבילדינג נראה מקרי בהחלט.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ