![]() |
ציטוט:
ויפה או לא שאלה של טעם. אני מעריץ אנשים כאלה בגלל שזה אחד התחומים שהכי דורשים השקעה והקפדה על הדברים הקטנים. תחום קשה ואני מאוד מכבד אותם. |
גם אני מכבד וזה זה באמת דורש השקעה
אבל תחשוב על זה ותגיד לי אם זה הגיוני שבנאדם ישקיע 24 שעות 7 ימים בשבוע על הגוף שלו t_t יעני זה הכי חשוב בחיים? לא מבין את זה |
מזה הוא חי. בזה הוא עובד. וכן זה נראה לי הגיוני.
אתה מסתכל על מזוית של תחביב ,זה לא כך, זה המקצוע שלו ואם הוא אוהב את זה ומנותן הכל מגיע לו ח.ח. |
טוב בחו"ל זה משהו אחר
בארץ זה פתטי להגיד כזה דבר :o ממש אפשר לעבוד בזה כאן . ה-תחום :$ |
ציטוט:
אתה יודע בכלל מה זה לאהוב משהו בלי קשר לרווחיות שלו? |
ציטוט:
11111111111++++++++ |
ציטוט:
מה לא ברור בזה שזה המיקצוע שלו? צריך לירשום לך את זה בפונט 72? |
ציטוט:
היה עושה את זה |
ציטוט:
ואני לא רוצה להגיע לכלום בתחום הזה , עבר לי השיגעון הזה של הgym , רוצה קצת מאסה עליי בשביל להצליח בזה צריך אופי של אלוף ואת זה אין לי ככה שגם אם הייתי רוצה .. :o |
ציטוט:
|
ציטוט:
טוב עזוב מזה משנה, כל אחד והדעות שלו .. תמשיך להשקיע בתחום הזה, נראה מה יצא ממך , במיוחד בישראל . ואם כבר לאהוב משו בלי קשר לרווחיות לא הייתי מבזבז עליו 24\7 ( על בנאדם שאני אוהב כן ), הרי לא יצא לך מזה כלום בסופו של דבר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בהנחה שרובכם (מפתחי גוף) אוכלים לפי המנטרות הקבועות של כל 3 שעות, מכניסים 6-8 ארוחות ביום (מה שדורש מכם זמן הכנה) ולא מוכנים לאכול בחוץ כי הערכים לא מדוייקים וזה נחשב צ'יט, איך כל זה מסתדר עם שגרת יום של בן אדם שעובד במשרה מלאה (180-200 שעות עבודה חודשיות) או נמצא בלימודים? אני פשוט לא רואה את זה קורה. |
ציטוט:
אני חושב שלסטודנט זה יותר קשה מאשר לאיש עובד במשרה מלאה שכן למישהו שעובד משרה מלאה יש לו"ז קבוע (פחות או יותר) והוא יכול לתכנן את היום שלו בצורה מלאה, לסטונדט זה יותר קשה כי יש לו הרבה דברים מעבר לשעות הלימודים שלו שהופכים את הלו"ז שלו לבעייתי, זה לא מפריע להתאמן אבל בהחלט יפריע לאימונים בשגרה של תחרות. בנוגע לזמן הכנה ? מכינים בסיטונות ,שומרים במקרר ובפריזר ומפרישים במיקרו לפי הצורך,לא הכי טעים אבל יעיל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בואנה יניר בלי להעליב אתה גמור רצח , אומרים לך הבן אדם זה החיים שלו זה מה שהוא קם בישבילו בבוקר והולך לישון בלילה ואתה אומר זה שיגעון חולף ויותר מדי זה לא טוב וכו'..? מה הנקודה כאן? דעתך לא קשורה אליו.
כל אחד שהוא מקצועי בתחום שלו זה יחשב כ"יותר מדי" בפני האדם הרגיל.זה כל הקטע. ולמה שלא יצא ליאיר כלום מזה ? אפילו עם הוא לא שואף להיות מר אולמפיה והוא לא יהיה הוא יכל לזכות בכמה תארים בארץ להנות הרבה מהתהליך ומהתוצאות ובעיקר סיפוק עצמי על דבר שהוא אוהב לשלב בחיים שלו, מה רע? אתה בא בגישה של שחור ולבן, או שאתה לוזר שלא יצא ממנו כלום,או שאתה מר אולמפיה. Wtf ? |
ציטוט:
זה קורא כשבנאדם מוצא משהו שהוא אוהב וחושב ששווה להשקיע בו. ובשבילי להרים משקולות זה תחביב נטו ואני מנוי לחדר כושר 3.5 חודשים ציטוט:
יצא מצב כזה שהתיק שלי בבוקר היה מלא באוכל, למזלי הייתה לי גישה למקרר ולמיקרו ככה שלא הייתי צריך לסחוב על הגב כל היום והייתי יכול להביא אוכל קר ולחמם מבלי לפחד שמשהו יתקלקל. |
ציטוט:
........................ =\ פאק שראיתי את התמונה הזאת ישר אמרתי פאק פאק פאק! ציטוט:
וזה ממש ממש לא בעיה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ