![]() |
בסט עם הכשל של הסקוואט יש חזרות ממש גבוהות, אל תרד אליהן.
לדעתי תרחיב קצת את העמידה זה יעזור לך להתיישב על העקבים. בדדליפט תקפיד להתחיל למשוך אחרי שהתכווצת מספיק. ושים לב שכל פעם האגן יהיה יותר נמוך מהחזה (כמובן שהוא צריך להיות גבוה, אבל לא מעל) אחלה ל1ג פתחת כאן :) בהצלחה בהמשך. |
חבוב הברכיים שך ממש ממש גולשות, זה מפריע לך. תשאר על העקבים ותשלח ברכיים קדימה ולצדדים.
על הדדליפט אני לא יכול לתת לך פידבק כי הצילום לא טוב, לא רואים את כל הגוף. |
אני ממש מנסה לקלוט את מה שאתם אוומרים ולפרש את זה לתנועה במכון.יחד עם זאת אני בטוח שלא קלטתי ולא יישמתי הכל. בבקשה תמשיכו.
אימון 6: סקוואט 1x5x106.6 2x5x109.1 פרס 3X5X47.6 מתח בסוספנציה 7,6,5... במכונה על 50 קילו 2X10 בדגש על אקנצטרי בסט הראשון ואז עוד כמה שהצלחתי בזוגות ובודדים בין תרגילי הבטן בעיות שהתעוררו: בסקוואט בעליות בחלק מהחזרות הברכיים שלי נפלו פנימה, בעיקר בסט האחרון נראה לי. וגם ניסיתי כמה שיותר להשאיר את המשקל על העקבים. נראה לי שלמרות שלא תיקנתי לגמרי היה שיפור. מנסה לשפר את המתח אבל לא הולך ממש, למרות שזאת הפעם הראשונה שאני עושה בסוספנציה אחרי מנוחה (קודם הייתי עושה סוספנציה באימון A ופרונציה באימון B ככה שלא הייתה מנוחה לשרירים כנראה). אני מקווה שאני אצליח לעלות מאימון לאימון. |
בסט השלישי של הסקוואט האקשן מתחיל ב 00:55
|
שמע, הסקוואט שלך ממש ממש גבוה, אתה לא קרוב לשבור מקביל
קח את עצמך ותגיע לסקוואט ששובר בלי מוט, תישאר בתחתית 8-10 שניות, ותחזור על זה לפחות 5 פעמים... תבחין טוב טוב מה המנח של הרגליים שלך, מה הפיסוק וכו' ותנסה לשחזר אותו שוב פעם בעבודה אתה מוזמן לראות סרטונים ישנים יותר של חלקנו ואת הפוסט של השלד על הסקוואט כדי להבין מה זה סקוואט שובר ועל מה יש להקפיד |
נראה לי שאימון הבא אני מוריד משקל ומנסה לשפר טכניקה.
להתיישב אחורה, להשאיר משקל על העקבים ולרדת עמוק יותר. עוד דגשים מומלצים? |
לקרוא את הספר של ריפטו וזהו
|
לקרוא תספר, זה לא נראה שקראת.
|
קראתי, את החלק של הסקוואט לפחות.
האנגלית שלי נהדרת ואני קורא באנגלית ברגיל. פשוט כל התיאורים של מה קורה שריר/גיד/עצם ממש שיעממו אותי ולא יכלתי לקרוא ברצוף. הוצאתי מהספר כמה דברים, אבל אני בהחלט מרגיש שלא מיציתי. יחד עם זאת אין בכוונתי לקרוא אותו עכשיו, לא מעקשנות, פשוט מחוסר זמן וכח, אני בתקופת מבחנים אז יש לי דברים אחרים לקרוא עכשיו. |
אז תחזור לתכנית כשתגמור תמבחנים..
|
סאב0 לכלכת
זה לא כזה נורא אתה יכול לראות את הdvd בינתיים זה אמור להספיק. בסקוואט תרד יותר, חסר לך עומק |
בפרס אתה לא מכניס מרפקים
http://www.youtube.com/watch?v=GJFjYyA40ss |
בסקוואט חסרים לך כמה סנטימטרים כדי לשבור מקביל, תרד טיפה יותר. נסה גם להשתמש יותר בהיפ דרייב, יכול להיות שאתה לא מסתכל למטה ו\או לא מנסה לחשוב על להרים את התחת בסט?
|
בפרס אתה צריך שהמרפקים יעברו תמוט
קח אוויר בתחילת הסט תשאיר את האוויר בפנים כמה שאתה מסוגל אני עושה 3 חזרות משאיר תמוט למעלה מוציא אוויר מכניס אוויר שוב ועושה 2 חזרות ותיהיה יותר מקווץ |
בעיקרון אמורים לקחת נשימה לפני הדחיקה ולמעלה נשימה מהירה ככה אתה מקבל באונס אפקט בחזרה השנייה ואחרי החזרה השניה לנשום רק כשהמוט למעלה
|
תוריד יותר לאט את המוט בפרס
|
תודה רבה!
כיף לקבל ביקורת בונה. שוב, אנסה ליישם כמה שיותר |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה, משהו שמאוד עוזר לסקוואט זה לחשוב על זה שהתחת אחראי על כל התנועה. עם התחת תתיישב אחורה ואת התחת תרים למעלה כדי לסיים את התנועה. כשהתחלתי לחשוב על זה, זה הרבה יותר עזר לי מאשר דפק לי את הזווית בגב - היה לי gm ולפעמים שמטתי את החזה, וזה הפסיק |
אימון 7:
סקוואט - ירדתי ל3 סטים ל100 בשביל לשפר טכניקה. אני שם לב שכמה שהמשקל עולה ככה גם עולים העקבים. במשקלים נמוכים אין לי בעיה לשים משקל על העקבים. מה גם שקל ליישם היפ דרייב במשקלים נמוכים, אבל החל מ80 קילו זה נורא קשה. חוץ מזה שמתי לב שככל שהשרירים מתעייפים יותר יותר קשה לי לרדת, נתתי בסוף האימון עוד ניסיון עם מוט ריק והיה לי קשה לשבור מגביל. זה עניין של לשפר טכניקה או שיש עוד משהו? כמה חבל שאף אחד לא יכול לעשות איתי אימון אחד על אחד ולתקן כבר את כל הפאקים האלו. בנץ 75 קילו התחיל להיות מאוד קשה דדליפט 125 קילו שוב - נורא קשה, וגם הגב שלי היה עקום נורא. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ