ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   דיון| התוכנית "הטובה" (https://israelbody.com/showthread.php?t=69423)

SmokingSnake 06-01-11 01:04

אני מזמין כל מתאמן שנמצא שנה בחדר כושר ובגובה שלי עם משקלים התחלתיים דומים לעשות מולי השוואה לפיתוח גוף ואחוז מאסת גוף רזה, אני יכול לומר שבתחילת ss הייתי יחסית בסדר 4 פעמים בחדר כושר, עם תזונה טובה, עובד רציני מאוד, שוקל 82 קילו על 1.85(וואלה נתקעתי די מהר), היום אני 95 קילו, ואחוז שומן שעלה מ15 ל19-20, ואני באמצע התכנית, אפילו אין 3 פלטות בסקוואט אלא רק בדדליפט לסט עבודה.
עוד לא ראיתי תכנית שמעודדת היפרטרופיה כמו SS, זה או להימעך אחרי שבוע או שלא תוכל לזוז מהמיטה, הגוף צועק לך "תאכיל אותי", לא יודע הורמוני גדילה לא הורמוני גדילה אני יודע שפיזית מרגלי ציפור יש לי עכשיו רגליים של גבר נורמלי

אם המדד של אנשים זה היקף של היד, אז לא, אתה לא תתקדם בss כמו בתכנית פיצולים

אם המדד שלך לשרירים זה כל הגוף בצורה פרופורציונית(רגליים>גב>תחת>זוקפי גו>חזה>כתפיים>טרפזים>שוקיים>שרירי בטן>ידיים) אז ss זאת תכנית שתבנה את הגוף שלך בצורה פרופורציונית ותחזק אותך באמת, לא רק תנפח

זה שמלמדים בקורסים שזרועות זה קבוצות שרירים גדולות שצריכות 10 סטים למתאמן אחרי שנה וחצי בחדר כושר(ואז לחצי מהאנשים בחדר כושר יש רגליים של תרנגולת וידיים היקף 47) זה בעיה שלהם

אם אתה רוצה ידיים גדולות וחזה לך תעשה AB, תפמפם חזרות

כל תכנית שלא תעשה, לפחות תוסיף סקוואט אמיתי ועמוק, תעשה לעצמך טובה

עריכה: דדליפט בחייאת, אתה לא עשית SS עדיין, אתה רק בשלבים שמתחיל להיות קשה, ברגע שתתן לפחות סינגל ל140 דדליפט או סט עבודה מעל 100 קילו בסקוואט תדבר, יש לך עוד דרך ארוכה שלא לדבר על הלחיצות

subzero1122 06-01-11 01:10

ליפטר1ל הכוונה לא נכשלת נכשלת אלא הגעת לss לא בגלל שחשבת שהיא הפתרון אלא כי ניסית אותה בתור ברירת מחדל.

בוא נתחיל מדבר פשוט.
סקבט אמור להיות הבסיס לכל תכנית, לא משנה מה המטרה. הוא אמור להיות כלול בכל תכנית לכל מטרה.
כנ"ל שאר התרגילים, אלא במקרים של פציעות שמגבילות אותך, ותתפלא, מעטות ונדירות הפציעות שמונעות ממתאמן לסקבט או לדדלפט, על אחת כמה וכמה שניהם ביחד.

קח את זה ואחר כך תגיע למסקנה שזה לא משנה אם אתה מתאמן 200 שנה, או יומיים, הסיבה היחידה לא לעשות ss היא שאתה ברמה מתקדמת יותר (איך בודקים את רמת המתאמן זה נושא שנכתב כאן 3000 פעם) וצריך תכנית מתקדמת יותר (שמקיימת את כל העקרונות של ss רק בחלוקת נפח עצימות ותדירות שונה).

SmokingSnake 06-01-11 01:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1052856)
ליפטר1ל הכוונה לא נכשלת נכשלת אלא הגעת לss לא בגלל שחשבת שהיא הפתרון אלא כי ניסית אותה בתור ברירת מחדל.

בוא נתחיל מדבר פשוט.
סקבט אמור להיות הבסיס לכל תכנית, לא משנה מה המטרה. הוא אמור להיות כלול בכל תכנית לכל מטרה.
כנ"ל שאר התרגילים, אלא במקרים של פציעות שמגבילות אותך, ותתפלא, מעטות ונדירות הפציעות שמונעות ממתאמן לסקבט או לדדלפט, על אחת כמה וכמה שניהם ביחד.

קח את זה ואחר כך תגיע למסקנה שזה לא משנה אם אתה מתאמן 200 שנה, או יומיים, הסיבה היחידה לא לעשות ss היא שאתה ברמה מתקדמת יותר (איך בודקים את רמת המתאמן זה נושא שנכתב כאן 3000 פעם) וצריך תכנית מתקדמת יותר (שמקיימת את כל העקרונות של ss רק בחלוקת נפח עצימות ותדירות שונה).

like+11111111

subzero1122 06-01-11 01:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי smokingsnake (הודעה 1052854)
אני מזמין כל מתאמן שנמצא שנה בחדר כושר ובגובה שלי עם משקלים התחלתיים דומים לעשות מולי השוואה לפיתוח גוף ואחוז מאסת גוף רזה, אני יכול לומר שבתחילת ss הייתי יחסית בסדר 4 פעמים בחדר כושר, עם תזונה טובה, עובד רציני מאוד, שוקל 82 קילו על 1.85(וואלה נתקעתי די מהר), היום אני 95 קילו, ואחוז שומן שעלה מ15 ל19-20, ואני באמצע התכנית, אפילו אין 3 פלטות בסקוואט אלא רק בדדליפט לסט עבודה.
עוד לא ראיתי תכנית שמעודדת היפרטרופיה כמו ss, זה או להימעך אחרי שבוע או שלא תוכל לזוז מהמיטה, הגוף צועק לך "תאכיל אותי", לא יודע הורמוני גדילה לא הורמוני גדילה אני יודע שפיזית מרגלי ציפור יש לי עכשיו רגליים של גבר נורמלי

אם המדד של אנשים זה היקף של היד, אז לא, אתה לא תתקדם בss כמו בתכנית פיצולים

אם המדד שלך לשרירים זה כל הגוף בצורה פרופורציונית(רגליים>גב>תחת>זוקפי גו>חזה>כתפיים>טרפזים>שוקיים>שרירי בטן>ידיים) אז ss זאת תכנית שתבנה את הגוף שלך בצורה פרופורציונית ותחזק אותך באמת, לא רק תנפח

זה שמלמדים בקורסים שזרועות זה קבוצות שרירים גדולות שצריכות 10 סטים למתאמן אחרי שנה וחצי בחדר כושר(ואז לחצי מהאנשים בחדר כושר יש רגליים של תרנגולת וידיים היקף 47) זה בעיה שלהם

אם אתה רוצה ידיים גדולות וחזה לך תעשה ab, תפמפם חזרות

כל תכנית שלא תעשה, לפחות תוסיף סקוואט אמיתי ועמוק, תעשה לעצמך טובה

עריכה: דדליפט בחייאת, אתה לא עשית ss עדיין, אתה רק בשלבים שמתחיל להיות קשה, ברגע שתתן לפחות סינגל ל140 דדליפט או סט עבודה מעל 100 קילו בסקוואט תדבר, יש לך עוד דרך ארוכה שלא לדבר על הלחיצות

זה לא ממש נכון.
אנשים צריכים להבין שמי שעושה ss, בהיותו מתחיל לא אמור להיות סוס ולא אמור לחפש היפרטרופיה באיזור כל כך לא רלוונטי כמו הידיים.
האיזורים שצוברים את מירב המאסה הם הגב, רגליים, תחת וכו' ולכן המיקוד עליהם.
התותחים בבנץ' ומתח בss רואים עלייה משמעותית בהיקף ידיים, הבעיה שהם לא חלק גדול מדי מהמתאמנים, אבל בתכניות המשך בהן יש יותר נפח ללחיצות אתה רואה את המתאמנים תופסים מאסה גדולה בטרייספ בפרט ובפלג גוף עליון בכלל מהלחיצות והמשיכות.

SmokingSnake 06-01-11 01:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1052860)
זה לא ממש נכון.
אנשים צריכים להבין שמי שעושה ss, בהיותו מתחיל לא אמור להיות סוס ולא אמור לחפש היפרטרופיה באיזור כל כך לא רלוונטי כמו הידיים.
האיזורים שצוברים את מירב המאסה הם הגב, רגליים, תחת וכו' ולכן המיקוד עליהם.
התותחים בבנץ' ומתח בss רואים עלייה משמעותית בהיקף ידיים, הבעיה שהם לא חלק גדול מדי מהמתאמנים, אבל בתכניות המשך בהן יש יותר נפח ללחיצות אתה רואה את המתאמנים תופסים מאסה גדולה בטרייספ בפרט ובפלג גוף עליון בכלל מהלחיצות והמשיכות.

כן ידוע שרוב המתאמנים בחדר כושר ישר בודקים היקף זרועות כמדד להצלחה וכמות קוביות בבטן, לא יעזור:bot:

לי אין כ"כ בעיה עם הבנץ', למרות שהייתי עם דלקת איזה חודש, אני יכול לומר שהחזה גדל, הזרועות טיפה פחות, אבל אי אפשר לומר שיש לי זרוע קטנה, זה שאין לי יד 45 ורק 40 לא מפריע לי כ"כ:ok:

אבל בינינו, גם לאנשים אחרי תכנית למתאמן בינוני אין יד כזאת ענקית בלי פרופורציה לעומת בילדר רגיל, אצלי התאומים יותר גדולים מהיד קדמית, מה שב90% מהמתאמנים בחדר כושר לא קורה, ואני גם לא מאמין שהיד שלי תגיע ל46 ס"מ(לא שכזה מפריע לי...)

subzero1122 06-01-11 01:19

אבל הכל שומן אחי.

SmokingSnake 06-01-11 01:20

הכל שומן!
19 אחוז שומן זה מגעיל, זה לא מאסה זה התחזרות!!!!

זה לא בריא

קפטן שלד 06-01-11 01:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי StarDust (הודעה 1052803)
חסר אנשים שמתאמנים בבית?
לא שמעת על מכונים שלא מאפשרים סקוואט ודדליפט?
לא בכל מכון אפשר לעשות את הסקוואט מהמקבילים. יש כאלה שמתפשרים על קלין ואז פרונט סקוואט, וזה עובד עד שהם נתקעים בקלין...בפורום השני היה אפילו מישהו שהתפשר על האק סקוואט בגלל המכון שלו.
אמרתי שרק ב-ss צריך לאכול? אבל לא כולם מסוגלים לדחוף 3500 קלוריות, מה לעשות.

צריך להגיד הפוך - ss זה למי שמוכן לסבול בשביל התוצאות - לדחוף אוכל ולבלות שעה וחצי במכון על 3-4 תרגילים. זה ממש לא מתאים לכל אחד.

תחליף מכון

SmokingSnake 06-01-11 01:27

Ss זאת לא תכנית קלה פיזית/מנטלית בתור מתאמן.

כל מכוני הכושר הגדולים בישראל מועדדים לפיטנס ולכן:
1. עוד לא שמעתי על מישהו שעושה ss שלפחות 80% מהמדריכים במכון התקרצצו עליו וזיינו לו את השכל שהוא ימות ויתופצצו לו הברכיים והוא יהיה נכה בפלג גוף תחתון
2. אחרי משקל מסויים(אצלי זה היה ה145 בדדליפט) כבר לא טורחים להתקרב אליך, לא מדבר אפילו על הקטע של "לייעץ" פשוט לא מתקרבים אליך, אומרים שהמשוגע יעשה מה בראש שלו וכולם חושבים שאתה ליצן שימות, אבל כל אימון מתים כשהם רואים אותך במשקלים שהם ב6 שנים לא התקרבו אליהם:bot:
3. חגורות אמיתיות, מגנזיום, משקלים טובים, תרגילים מורכבים= קהל של אנשים בגיל העמידה שיעריצו אותך וישאלו אותך תמיד על התרגילים שאתה עושה, וילדים בני 18 שיעצרו הכל ויראו אותך בסט דדליפט במשקל נורמלי(אינטואיטיבית כשרואים מישהו עושה סקוואט כבד ולא עם 60 קילו מבינים שהוא לא בא לזיין ת'שכל ולפמפם ובאמת יש לו קצת כוח)

*** משום מה בילדרים מרגישים שפגעת בהם והעלבת אותם כי מה שהם השיגו ב5 שנים בABCDE לפלג גוף תחתון אתה משיג בשנה אחרי תכנית וחצי, ותמיד תמיד תמיד יטענו שאתה ליצן ואתה דופק את החיים שלך ומסכן את הבריאות, למרות שאתה חזק יותר מ95% מהמתאמנים במכון, עובד יותר נכון, מבין יותר, גדל יותר

subzero1122 06-01-11 01:29

ל1ל השלד תמיד אמר - ברגע שיש 3 פלטות ומעלה על המוט, אף אחד לא מציק לך ולא משנה איזה תרגיל אתה עושה ואיך אתה עושה אותו.

SmokingSnake 06-01-11 01:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1052869)
ל1ל השלד תמיד אמר - ברגע שיש 3 פלטות ומעלה על המוט, אף אחד לא מציק לך ולא משנה איזה תרגיל אתה עושה ואיך אתה עושה אותו.

:yup: מסכים

StarDust 06-01-11 09:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1052866)
תחליף מכון

לא דיברתי בשם עצמי. אני עושה סקוואט ודדליפט. לא חסרים כאלה שלא יכולים.
התאמנתי עם SS אגב והתקדמתי ממנה יופי למרות שכמעט ולא אכלתי (העליתי 5 ק"ג נקי (לא התכוונתי, אבל יצא שהקוביות נשמרו)ב-4 חודשים).
המשקלים נמוכים יחסית למי שבאמת "עשה את התכנית", אבל לא בהרבה:
סקוואט 110 (יש תירוץ טוב - ירדתי ATG).
דדליפט 132.5
בנץ' 80
פרס 57.5
PC התחלתי לעשות ממש לקראת סוף התכנית אז סיימתי עם 55 ק"ג - זה לא היה באמת RM3.

תרגילי עזר: מתח 16.5 ק"ג תוספת
מתח עם רגליים קדימה (L Pull ups) עם 8 ק"ג
מקבילים 19 ק"ג תוספת לשמיניות.
כפיפות בטן בשיפוע עם משקל - 45 ק"ג לשישייה.

אני כיום עובד בטקסס מת'וד, אבל נאלצתי לקחת כמה שבועות הפסקה מאימונים בגלל אילוצים של בחינות הסמכה ועבודה, אז נאלצתי לחזור אחורה פחות או יותר למשקלים שאיתם סיימתי SS.

Cuba 06-01-11 10:53

נחש
אני בתחילת ss שקלתי 70 על מטר 80 יד 34 בערך
היום אני שוקל 90 על מטר 80רגלים גדולות יד 40 הגב שלי התרחב בהרבה החזה גדל טרפזים גדלו אמות יותר גדולות
וכן גם עשיתי פעם ab ובחיים לא הגעתי קרוב לאיך שאני נראה עכשיו(הייתי מתאמן ab שנה וחצי בערך ואז הפסקתי להתאמן לשנה ואז שוב חזרתי לחצי שנה והפסקתי לעוד שנה ועכשיו חזרתי לab של חודש ראיתי זה משעמם ואני לא גדל בכלל אז התחלתי ss ואני רק מבסוט)

TUXLIGHT 06-01-11 13:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1052869)

זה מזה נכון! חחח.. כשמגיעים ל 4 פלטותא נשים כבר באים לשאול אותך אם אתה משתמש בסטרואידים או איך אתה עושה את זה
אני יספר לכם מה קורה ב 5 פלטות כשנגיע לזה

ציטוט:

פורסם במקור על ידי smokingsnake (הודעה 1052868)
ss זאת לא תכנית קלה פיזית/מנטלית בתור מתאמן.

כל מכוני הכושר הגדולים בישראל מועדדים לפיטנס ולכן:
1. עוד לא שמעתי על מישהו שעושה ss שלפחות 80% מהמדריכים במכון התקרצצו עליו וזיינו לו את השכל שהוא ימות ויתופצצו לו הברכיים והוא יהיה נכה בפלג גוף תחתון
2. אחרי משקל מסויים(אצלי זה היה ה145 בדדליפט) כבר לא טורחים להתקרב אליך, לא מדבר אפילו על הקטע של "לייעץ" פשוט לא מתקרבים אליך, אומרים שהמשוגע יעשה מה בראש שלו וכולם חושבים שאתה ליצן שימות, אבל כל אימון מתים כשהם רואים אותך במשקלים שהם ב6 שנים לא התקרבו אליהם:bot:
3. חגורות אמיתיות, מגנזיום, משקלים טובים, תרגילים מורכבים= קהל של אנשים בגיל העמידה שיעריצו אותך וישאלו אותך תמיד על התרגילים שאתה עושה, וילדים בני 18 שיעצרו הכל ויראו אותך בסט דדליפט במשקל נורמלי(אינטואיטיבית כשרואים מישהו עושה סקוואט כבד ולא עם 60 קילו מבינים שהוא לא בא לזיין ת'שכל ולפמפם ובאמת יש לו קצת כוח)

*** משום מה בילדרים מרגישים שפגעת בהם והעלבת אותם כי מה שהם השיגו ב5 שנים בabcde לפלג גוף תחתון אתה משיג בשנה אחרי תכנית וחצי, ותמיד תמיד תמיד יטענו שאתה ליצן ואתה דופק את החיים שלך ומסכן את הבריאות, למרות שאתה חזק יותר מ95% מהמתאמנים במכון, עובד יותר נכון, מבין יותר, גדל יותר

אצלי במכון יש מסורת של פאוורליפטינג ככה שקיבלו את זה ממש יפה
המנהל של המכון היה אלוף אירופה בפאוורליפטינג [305 דדליפט על משקל גוף 90 קילו] כמה שנים

lifton 06-01-11 13:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1052856)

בוא נתחיל מדבר פשוט.

כמו שאמרתי כבר..מסכים איתך לחלוטין, במיוחד בקטע של הסקווט והאמת גם דדליפט צריך להיות חלק מתוכנית ולא משנה איזה.
ואם תמשיך לצחוק על השם משתמש שלי אני עוד יעבור לabcd..

קפטן שלד 06-01-11 14:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי stardust (הודעה 1052889)
לא דיברתי בשם עצמי. אני עושה סקוואט ודדליפט. לא חסרים כאלה שלא יכולים.
התאמנתי עם ss אגב והתקדמתי ממנה יופי למרות שכמעט ולא אכלתי (העליתי 5 ק"ג נקי (לא התכוונתי, אבל יצא שהקוביות נשמרו)ב-4 חודשים).
המשקלים נמוכים יחסית למי שבאמת "עשה את התכנית", אבל לא בהרבה:
סקוואט 110 (יש תירוץ טוב - ירדתי atg).
דדליפט 132.5
בנץ' 80
פרס 57.5
pc התחלתי לעשות ממש לקראת סוף התכנית אז סיימתי עם 55 ק"ג - זה לא היה באמת rm3.

תרגילי עזר: מתח 16.5 ק"ג תוספת
מתח עם רגליים קדימה (l pull ups) עם 8 ק"ג
מקבילים 19 ק"ג תוספת לשמיניות.
כפיפות בטן בשיפוע עם משקל - 45 ק"ג לשישייה.

אני כיום עובד בטקסס מת'וד, אבל נאלצתי לקחת כמה שבועות הפסקה מאימונים בגלל אילוצים של בחינות הסמכה ועבודה, אז נאלצתי לחזור אחורה פחות או יותר למשקלים שאיתם סיימתי ss.

הכוונה הייתה שאם אתה לא יכול לעשות סקוואט ודדליפט בחדר כושר אז אתה משלם סתם. אני לא רואה סיבה להתאמן אם אתה לא יכול לבצע לפחות אחד מהם.

subzero1122 06-01-11 14:45

ק1בה, עכשיו רק נשאר ללמד אותך פיסוק ואתה תהיה נורמלי.
עם
עם
עם
עם
עם

doronxl7 06-01-11 18:44

אני יקרא את הספר ואני יתחיל לעשות ss, אבל מישהו יכול להביא לי מדריך לבניית תפריט תזונה שמתאים לתוכנית?

Cuba 06-01-11 19:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1052922)
ק1בה, עכשיו רק נשאר ללמד אותך פיסוק ואתה תהיה נורמלי.
עם
עם
עם
עם
עם

יא ילד חרא שוב כתבתי לא טוב?

subzero1122 06-01-11 19:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Cuba (הודעה 1052969)
יא ילד חרא שוב כתבתי לא טוב?

אתה לא מפסק וזה עושה כאב ראש לקרוא תהודעה.
ואתה שמן מסריח :diractor::diractor::diractor::diractor::diractor: :diractor::diractor:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:18.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ