ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   פעם חמישית מבחן מעשי בוינגייט ועוד כמה שאלות כדי לסגור את הפינות (https://israelbody.com/showthread.php?t=69274)

ח1צן 28-12-10 14:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell (הודעה 1050794)
טוב, בגלל שאתה עדיין מחכה לתשובה, למען האמת, אני לא מבין בזה, זו היתה תחרות לאנשים חזקים לא לבאדי בילדרים שעושים תוכניות abcdefghi וכו'.
תשאל את חבריך.
אני לא בטוח כלום לגבי התחרויות בארץ, לא הייתי בתחרויות פאוורליפטינג בחו"ל (למען האמת, עברתי שם ולא ממש התעכבתי, היו תחרויות כאלה במר אולימפיה שהייתי, 2009, 2010)

אתה טוען למעשה שהתחרות לא היתה ברמה בשביל שחברי הפורום יתחרו בה ?

למה לי לשלם 250 בשביל לזכות מקסימום בחולצה?

קפטן שלד 29-12-10 02:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1050840)
קודם כל כדי שזו תהיה תחרות רצינית רצוי שיהיה שם סקוואט כדי שהיא תקרא תחרות פאוורליפטינג...
אני טוען שתחרות פאוורליפטינג מתאימה לאנשים שהם פאוורליפטרים. ולצערי פאוורליפטינג הפך לספורט שאני לא אוהב.

עוד בעיה עם פאוורליפטינג זה שיש 100000000000 פדרציות שבכל אחת מותר ואסור דברים אחרים, ומה שעצוב שב90% מהפדרציות האלה גם סקוואטים עלובים מאוד מבחינת העומק עוברים.

בהקשר למה שאמרתי בהתחלה - אין אף פאוורליפטר אצלנו בפורום, יש אנשים שרוצים להתחזק מסיבות שונות ומשונות.

hell אחרי שהשקעתי ועניתי בפירוט ככה אתה מזלזל בי?

hell 29-12-10 02:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1051111)
hell אחרי שהשקעתי ועניתי בפירוט ככה אתה מזלזל בי?

הא, מצטער , אני עדיין מנסה לקרוא את המספר שכתבת...כמה פדרציות...:d

subzero1122 29-12-10 02:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 1050831)
אם אתה לא יודע לנתח תנועה פשוטה אז אתה לא במקצוע הנכון

לא הבנת אותי נכון.
התכוונתי שזה שכן תדע את הדברים האלה לא יגרום לזה שבאמת תהיה מאמן טוב, זה המינימום הנדרש ואני מתאר לעצמי שרוב המאמנים יודעים, או לפחות ידעו בזמן הקורס.
בפועל גם ככה בכל מכון שתלך כל מאמן ממציא לך שטויות על סקבט דדליפט וסכנת מוות.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell (הודעה 1050794)
טוב, בגלל שאתה עדיין מחכה לתשובה, למען האמת, אני לא מבין בזה, זו היתה תחרות לאנשים חזקים לא לבאדי בילדרים שעושים תוכניות abcdefghi וכו'.
תשאל את חבריך.
אני לא בטוח כלום לגבי התחרויות בארץ, לא הייתי בתחרויות פאוורליפטינג בחו"ל (למען האמת, עברתי שם ולא ממש התעכבתי, היו תחרויות כאלה במר אולימפיה שהייתי, 2009, 2010)

אתה טוען למעשה שהתחרות לא היתה ברמה בשביל שחברי הפורום יתחרו בה ?

קודם כל, אתה היית עולה להתחרות טבעי מול בילדרים עם חומרים? לא.
עוד פרמטר בפאוורליפטינג הוא הציוד - עד כמה שאני זוכר בתחרות לא היתה הפרדה לקטגוריות ציוד וraw, ככה שנוסף עוד פרמטר שמביא לחוסר הוגנות ופגיעה בתחרותיות. הציוד, בעיקר בבנץ' (לעומת הדדליפט) מעלה לך עשרות קילוגרמים להרמה, זה כמו להתחרות סובארו פשע בפורשה.

ואחרון חביב, אף אחד מאיתנו הוא לא פאוורליפטר, לאף אחד גם אין שאיפות להיות פאוורליפטר.
סגנון האימונים הזה מתאים להמון מטרות, בינהן בעיקר שיפור בענפי ספורט שכל אחד מתעסק, או סתם לגדול. אוכל + אימוני כוח היא הדרך הכי מהירה לגדול. יש פה מספיק אנשים שהעלו 20-30 קילו בשנה וזה דבר שבשגרה בתכניות כאלה.

קפטן שלד 29-12-10 02:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell (הודעה 1051112)
הא, מצטער , אני עדיין מנסה לקרוא את המספר שכתבת...כמה פדרציות...:d

100 מיליארד, הנה.

hell 29-12-10 02:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1051116)
100 מיליארד, הנה.

אני מודה לך מקרב לב.
עכשיו איפה השאלה ?
אני לא מצאתי אפילו סימן שאלה אחד, באמת שחיפשתי...

קפטן שלד 29-12-10 02:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1050789)

נ.ב

אני עדיין מחכה לתשובה: למה הפתיע אותך שלא ראית 100 איש מישראלבודי? שאלתי אם זה בגלל שכל מי שמתאמן כדי להיות חזק הוא פאוורליפטר או בגלל שאתה בטוח שהתחרויות בארץ הן מעולות?

הנה השאלה, אתה כבר בגיל שזה מעייף אותך לחזור אחורה בדפדפן אינטרנט? :laughing:

hell 29-12-10 02:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1051121)
הנה השאלה, אתה כבר בגיל שזה מעייף אותך לחזור אחורה בדפדפן אינטרנט? :laughing:

הא, כן, קצת מעייף בייחוד בשעה 3 לפנות בוקר.

למה הפתיע ? כי כל אחד מפרסם כאן משקלים מכובדים ומגבה בסרטים, אז למה לא לנסות להתחרות?
אני חושב שכל מי שמתאמן להרים כבד, הוא פאוור ליפטר. (כל אחד ברמתו)
כמו ששוורצנגר הגדיר באדי בילדרים - אתה מתאמן בשביל לבנות את הגוף, אתה באדי בילדר.

subzero1122 29-12-10 02:50

המטרה שלו היא לא בהכרח סקבט גבוה.
המטרה שלו היא שהסקבט ישפר לו דברים בתור שחקן פוטבול.

אתה מתאמן בתכנית בילדינג כדי להראות טוב ו\או להתחרות, שזה המהות של בילדינג.

קפטן שלד 29-12-10 02:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell (הודעה 1051123)
הא, כן, קצת מעייף בייחוד בשעה 3 לפנות בוקר.

למה הפתיע ? כי כל אחד מפרסם כאן משקלים מכובדים ומגבה בסרטים, אז למה לא לנסות להתחרות?
אני חושב שכל מי שמתאמן להרים כבד, הוא פאוור ליפטר. (כל אחד ברמתו)
כמו ששוורצנגר הגדיר באדי בילדרים - אתה מתאמן בשביל לבנות את הגוף, אתה באדי בילדר.

אני משחק פוטבול, מי שיותר חזק רץ יותר מהר ומתקל יותר חזק. רגליים גדולות וחזקות זה לא רק מהירות זה גם עמידות לפציעות וזה גם מרכז כובד נמוך יותר שיותר קשה להפיל.

רוב ספורטאי האנ-אירובי מתאמנים באימוני כוח. ראית פעם רגליים של ספרינטר והן היו קטנות? מה עם רגליים של רוכב אופניים indoor? מהאלה שעושים ספרינטים בתוך אולם על אופניים?

hell 29-12-10 02:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1051125)
אני משחק פוטבול, מי שיותר חזק רץ יותר מהר ומתקל יותר חזק. רגליים גדולות וחזקות זה לא רק מהירות זה גם עמידות לפציעות וזה גם מרכז כובד נמוך יותר שיותר קשה להפיל.

רוב ספורטאי האנ-אירובי מתאמנים באימוני כוח. ראית פעם רגליים של ספרינטר והן היו קטנות? מה עם רגליים של רוכב אופניים indoor? מהאלה שעושים ספרינטים בתוך אולם על אופניים?

נאלץ להסכים איתך ידידי.
באיזו קבוצה אתה משחק ?
;)
ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1051124)
המטרה שלו היא לא בהכרח סקבט גבוה.
המטרה שלו היא שהסקבט ישפר לו דברים בתור שחקן פוטבול.

אתה מתאמן בתכנית בילדינג כדי להראות טוב ו\או להתחרות, שזה המהות של בילדינג.

אני מתאמן כי זה כבר הפך לאורח חיים שלי.
בגילי/מצבי, לא נראה לי שאתחרה, אולי אנסה לעלות על במה במסטרים 40+
ואני מתקרב לזה בצעדי ענק...:(

קפטן שלד 29-12-10 03:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell (הודעה 1051126)
נאלץ להסכים איתך ידידי.
באיזו קבוצה אתה משחק ?
;)

האמרס. www.ifl.co.il

hell 29-12-10 03:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1051128)
האמרס. www.ifl.co.il

יפה.
חבר שלי משחק בסברס.
גלעד, אם אתה מכיר.

בלי שום קשר, השרשור הזה כבר יצא מפרופורציות..
נראה לי שמיצינו, ניתן לו לדעוך...

קפטן שלד 29-12-10 03:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell (הודעה 1051130)
יפה.
חבר שלי משחק בסברס.
גלעד, אם אתה מכיר.

בלי שום קשר, השרשור הזה כבר יצא מפרופורציות..
נראה לי שמיצינו, ניתן לו לדעוך...

אם אתה מדבר על גלעד שלם אז הוא חבר טוב שלי, הוא פצוע כבר שתי עונות אז הוא בקושי משחק.

hell 29-12-10 03:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1051131)
אם אתה מדבר על גלעד שלם אז הוא חבר טוב שלי, הוא פצוע כבר שתי עונות אז הוא בקושי משחק.

כן, יצא לנו להתאמן מזמן בגו אקטיב ויצמן.

lifton 29-12-10 14:31

מצטער שאני קוטע את השיחה המרתקת הזו אבל אני צריך עוד משהו..ויכול מאוד להיות שיהיה פה הרבה שטויות שאני יגיד..אז מצטער.

קראתי את המצגות, לגביי זוית יישום ורכיב מסובב, זוית יישום היא בעצם הזוית מהגיד לעצם כך שזוית זו תיהיה 90 מעלות כך מפתחים הכי הרבה כוח והרכיב מהסובב הוא הגדול ביותר וכך המומנט.

לגביי רכיבים, יש רכיב מפרק שרוצה לפרק שני מפרקים , ויש דוחס שבו כאילו השריר דוחס את שני העצמות אחת בשניה.

מה זה מסובב? אם הרכיב הזה הוא קטן בתרגיל כלשהו אז יותר קשה לפתח כוח?

OverPower 29-12-10 20:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ח1צן (הודעה 1050851)
למה לי לשלם 250 בשביל לזכות מקסימום בחולצה?

בשביל להתחרות, לתת תכלית לאימונים שלך, ולנסות להיות מקום ראשון, זאת המהות של ספורט...

בתחרות יכולת לזכות גם במדליה וגביע שינציחו את הניצחון שלך. אני לא מבין, מה רצית לקבל? כסף? אתה חושב שאתה ברמה של מתחרים עולמיים שמתפרנסים מהתחום?

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1051114)
לא הבנת אותי נכון.

קודם כל, אתה היית עולה להתחרות טבעי מול בילדרים עם חומרים? לא.
עוד פרמטר בפאוורליפטינג הוא הציוד - עד כמה שאני זוכר בתחרות לא היתה הפרדה לקטגוריות ציוד וraw, ככה שנוסף עוד פרמטר שמביא לחוסר הוגנות ופגיעה בתחרותיות. הציוד, בעיקר בבנץ' (לעומת הדדליפט) מעלה לך עשרות קילוגרמים להרמה, זה כמו להתחרות סובארו פשע בפורשה.

בתחרות לא היה שום חוסר הוגנות ופגיעה בתחרותיות, גם אתה יכולת להזריק וללבוש חליפה, בחרת לא להשתמש בפרמטרים האלו (מרצונך או חוסר יכולת), אבל התנאים שווים לכולם.

subzero1122 29-12-10 20:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי overpower (הודעה 1051293)
בשביל להתחרות, לתת תכלית לאימונים שלך, ולנסות להיות מקום ראשון, זאת המהות של ספורט...

בתחרות יכולת לזכות גם במדליה וגביע שינציחו את הניצחון שלך. אני לא מבין, מה רצית לקבל? כסף? אתה חושב שאתה ברמה של מתחרים עולמיים שמתפרנסים מהתחום?

בתחרות לא היה שום חוסר הוגנות ופגיעה בתחרותיות, גם אתה יכולת להזריק וללבוש חליפה, בחרת לא להשתמש בפרמטרים האלו (מרצונך או חוסר יכולת), אבל התנאים שווים לכולם.

ואם לא בא לי להזריק ולהשתמש בציוד? אני לא יכול לקבל מידה שווה של סיכויים ותחרות?
זה בדיוק אם לא יותר כמו החלוקה לקטגוריות משקל.

OverPower 29-12-10 20:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1051295)
ואם לא בא לי להזריק ולהשתמש בציוד? אני לא יכול לקבל מידה שווה של סיכויים ותחרות?
זה בדיוק אם לא יותר כמו החלוקה לקטגוריות משקל.

"בא לי"?

ואם לא בא לי להתאמן חצי שנה לפני התחרות? או בא לי לעשות דד ליפט רק עם יד אחת? אני לא יכול לקבל מידה שווה של סיכויים ותחרות?

אתה רוצה להתחרות בתנאים שנוחים ומתאימים לך? בהצלחה, למרות שלא נראה לי שתמצא תחרות כזאת וגם אם כן לא יהיו הרבה מתחרים (תחשוב מה היה קורה אם כל אחד היה מתחרה רק לפני התנאים שלו..).

התנאים של התחרות הזאת(הזרקות וציוד בין היתר) לא מפלים אף אחד. כמו שכבר אמרתי, השימוש בציוד וחומרים פתוח לכולם, והחלוקה לקט' משקל היא פשוט עוד תנאי (הוגן) של התחרות (לא חסר תחרויות ללא הגבלות משקל).
דוגמא לתנאים לא הוגנים הייתה אם היו נותנים לך להתחרות עם מישהו בקט' משקל יותר גבוהה ממך, או מאפשרים רק לחלק מהמתחרים להשתמש בציוד וכו'...

moo 29-12-10 22:47

אם התחרות לא היתה בשבת הייתי מתחרה בכיף
למצוא תירוצים למה לא להתחרות זה קל
אני בעד להתחרות

למזלי המשחקים שלנו לא בשבת

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:37.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ