![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
התכוונתי שזה שכן תדע את הדברים האלה לא יגרום לזה שבאמת תהיה מאמן טוב, זה המינימום הנדרש ואני מתאר לעצמי שרוב המאמנים יודעים, או לפחות ידעו בזמן הקורס. בפועל גם ככה בכל מכון שתלך כל מאמן ממציא לך שטויות על סקבט דדליפט וסכנת מוות. ציטוט:
קודם כל, אתה היית עולה להתחרות טבעי מול בילדרים עם חומרים? לא. עוד פרמטר בפאוורליפטינג הוא הציוד - עד כמה שאני זוכר בתחרות לא היתה הפרדה לקטגוריות ציוד וraw, ככה שנוסף עוד פרמטר שמביא לחוסר הוגנות ופגיעה בתחרותיות. הציוד, בעיקר בבנץ' (לעומת הדדליפט) מעלה לך עשרות קילוגרמים להרמה, זה כמו להתחרות סובארו פשע בפורשה. ואחרון חביב, אף אחד מאיתנו הוא לא פאוורליפטר, לאף אחד גם אין שאיפות להיות פאוורליפטר. סגנון האימונים הזה מתאים להמון מטרות, בינהן בעיקר שיפור בענפי ספורט שכל אחד מתעסק, או סתם לגדול. אוכל + אימוני כוח היא הדרך הכי מהירה לגדול. יש פה מספיק אנשים שהעלו 20-30 קילו בשנה וזה דבר שבשגרה בתכניות כאלה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
עכשיו איפה השאלה ? אני לא מצאתי אפילו סימן שאלה אחד, באמת שחיפשתי... |
ציטוט:
|
ציטוט:
למה הפתיע ? כי כל אחד מפרסם כאן משקלים מכובדים ומגבה בסרטים, אז למה לא לנסות להתחרות? אני חושב שכל מי שמתאמן להרים כבד, הוא פאוור ליפטר. (כל אחד ברמתו) כמו ששוורצנגר הגדיר באדי בילדרים - אתה מתאמן בשביל לבנות את הגוף, אתה באדי בילדר. |
המטרה שלו היא לא בהכרח סקבט גבוה.
המטרה שלו היא שהסקבט ישפר לו דברים בתור שחקן פוטבול. אתה מתאמן בתכנית בילדינג כדי להראות טוב ו\או להתחרות, שזה המהות של בילדינג. |
ציטוט:
רוב ספורטאי האנ-אירובי מתאמנים באימוני כוח. ראית פעם רגליים של ספרינטר והן היו קטנות? מה עם רגליים של רוכב אופניים indoor? מהאלה שעושים ספרינטים בתוך אולם על אופניים? |
ציטוט:
באיזו קבוצה אתה משחק ? ;) ציטוט:
בגילי/מצבי, לא נראה לי שאתחרה, אולי אנסה לעלות על במה במסטרים 40+ ואני מתקרב לזה בצעדי ענק...:( |
ציטוט:
|
ציטוט:
חבר שלי משחק בסברס. גלעד, אם אתה מכיר. בלי שום קשר, השרשור הזה כבר יצא מפרופורציות.. נראה לי שמיצינו, ניתן לו לדעוך... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מצטער שאני קוטע את השיחה המרתקת הזו אבל אני צריך עוד משהו..ויכול מאוד להיות שיהיה פה הרבה שטויות שאני יגיד..אז מצטער.
קראתי את המצגות, לגביי זוית יישום ורכיב מסובב, זוית יישום היא בעצם הזוית מהגיד לעצם כך שזוית זו תיהיה 90 מעלות כך מפתחים הכי הרבה כוח והרכיב מהסובב הוא הגדול ביותר וכך המומנט. לגביי רכיבים, יש רכיב מפרק שרוצה לפרק שני מפרקים , ויש דוחס שבו כאילו השריר דוחס את שני העצמות אחת בשניה. מה זה מסובב? אם הרכיב הזה הוא קטן בתרגיל כלשהו אז יותר קשה לפתח כוח? |
ציטוט:
בתחרות יכולת לזכות גם במדליה וגביע שינציחו את הניצחון שלך. אני לא מבין, מה רצית לקבל? כסף? אתה חושב שאתה ברמה של מתחרים עולמיים שמתפרנסים מהתחום? ציטוט:
|
ציטוט:
ואם לא בא לי להזריק ולהשתמש בציוד? אני לא יכול לקבל מידה שווה של סיכויים ותחרות? זה בדיוק אם לא יותר כמו החלוקה לקטגוריות משקל. |
ציטוט:
ואם לא בא לי להתאמן חצי שנה לפני התחרות? או בא לי לעשות דד ליפט רק עם יד אחת? אני לא יכול לקבל מידה שווה של סיכויים ותחרות? אתה רוצה להתחרות בתנאים שנוחים ומתאימים לך? בהצלחה, למרות שלא נראה לי שתמצא תחרות כזאת וגם אם כן לא יהיו הרבה מתחרים (תחשוב מה היה קורה אם כל אחד היה מתחרה רק לפני התנאים שלו..). התנאים של התחרות הזאת(הזרקות וציוד בין היתר) לא מפלים אף אחד. כמו שכבר אמרתי, השימוש בציוד וחומרים פתוח לכולם, והחלוקה לקט' משקל היא פשוט עוד תנאי (הוגן) של התחרות (לא חסר תחרויות ללא הגבלות משקל). דוגמא לתנאים לא הוגנים הייתה אם היו נותנים לך להתחרות עם מישהו בקט' משקל יותר גבוהה ממך, או מאפשרים רק לחלק מהמתחרים להשתמש בציוד וכו'... |
אם התחרות לא היתה בשבת הייתי מתחרה בכיף
למצוא תירוצים למה לא להתחרות זה קל אני בעד להתחרות למזלי המשחקים שלנו לא בשבת |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ