ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   זה רק אני או שליורי איבסייצ'יק יש\הייתה יותר מסה מלרוב מתחרי מר ישראל? (https://israelbody.com/showthread.php?t=69192)

Antonator1 21-12-10 23:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1049270)
לגבי השאלה בכותרת הפוסט. זה רק אתה.

תקפוץ לגלעד ונראה אם אתה עדיין באותה דעה.

גלעד חבר טוב שלי, אם יש מישהו בתחום הזה בארץ שאני באמת מכבד - זה הוא. מבחינת מסה גם לרמה שלו כמעט אף אחד בארץ לא מתקרב.

Antonator1 21-12-10 23:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 1049275)
אולי נעשה לו ריקון ייבוש והעמסה ונזרוק אותו לבמה ...נראה מה הוא יחשוב עלינו אחרי זה????

אם הכל על חשבונכם - בכיף:cool:

hachem-01 21-12-10 23:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1049278)
בסדר
אבל הספורט עצמו הוא לא ספורט
בוא נגיד שלבילדינג ופאוורליפטינג הם דומים בשלב ההכנה, אבל שלב ההכנה לא מעניין, כי שלב התחרות זה מה שקובע
בתחרות הבילדר עולה לבמה עם תחתונים ומבצע פוזות, בזמן שפאוורליפטר בתחרות עומד ב3 מקצים של הרמות ומבצע אותן כל אחת 3 נסיונות, זה ההבדל.

מקודם השוות אותנו למלכות יופי אחרי זה את הספורט לפיצוח גרעינים ועכשיו אתה משווה אותנו לפווארליפטרים ...התקדמנו וזה טוב ....אחי לפי דעתך בודיבילדינג זה לא ספורט נכון?זו דעתך בלבד ושל עור קומץ שמסתובבים פה מי שבאמת עוסק בזה תאמין לי יחלוק עלייך ...חבל על הוויכוח אבל אני רק אוסיף ואגיד שהספורט האמיתי בתחום הזה ספציפית זו ההכנה שיכולה לקחת גם שנים...עוד דבר שמייחד את הספורט הזה ועוד כמה ענפי ספורט בודדים זה הצורך בגנטיקה ולא בכשרון כמו נגיד בכדורגל אני אתקן אולי צריך טיפה כשרון בשביל הבמה הרוטינה....לסיכום זה ספורט בשילוב מדע שזה הספורט הכי חדשני שיש .....אני למשל חושב שהדיפת כדור ברזל זה לא ספורט אז מה ???וזה עוד ענף אולימפי...שחייה ל400 מטר בסגנון חופשי זה ספורט ?זה כן אבל בניגוד לסגנוני שחיה אחרים זה לא ספורט אולימפי...
מבולבלים???????גם אנחנו.:)

Antonator1 21-12-10 23:51

מה הכוונה "גנטיקה ולא כשרון", גם כשרון הוא גנטי. גנטיקה זה הכל - החל מדברים כמו צמיחת שיער וראייה ועד ליכולת כדרור ומהירות צעד.

nadavmoore 21-12-10 23:55

אני לא חושב שספורט נמדד בכמה מאמץ אתה משקיע במהלך התחרות עצמה. לרוב ענפי הספורט אתה מתכונן כל השנה מתאמן ומשקיע ובסוף בתחרות נותן מאמץ רגעי (רגעי יכול להיות הרמה של פאוור ליפטר או ריצת 100 מטר ואפילו מרתון) בסופו של דבר אם לא תעשה את ההכנות הנכונות לא תוכל לזכות מקום ראשון ואני חושב שכדי לזכות מקום ראשון בבילנדינג צריך הכנה שדורשת כוח מנטלי ופיזי שרוב ענפי הספורט לא דורשים או דורשים פחות למרות שהמאמץ הרגעי כדי לזכות הוא קשה יותר (בענפי ספורט אחרים)אני חושב שהפקטור היחידי שייגרום לך לזכות בכל תחרות כלשהי היא ההכנה אליה.

hachem-01 21-12-10 23:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי antonator1 (הודעה 1049291)
מה הכוונה "גנטיקה ולא כשרון", גם כשרון הוא גנטי. גנטיקה זה הכל - החל מדברים כמו צמיחת שיער וראייה ועד ליכולת כדרור ומהירות צעד.

נראה לי אתה קולט לאט ....מה הקשר מחט לתחת לכולם יש גנים ויש גנטיקה אבל לא כולם יכולים להיות בודיבילדרים הגוף שלהם פשוט לא בנוי לזה ..
בענין הכשרון לא לכולם יש כשרון לרקוד לשחק כדורגל או לאכול לאנשים את המוח כמו שאתה עושה זה ההבדל.

hachem-01 21-12-10 23:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1049292)
אני לא חושב שספורט נמדד בכמה מאמץ אתה משקיע במהלך התחרות עצמה. לרוב ענפי הספורט אתה מתכונן כל השנה מתאמן ומשקיע ובסוף בתחרות נותן מאמץ רגעי (רגעי יכול להיות הרמה של פאוור ליפטר או ריצת 100 מטר ואפילו מרתון) בסופו של דבר אם לא תעשה את ההכנות הנכונות לא תוכל לזכות מקום ראשון ואני חושב שכדי לזכות מקום ראשון בבילנדינג צריך הכנה שדורשת כוח מנטלי ופיזי שרוב ענפי הספורט לא דורשים או דורשים פחות למרות שהמאמץ הרגעי כדי לזכות הוא קשה יותר (בענפי ספורט אחרים)אני חושב שהפקטור היחידי שייגרום לך לזכות בכל תחרות כלשהי היא ההכנה אליה.

התבלבלתי בינך לבין סאבזרו מתנצל אחי..:)

nadavmoore 22-12-10 00:06

זה בסדר בנתיים שאתה מתבלבל שלחתי לך מייל

hachem-01 22-12-10 00:06

ציטוט:

מסכים מאשר ותומך בכל מילה ..:))))))))))))

subzero1122 22-12-10 00:17

ציטוט:

אני חושב שאתה צריך לפתוח מילון ולראות מה ההגדרה של ספורט.

hachem-01 22-12-10 00:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1049297)
זה בסדר בנתיים שאתה מתבלבל שלחתי לך מייל

קיבלתי ....
אני פורש לישון לילה טוב ואנאבולי לכולם:)

hachem-01 22-12-10 00:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1049299)
אני חושב שאתה צריך לפתוח מילון ולראות מה ההגדרה של ספורט.

לילה טוב אחי.:)

הליצן המרקד 22-12-10 00:23

30% שומן? איך בדיוק?

subzero1122 22-12-10 00:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 1049301)
לילה טוב אחי.:)

חל1מ1ת פז!

טלסביון 22-12-10 08:13

שחייה זהו ספורט יותר טובעני וקשה מבודיבילדינג

Alon332 22-12-10 08:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי טלסביון (הודעה 1049318)
שחייה זהו ספורט יותר טובעני וקשה מבודיבילדינג

ללא ספק יותר טובעני. :laughing:

אנדרוליזם 22-12-10 11:44

Bb זה ספורט, פשוט לא כמו שאשם וניגרי חושבים.
ציטוט:

ספורט הוא פעילות שמטרתה השתתפות בתחרות
גם שחמט זה ספורט,
אז לשחקן שחמט נקרא "ספורטאי" (?)

בילדינג זו תחרות, בתחרות את השופטים ממש לא מעניין מה עשיתם בשביל להגיע לאן שהגעתם,
כמה דדליפט משכתם, כמה רצתם והזעתם וכו'. ואני יודע שלזה התכוונתם כשקראתם לבילדינג ספורט, ובזה אתם טועים.

nadavmoore 22-12-10 12:41

גם פוואר ליפטינג זה תחרות וגם כדורגל כדורסל שחייה וכל דבר בעולם וגם שם לשופטים לא מעניין כמה התאמנת העיקר שניצחת את כל המתחרים (רצת יותר מהר , הבקעת יותר גולים , עשית שחמט, הרמת 3000 קילו דד ליפט)
בבילדינג אתה בתחרות (ספורט) מראה את התוצאות להם הגעת ומי שמציג את התוצאות הכי טובות מנצח , בדיוק כמו להשיג תוצאה טובה ב100 מטר או בלהשיג תוצאה של 3000 קילו דד ליפט.

ח1צן 22-12-10 12:41

תחרות מלכת היופי זה ספורט? הן אוכלות לפי תפריט ומתאמנות.

tal_s 22-12-10 12:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ח1צן (הודעה 1049336)
תחרות מלכת היופי זה ספורט? הן אוכלות לפי תפריט ומתאמנות.

חח:D:D

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ