![]() |
באמת שאני לא מבין למה כולכם יוצאים עליו שאלתם אותו אם יש לו חברה אמר כן והעלה תמונה כדי להוכיח
חישב לכם את הכמות של האוכל כנראה שהכול נובע מקנאה בגנטיקה שלו ותו לא. |
חרטא לא חרטא
הבן אדם נראה מצוין. הפורום הזה נהיה fxp לא סתם עברתי לפורום אחר ואני מידי פעם מציץ פה ונדהם לגלות כמה תת רמה פה |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ולא היה ילדים שהיו כותבים "פחחחחחחחחחחחח חדש עלק ימכועאר וועללקק אני מג'יאאאף אם ת'עושה 40 סטים יחחמר פחחחחחח קרעת אותי אנייייייי שעה על הרצפה" תעשו טובה הפורום ירד רמה שצורה מחרידה |
אז תעלה תרמה
|
ציטוט:
from do you get all this bs? mayb its a troll? |
יפה, אחוז שומן נמוך .
אני לא מבין אתכם,מה הקטע שקשה לכם לפרגן לבנאדם? הוא נראה טוב,הזלזול שלכם בא מקנאה לפי איך שזה נראה <: כאילו ת'כלס שישקר, אני גם חושב שזה חרטה אבל על מי הוא משקר? על עצמו בגדול :o מזה משנה נגיד והוא משקר הוא חי בסרט משלו וזהו :p |
ציטוט:
ציטוט:
אל תגידו שזה לא דרש.. |
ציטוט:
|
נראה לי חארטה כל הסיפור הזה שאתה מוציא כ לכך הרבה כסף על האוכלף, בכל מקרה נראה מצויין
|
ציטוט:
ציטוט:
|
גבר, החילוף חומרים של חדש ככ מהיר שהאוכל בעצמו לא מבין מה קרה פה.
|
Hadash באמת שאין לי בעיה לפרגן לאנשים, אבל כשההשגים שלך מעורבבים עם נתונים ומידע מפוקפק זה נותן הרגשה שאתה ממש חרטטן .
פעם היתי שותה ליטר חלב ביום כל יום למשך כחודש, יותר מזה לא הצלחתי כי פשוט היתי כל הזמן מפליץ . קשה לי לדמיין בן אדם שותה 2 ליטר ועוד "מתחזק" חברה . קבל ח"ח על השייפ, אבל כל השאר תחשוב פעמיים לפני שאתה כותב, חבל . בהצלחה ! |
חדשש אתה מקריבבב וזה יפה אחי תמשיך להשקיע ולהפציץ
|
קיצור מה ההקפצות המטומטמות האלה?!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ