![]() |
ציטוט:
אני מתאמן במכון כושר שריאל - בקיבוץ סער איפה אתם ? דרך אגב חזרו אלי לטלפון וקבעתי פגישה :) מי שמועניין = אפשר לעשות 5 פגישות ב 500 ש"ח :1eye: דרך אגב אז איפה אתה מתאמן סוזוקי ? ואיך אתה מגיע עד לרמת גן? רכבת ? |
ציטוט:
כשאדם נתקע עם המשקלים, הוא יכול לקבל גירוי טוב יותר רק אם ירים את הביצועים שלו למעלה - ואת זה עושים עם שותף. נכון שיש יתרונות וחסרונות, זה לא אידיאלי להיות תלוי במישהו, אבל בסך הכל זה משתלם. למשל השבוע השותף שלי לא יכל להגיע ואני פשוט מרגיש שהאימונים עוברים לידי - זה לא אותו דבר! |
ציטוט:
שותף אימונים יכול לדחוף אותך לביצועים יותר טובים ,אבל קשה למצוא שותף איכותי אני יש לי כמה אנשים שאני מתאמן איתם(כל פעם עם מישהו אחר) , ואני יכול להגיד שהרבה מאוד אימונים שלי לא היו נראים אפילו קרוב לאיך שהם עכשיו בלי עזרתם ,יש תרגילים שפשוט קשה לעשות בלי מישהו ידחוף אותך פסיכולוגית , זכורים לי כמה אימוני גב/רגליים שעמד מולי מוט עמוס משקולות (200 ק"ג וצפונה מזה ) ,והדבר היחידי שהכניס אותי למספיק אטרף כדי להזיז את זה היה איזה פסיכופת רוסי שצועק לי באוזן "יאלללה לאנוס !" |
ציטוט:
מה עשיתה בדיוק עים 200 קילו ? |
ציטוט:
וסקוואט בסמית' ל4 חזרות |
ציטוט:
אים כן,אתה אחד הסוסים:jockey: |
ציטוט:
ותודה , שמע אני יודע שזה מספרים בשמיים אבל יש הרבה גורמים לקחת בחשבון , כשעשיתי את הדד ליפט של ה200 (באותו אימון גם עשיתי 220 לשתי חזרות ) ,שקלתי בסביבות ה106 קילו ואני חזק בגב וברגליים באופן ספציפי , בלחיצות חזה שטוחות למשל ,אני חלש באופן יחסי לגב ולרגליים שלי ,הכל מתאזן בסוף |
כמה אתה דוחק חזה יש את 180 קילו Rm1?
|
ציטוט:
כמו שאמרתי בלחיצות חזה אני חלש יחסית ,גם בגלל שהחזה שלי לא חזק מבחינת משקלים ,וגם כי פצעתי את כתף שמאל לפני כשנה , אני עובד בלחיצות בRM4 בערך 120-130 קילו , לא יורד לRM1 אחד , כי אין לי טעם לסכן את הכתף שלי בשביל זה .לרוב אבל עובד ב100-110 קילו ,ליותר חזרות , רואה מזה יותר תועלת ,החזה שלי התחיל לגדול ברגע שהרגעתי את המשקלים והיתרכזתי בטכניקה. |
ציטוט:
אני לצערי מיתאמן בקאנטרי עברון איך המכון שם בקיבוץ סער? אני מגיע ברכבת את תחנת השלום ניראה לי ומישם 5 דקות הליכה אני הולך ב22 שבוע הבא ביום חמישי אם אתה הולך אז תגיד לי |
ציטוט:
מכון סבבה,שקט ונעים,עדיף על לייף אנד פיטנס |
ציטוט:
|
ציטוט:
חח כן היתבלבלתי אתה צודק אחי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ