ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   כואב הלב ... (https://israelbody.com/showthread.php?t=6893)

OMRI-TURBO 13-03-07 15:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
אני לא מבין מאיפה אתה מביא את השטות הזאת שיהודים גרשו מהבתים שלהם? זה דבר ממש ממש שונה הם היו בשטח שלא שלהם ושאין להם זכות להיות שם, מפה השם מתנחלים. נראה לא בסדר שמישו יבוא אליך הבייתה ויתנחל לך בגינה? אתה משווה בין דברים לא קשורים בכלל אחד לשני.

על מה אתה מדבר? השטח הוא של מי שכובש אותו זה טבע האדם והטבע בכלליות, שליטה של החזקים על החלשים. זה הבסיס לכל דבר שקורה בעולם גם בין בעלי חיים וגם בין בני אדם. אז ארה"ב שייכת לאינדיאנים נכון?

toxicity 13-03-07 15:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
על מה אתה מדבר? השטח הוא של מי שכובש אותו זה טבע האדם והטבע בכלליות, שליטה של החזקים על החלשים. זה הבסיס לכל דבר שקורה בעולם גם בין בעלי חיים וגם בין בני אדם. אז ארה"ב שייכת לאינדיאנים נכון?

אתה מתייחס לחוקים שהיו מלפני 300 שנה והחוקים שיש היום? בעולם המודרני אתה לא יכול סתם ככה לעשות מה שבא לך

OMRI-TURBO 13-03-07 15:23

ציטוט:

אני לא צפוני ולא כלום אתם פשוט באים בדעה שהכל מגיע לכם וכל מי שמפריע צריך לזיין לו תאמא. אי אפשר להסתכל רק על עצמנו ככה אין מה לעשות. אתה לא יכול להרוג אף אחד סתם כי הוא מפריע לך לשמור על מדינה יהודית. אתם בדיעה הרבה יותר מידיי גזענית אבל תמתי אני יכול להבין למה..

אתה מתווכח עם חוקי הטבע? וטבע האדם? בהצלחה.
אגב לא ענית לי על השאלה עדיין.
על איזה פתרון אתה מציע לטיפול בבעיה הערבית על מנת שכאשר נגיע למצב שבו חצי מהאוכלוסיה ערבית לא נאבד את הכוח הפוליטי שלנו במדינה? אתה מבין שבדמוקרטיה המדנדטים בכנסת נקבעים על פי הצבעות נכון? מה לדעתך יקרה כאשר מכל ל-50 אחוז מהקולות יהיו למפלגות ערביות?

Bullet 13-03-07 15:24

ציטוט:

אני לא צפוני ולא כלום אתם פשוט באים בדעה שהכל מגיע לכם וכל מי שמפריע צריך לזיין לו תאמא. אי אפשר להסתכל רק על עצמנו ככה אין מה לעשות. אתה לא יכול להרוג אף אחד סתם כי הוא מפריע לך לשמור על מדינה יהודית. אתם בדיעה הרבה יותר מידיי גזענית אבל תמתי אני יכול להבין למה..

איך אתה לא מבין שערבים הם סכנה קיומית לישראל? אני באמת לא גזען, להפך. יש לי סובלנות רבה כלפי אנשים שונים ממני בגזע!
מה זה משנה אם הם היו ערבים או תאילנדים או צרפתים או בריטים או קבוצה של יהודים?
גם השמאל הקיצוני מהווה סכנה למדינה, והם בוגדים ויש לשלול מהם את האזרחות.

kaga 13-03-07 15:24

אבל הערבים לא חלק מהעולם המודרני! את זה רואים בפיגועים.

toxicity 13-03-07 15:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
אבל הערבים לא חלק מהעולם המודרני! את זה רואים בפיגועים.

בגלל זה לא יורדים לרמה שלהם

toxicity 13-03-07 15:26

ציטוט:

אתה מתווכח עם חוקי הטבע? וטבע האדם? בהצלחה.
אגב לא ענית לי על השאלה עדיין.
על איזה פתרון אתה מציע לטיפול בבעיה הערבית על מנת שכאשר נגיע למצב שבו חצי מהאוכלוסיה ערבית לא נאבד את הכוח הפוליטי שלנו במדינה? אתה מבין שבדמוקרטיה המדנדטים בכנסת נקבעים על פי הצבעות נכון? מה לדעתך יקרה כאשר מכל ל-50 אחוז מהקולות יהיו למפלגות ערביות?

אתה הבאת פתרון מאוד פשוט לבעיה - להעיף את כולם מפה וישלכו להזדיין. אין פתרון פשוט לא בעיה הזאת מה לעשות זה המצב.

Gamerrrrr 13-03-07 15:30

ציטוט:

אתה הבאת פתרון מאוד פשוט לבעיה - להעיף את כולם מפה וישלכו להזדיין. אין פתרון פשוט לא בעיה הזאת מה לעשות זה המצב.

טרנספר או גירוש איך שתבחר לקרוא לזה זה פתרון מעולה שנעשה לאורך שני רבות כולל במאה ה-20. הרי הם לא עם ללא ארץ מוצא, הם באו כולם מירדן\סוריה בעיקר, שיחזרו לשם. זה שהם לא מקבלים אותם זה לא בעיה שלנו, אלה בעיות פנימיות בין הפלסטינאים לבין הסורים\ירדנים. שהחברים הפרסים הטובים שלהם ידאגו להם

OMRI-TURBO 13-03-07 15:31

ציטוט:

זה הפתרון שלי, בהתאם לחוקי הטבע וחוקי טבע האדם.
אם אתה פוסל את הפתרון שלי, אז תן פתרון משלך, אם אין לך כזה אין לך טיעון. אתה לא יכול להגיד מה לא, אתה צריך להגיד מה כן

OMRI-TURBO 13-03-07 15:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
טרנספר או גירוש איך שתבחר לקרוא לזה זה פתרון מעולה שנעשה לאורך שני רבות כולל במאה ה-20. הרי הם לא עם ללא ארץ מוצא, הם באו כולם מירדן\סוריה בעיקר, שיחזרו לשם. זה שהם לא מקבלים אותם זה לא בעיה שלנו, אלה בעיות פנימיות בין הפלסטינאים לבין הסורים\ירדנים. שהחברים הפרסים הטובים שלהם ידאגו להם

הפרסים והערבים שונאים אחד את השני , בערך כמו שהיהודים והערבים.

Bullet 13-03-07 15:32

לפי דעתי, עומרי וגיימר טועים.

כבר אין ממש פתרון, מה שהיה צריך לעשות לא נעשה. עכשיו כבר מאוחר מדי. תגידו תודה ליצחק רבין... ולחבריו.

OMRI-TURBO 13-03-07 15:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
לפי דעתי, עומרי וגיימר טועים.

כבר אין ממש פתרון, מה שהיה צריך לעשות לא נעשה. עכשיו כבר מאוחר מדי. תגידו תודה ליצחק רבין... ולחבריו.

אין טועה וצודק, הכל תיאוריות במילא.

toxicity 13-03-07 15:35

ציטוט:

זה הפתרון שלי, בהתאם לחוקי הטבע וחוקי טבע האדם.
אם אתה פוסל את הפתרון שלי, אז תן פתרון משלך, אם אין לך כזה אין לך טיעון. אתה לא יכול להגיד מה לא, אתה צריך להגיד מה כן

אני ילד בן 15 וחצי אתה מצפה ממני למצוא פתרון לבעיה שהכנסת שלנו לא מוצאת לה פתרון?

OMRI-TURBO 13-03-07 15:39

ציטוט:

אני ילד בן 15 וחצי אתה מצפה ממני למצוא פתרון לבעיה שהכנסת שלנו לא מוצאת לה פתרון?

זה לא בעיה שלי שאתה בן 15, אתה שולל את הרעיון שלי שאני אגב מביא טיעונים למה שאני אומר, אז אני מצפה שאם אתה שולל תן טיעונים משלך.
אני לא מצפה באמת שבגיל הזה תבין משהו, אני עד לפני כמה שנים הייתי קצת בור גם. :jockey:

toxicity 13-03-07 15:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
זה לא בעיה שלי שאתה בן 15, אתה שולל את הרעיון שלי שאני אגב מביא טיעונים למה שאני אומר, אז אני מצפה שאם אתה שולל תן טיעונים משלך.
אני לא מצפה באמת שבגיל הזה תבין משהו, אני עד לפני כמה שנים הייתי קצת בור גם. :jockey:

אתה רומז שאני בור? :wiggle:
תשמע אולי אני לא יודע את כל הדברים אבל אני יודע שיש דברים שפשוט לא עושים כמו לגרש אזרחים של המדינה כי הם מדת אחרת, יש לך את חופש הדת במדינה הזאת.

Bullet 13-03-07 15:42

מה הקשר פה לדת?!?!

kaga 13-03-07 15:44

לא יודע אני חושב שאומרי צודק שצריך לגרש אותם אבל אני לא חושב שזה ממש מציאותי היום. סתכלו באיזה מצב אנחנו ומה העולם חושב עלינו. צריך פשוט לעצור את הגידול הדמוגרפי שלהם בעזרת חוקים שאמרתי מקודם, זה רעיון מציאותי לפי דעתי.

meni32 13-03-07 15:44

ציטוט:

אתה רומז שאני בור? :wiggle:
תשמע אולי אני לא יודע את כל הדברים אבל אני יודע שיש דברים שפשוט לא עושים כמו לגרש אזרחים של המדינה כי הם מדת אחרת, יש לך את חופש הדת במדינה הזאת.

זו לא רק בגלל הדת.
ערבים לא שונים מאיתנו רק בדת....זו מנטליות שונה לחלוטין.
תרבות והשקפת עולם שונה...
מסכים שהם מהווים סיכון מסוים וצריך לטפל בזה לפני שיהיה מאוחר מדי.

toxicity 13-03-07 15:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
מה הקשר פה לדת?!?!

מה הקשר? לגרש את האזרחים במדינה הזאת רק בגלל שהם ערבים לא אומר לך משו?

blinki 13-03-07 15:46

קודם כול אתם צריכים לעשות את ההפרדה בין ערבים-ישראלים ובין הפלסטינאים, ערביי ישראל הם אזרחים לכול דבר ואם במקרה הצצת במגילת העצמאות תראה שחלק ממה שכתוב בה זה לשמור על הכבוד והאמונות של עמים אחרים בא"י, ולכן איך לך שום זכות משפטית לסלקם ות'אמת אין לי שמץ של מושג מה יקרה אם הם יהיו הרוב כנראה שאין פיתרון, אני מקווה שעד אז תיהיה מדינה פלסטינאית ואולי הם יעברו לשם.
דבר שני בקשר לפלסטינאים שזה הבעיה החמורה שלנו(לא ערביי ישראל שלרובם כמעט לא אכפת מן הסיכסוך הזה ולא נוקטים בשום צד) אולי בתיאוריה הטרנספר הוא רעיון טוב אבל באפון מעשי אין שום דרך לבצעו וצאו מהסרט, האפשרות היחידה שאני רואה שתיהיה שם אולי מהפכה, שמישהו הגיוני יעלה לשלטון ותיהיה הפסקת אש שבסופה של דבר תקום להם מדינה ונתנתק מהם, באמצע תיהיה גדר ענקית ותיהיה להם ריבונות ועצמאות כלכלית משלהם ולא נראה אותם לעולם, אבל זה יכול לקחת עוד הרבה זמן אפילו עשרות שנים, מה שכן אני מאמין שניתן להגיע אולי לאיזה הפסקת אש

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:00.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ