![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב לא ענית לי על השאלה עדיין. על איזה פתרון אתה מציע לטיפול בבעיה הערבית על מנת שכאשר נגיע למצב שבו חצי מהאוכלוסיה ערבית לא נאבד את הכוח הפוליטי שלנו במדינה? אתה מבין שבדמוקרטיה המדנדטים בכנסת נקבעים על פי הצבעות נכון? מה לדעתך יקרה כאשר מכל ל-50 אחוז מהקולות יהיו למפלגות ערביות? |
ציטוט:
מה זה משנה אם הם היו ערבים או תאילנדים או צרפתים או בריטים או קבוצה של יהודים? גם השמאל הקיצוני מהווה סכנה למדינה, והם בוגדים ויש לשלול מהם את האזרחות. |
אבל הערבים לא חלק מהעולם המודרני! את זה רואים בפיגועים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אתה פוסל את הפתרון שלי, אז תן פתרון משלך, אם אין לך כזה אין לך טיעון. אתה לא יכול להגיד מה לא, אתה צריך להגיד מה כן |
ציטוט:
|
לפי דעתי, עומרי וגיימר טועים.
כבר אין ממש פתרון, מה שהיה צריך לעשות לא נעשה. עכשיו כבר מאוחר מדי. תגידו תודה ליצחק רבין... ולחבריו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא מצפה באמת שבגיל הזה תבין משהו, אני עד לפני כמה שנים הייתי קצת בור גם. :jockey: |
ציטוט:
תשמע אולי אני לא יודע את כל הדברים אבל אני יודע שיש דברים שפשוט לא עושים כמו לגרש אזרחים של המדינה כי הם מדת אחרת, יש לך את חופש הדת במדינה הזאת. |
מה הקשר פה לדת?!?!
|
לא יודע אני חושב שאומרי צודק שצריך לגרש אותם אבל אני לא חושב שזה ממש מציאותי היום. סתכלו באיזה מצב אנחנו ומה העולם חושב עלינו. צריך פשוט לעצור את הגידול הדמוגרפי שלהם בעזרת חוקים שאמרתי מקודם, זה רעיון מציאותי לפי דעתי.
|
ציטוט:
ערבים לא שונים מאיתנו רק בדת....זו מנטליות שונה לחלוטין. תרבות והשקפת עולם שונה... מסכים שהם מהווים סיכון מסוים וצריך לטפל בזה לפני שיהיה מאוחר מדי. |
ציטוט:
|
קודם כול אתם צריכים לעשות את ההפרדה בין ערבים-ישראלים ובין הפלסטינאים, ערביי ישראל הם אזרחים לכול דבר ואם במקרה הצצת במגילת העצמאות תראה שחלק ממה שכתוב בה זה לשמור על הכבוד והאמונות של עמים אחרים בא"י, ולכן איך לך שום זכות משפטית לסלקם ות'אמת אין לי שמץ של מושג מה יקרה אם הם יהיו הרוב כנראה שאין פיתרון, אני מקווה שעד אז תיהיה מדינה פלסטינאית ואולי הם יעברו לשם.
דבר שני בקשר לפלסטינאים שזה הבעיה החמורה שלנו(לא ערביי ישראל שלרובם כמעט לא אכפת מן הסיכסוך הזה ולא נוקטים בשום צד) אולי בתיאוריה הטרנספר הוא רעיון טוב אבל באפון מעשי אין שום דרך לבצעו וצאו מהסרט, האפשרות היחידה שאני רואה שתיהיה שם אולי מהפכה, שמישהו הגיוני יעלה לשלטון ותיהיה הפסקת אש שבסופה של דבר תקום להם מדינה ונתנתק מהם, באמצע תיהיה גדר ענקית ותיהיה להם ריבונות ועצמאות כלכלית משלהם ולא נראה אותם לעולם, אבל זה יכול לקחת עוד הרבה זמן אפילו עשרות שנים, מה שכן אני מאמין שניתן להגיע אולי לאיזה הפסקת אש |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ