![]() |
ציטוט:
אנטון יש מצב אתה עולה לכלוב לאיזה קרב קטן ולא מחסל שם מישהו בטעות? :yup: |
ציטוט:
אבל אתה מכניס אותי לעניין של שחמט,אז אין מה לדבר בכלל. אם מבזבזים כספי ציבור,אתה יכול להשוות את התועלת הציבורית(שאולי) תצמח משחקני שחמט מאשר בודיבילדרים? שחמטאים לרוב הם כלכלנים,מתכנתי מחשב,אנשים גאוניים שיכולים לחשוב 7-8 מהלכים קדימה ובעלי איקיו מפוצץ של 130+ ולרוב אנשים שכן יכולים לתרום (שוב מושג מעצבן) בדרך כלשהי למדינה שממדינה עם עושקים כסף. מה בודיבילדר יכול לתרום? בייספס 50 לתפארת מדינת ישראל? ושח הוא ספורט מהסיבה הפשוטה שיש פרמטר מדויק לניצחון בעוד שבפיתוח גוף זה סובייקטיבי בדיוק כמו תחרות מלכת יופי או לחלופין הצגת ראווה של אשכי פרים |
שחמט לא ספורט- זה אומנות,מדע וכישרון,הייתי מעדיף לראות את הילד שלי אלוף העולם בשחמט ולא מר אולימפיה.
|
ציטוט:
חבל שאין לייק בפורום |
ציטוט:
Orev הסביר איך השחמט תורם למדינה. |
ספורט וכושר זה חשוב, אבל הבעיה היא שאתם בענף לא יודעים לקדם אותו ואת עצמכם. כדי לקבל מימון אתם צריכים גם חשיפה, ולא רק כזאת בצורת תשדיר בערוץ חמש כי רוב האוכלוסיה כרגע זה לא מעניין. אני במקומכם, או בתור יושב ראש האיגוד החדש שנפתח הייתי מרים פרויקט כושר לאוכלוסיות חלשות, ילדים בעייתיים שהספורט יכול ללמד אותם איך לשלוט בכעס שלהם או בכל בעיה אחרת, גם מקדם משהו יפה משלעצמו וגם מקבל אייטם יפה שיעלה את החשיפה והחשיבות של הענף...
|
ציטוט:
ולעניין, אין שום סיבה שענף הפיתוח גוף יקבלו תקציב מהמדינה, זה ענף שהוא לא גדול במיוחד בארץ וכן - שחמט זאת השקעה נבונה, למרות שממש לא חסר דברים שהמדינה נותנת תקציב על פארש.. |
אני לעולם לא אמרתי שהמדינה צריכה לתמוך, רק ציינתי עובדה.
ומי שחושב ששחמט זה ספורט אני מאחל לו רק בריאות. ילדי שחמט אולי מפתחים אינטלגנציה, אבל ספורט הוא משהו שגורם לך להזיע, בחיאת רעבאק. אין ספק שהעתיד של הספורט שלנו זה רק ספונסרים חזקים, השוק הפרטי ולא המגזר הציבורי, שם גם יש הרבה יותר כסף. צריך פשוט לחשוב איך הם יכולים לנצל אותנו לתועלתם ואנחנו אותם לתועלתנו ואז שני הצדדים ירוויחו, בלי שזה יהיה על חשבון כספי ציבור. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ולנושא: עם המדינה מקדמת ספורט היא מקדמת ענפי ספורט שמעניינים הרבה אנשים מה לעשות פיתוח גוף לא מעניין הרבה אנשים ביחס לכדורגל למשל [עזבו עם זה ספורט או לא] נקודה. |
ניגרי, אם אתה רוצה שיכירו בך - תראה תוצאות משמעותיות. שחמט ישראלי מראה יותר תוצאות (הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה יותר) מאשר פיתוח גוף ישראלי, אז מן הסתם יאמינו ויתמכו בו יותר.
מה שאמרתי לגבי הדברים של עמית ספיר, יותר התכוונתי שחוסר התמיכה בספורט עצוב, לא חוסר התמיכה בפיתוח הגוף... עדיף תנו את הכסף לאיליה גראד, מתאגרף תאילנדי שזכה בארץ כמעט בהכל ולקח מדליות בחו"ל - ועזבו כסף, אפילו דגל ישראל לאליפות עולם לא קיבל. הוא לא היחיד אגב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מזיעים בליפטינג!:)
|
נכון.
לגבי bb- את השופטים בתחרות לא מעניין אם אתה מתאמן בכלל, זה לא נלקח בחשבון, ככה שאין כאן להזיעה. אולי מסייד צ'סט תזיעו קצת בבית שחי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%...95%D7%A8%D7%98 אתה יכול לטעון שזה לא לטעמך אבל עם הגדרות קשה להיתווכח... |
עם כל הכבוד להשקעה, ויש המון כבוד - מה לעשות שאנשים לא רואים לנכון להשקיע באנשים שחלקם ברמה (ברמת מסה לפחות לרוב) של ילד בן 20 שנהנה לפקוד את חדר הכושר 3-4 שנים בלי להשקיע בזה את רוב חייו ורוב המתחרים הישראלים נמחצים כמו זבובים בתחרויות בינלאומיות?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ