![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
ומורגן תותח על מקווה שיצא לי ולו לעלות על במה ביחד |
איך אתה גודל מהתפריט הזה, בקושי מדגדג לך את הנייטרלי מה זה 2400 קלוריות
45 גרם שומן,230 פחמימה על 270 חלבון.. מוזר אה והתבלבלתי עם מישהו אחר בקשר לזה שהיית שמן פעם כך או כך כבודך במקומך מונח |
ציטוט:
|
ציטוט:
יוצא פה בסביבות ה200 עד 205. בהנחה שהשייק שלו זה 30גר חלבון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כלומר, להגיד שאלירן טיבעי והלהציג אותו כפריק שאנשים יבואו להתאמן אצלו, ולשלם כסף על תוכניות.. כאילו סוד ההצלחה שלו שמור אצל אנטון. בנאדם שמעודד צעירים להשתמש בחומרים, לא רואי להוות דוגמא לצעירים, אני מקווה שהמשטרה תתפל בו על מכירת סמים לקטנים. :bye1: |
ציטוט:
:flowers: |
המספרים בהתחלה זה שעה
|
איך אני אוהב את זה שאנשים אוהבים לזיין תמוח :):):):) אני נהנה לשבת פה ולקרוא את התגובות שלכם חבר'ה נהנה ומצחיק כמובן שאנשים שרואויים לערכה יודעים זאת ורואים על פי התגובות , יהיה בסדר חבר'ה מקווה שתתיישרו
|
ציטוט:
|
אתה מני ואלירן הכי תותחים פה בנוער ואין על זה בכלל ויכוח.
|
ציטוט:
blockbuster called.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
סע הביתה ילד. |
כמי שמאוד מקורב לאנטון אני אומר באחריות שלא רק שהוא לא מעודד שימוש בחומרים אצל קטינים אלא להיפך: הוא שולל את זה, ואם ילד שמתאמן אצלו יתעקש אנטון יראה לו את הדלת החוצה - וכבר היו מקרים.
זה אותו דבר לגבי סטאס. הם אנשים מאוד אחראיים ומקצועיים, כל מי שאומר אחרת מדבר מחוסר ידיעה, ומתבסס על שמועות. אגב מורגן טבעי כרגע כמו מי נביעות, תאמינו או לא. |
ציטוט:
הוצאת לי את המילים מהפה אחי, גם אני לפעמים מרגיש בחיטוב, אבל זו הדרך. לעלות כמו חזיר לא נותן שום דבר. תחשוב שנוכל להיות מוכנים ב 6 שבועות, איזה כיף זה במקום 5 חודשים כמו חמור. |
בוא נגיד לכם ככה חבר'ה החכמולוגים שמגדירים את עצמם יודעים בודאות במה השתמשתי , מה שלקחתי או לא לקחתי לא עניין של אפאחד לא יכנס לויכוח פה עם אפאחד , מה שכן היה לי מקרה קיצוני מאוד שבו קיבלתי בראש מהמסטר שלי ( אנטון ) ובוא הוא הראה לי איזה טעות עשיתי שנגעתי באיזשהו חומר קטן שאפילו לא נכנס להגדרת הממתקים לפני התחרות ועל המקרה הזה אנטון כמעט ניתק איתי את הקשר ובזאת הוא הראה לי כמה צריך להתרחק ולהזהר מחומרים במיוחד בגיל הזה וטעות הבאה אני בדררך החוצה .
ככה שכל מי שאומר שהוא דוחף חומר לקטינים זאת אחת הסיבות שהוא עובד עם הנערים שלו מאוד מאוד צמוד ואישית ומכניס להם לראש שאין מה לחפש בממתקים בגיל צעיר אבל כאלה אנחנו לפעמים טיפשים מקווה שתפסתם את הראש שלי ל pro star המבין הגדול ההודעה הזאת מופנת במיוחד אלייך. |
עזוב אלירן, תתחיל להתרגל אנשים תמיד ירצו להרוס לך ולהשמיץ אותך ביחד עם התגובות החיוביות..ככה זה קנאה.
ניגרי-אני רוצה להתייחס להודעה שלך על תזונה, כמה באמת תפריט כל כך "נקי" עוזר בעלייה במסה? 0.5 גרם שומן? פחות פחמימות מחלבון? מאזן קלורי שבקושי מדגדג את הנייטרלי? תסביר לי אתה...מרוויח הכנה לתחרות יותר "קלה" אבל כמה זה באמת עוזר לעלות בצורה איטית כלכך ככל הנראה? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ