![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
ד"א אפילו לא קראתי את ההודעה שלך רק את המילים הראשונות. ואנחנו כן יכולים לתת הערות כי זה פורום שאנשים רוכשים בו את הידע שלהם, אנשים רואים כזה סרטון של גוש טסט ואז רצים לחד"כ לעשות אותו דבר. זו לא המטרה של הפורום. |
Merin אתה בח1ר זהב זה מה שיש לי לומר לך.
|
ציטוט:
עכשיו אני יענה לך לאט לאט שתבין, נכון שצורת אימונים כזאת לא טובה לנו המתחילים (את זה כולנו יודעים) אבל לבוא ולומר על רוילי שהוא לא יודע להתאמן זה בגדר בורות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מבין טוב מאוד,מי שמקופח גנטית זה דווקא נראלי אתה. אני מרוצה מהגוף שלי,תאמין לי. |
פש!שי הוא באמת לא יודע להתאמן אם זה הסקוואט שלו.
|
נכון,אפשר להסיק את זה. אבל לא הצהרתי את זה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בין הצהרה לאי הצהרה של הבדל של שמים וארץ אבל אני לא מצפה מאחד כמוך להבין את זה. אתה הרי חי במדינת עולם שלישי,לא? |
ציטוט:
|
ציטוט:
שלום ואל תבוא לי בחלום |
בתור מפתח גוף הוא מעולה,
אבל בסקוואט הוא רק מזיז את הבירכיים לאורך התנועה וזהו. |
לא תמיד תוצאות מצביעות על אימון אופטימלי.
יש לי חבר שמזלזל ומשקיע מינימום מאמץ והוא נראה ומרים כמוני אחרי שנתיים אימונים... (אחרי שאני הייתי עם ותק של שנתיים..) |
אז תאר לעצמך איך הוא היה מרים, ונראה אם הוא היה עובד כמו שצריך.
|
כמובן שאין חלופה לאימון כבד וקשה אבל אם אני לא טועה כאשר מדובר במפתחי גוף מקצוענים התרגילים שלהם נראים כאילו הם מפסיקים באמצע לשם איזושהי מטרה.
|
ציטוט:
אבל מה זה משנה איך הוא מתאמן העיקר שזה עובד עצלו הוא מתאמן 4 שנים כולה ותראו איך הוא גודל ואני דיי בטוח שהמאמנת הזאת שלו יודעת שהוא עושה רבה סקוואט וזה בכוונה ציטוט:
אולי אם היה עושה מלא הוא היה גודל בהרבה יותר פחות ...... איי אפשר לדעת |
שים לב שוב בסרטון, ב"סקוואט" (הכבד) האחרון שלו הטווח ירד בעוד חצי, אם הוא ירד כמו ב"סקוואט" הקודם הוא לא היה מצליח לעלות.
אין צורך להסביר מה זה גבול יכולת הכוח כן? הסקוואט של רוני הוא יותר מושלם משל רולי. ל"קפיץ סקוואט" תנועה כמו של לחיצה רגליים, מערב מאמץ סטטי של הגב, לכן ניתן להגיע איתו למשקלים גבוהים יותר. לסקוואט יש עירוב מאמץ דינאמי על הגב, במיוחד ככל שהוא יותר עמוק וזה מה שהופך אותו ליותר קשה. לכן סקוואט אמיתי יותר קשה מ"קפיץ סקוואט" - בדוק, מי שרוצה שינסה. |
ציטוט:
בקשר לחצי בנץ', זה כנראה כי הוא לא רוצה להעמיס על היד אחורית. אז מה אם הוא עושה 20 חזרות ? |
ציטוט:
המאמנת שלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא לא יודע לעשות סקוואט ובגלל זה גם היא שמה לו תקקי הזה מתחת לעקבים יש לו חרא של סקוואט והוא לא יודע להתאמן, אתה יכול להתווכח על זה עד מחר הוא גודל וימשיך לגדול כי הוא מזריק דברים חזקים יותר ממזריקים אחרים. ק1למן לפחות עבד יותר מלא (הוא היה יורד למקביל) והיה באופן קבוע עובד עם משקלים גבוהים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ