![]() |
אתה רוצה להתחרות בעתיד?
|
ציטוט:
תאמת לא יודע נראה כבר בגיל 17 -18 |
חזיז ורם!!
אתה מפלצת לגיל שלך אני לא מאמין.. יש לך בייספס מאוד יפה וגדול,תן דגש קצת לחזה. על תעשה חיטוב חבל,אתה כבר חטוב,במקצת מהבטן שאתה צריך להוריד תאחוזי שומן. בקיצור סוס גוף מרשים.. |
בן 14 עם שיערות בחזה:)
בכל מקרה אתה נראה אחלה אין מה לחטב לפי דעתי |
אחי אתה מפלצת באמת כל הכבוד אתה לא חושב ללכת לתחרויות פאוור?
|
בונא אתה חתיכת בהמה יאללה:sbb4:
ד"א מה המשקלי עבודה שלך?:boxing: |
הוא רשם 110*6 4 סטים
|
מה חיטוב מה????
במקום חיטוב תעלה במסה ותתמקד בגב ובטרייספס הגב עוד איכשהו בסדר הטרייספס??? לא קיים, חובה חובה לשפר. |
שלא תחשוב על חיטוב בכלל!! תמשיך במאסה! יש לך אחלה בייספס וגם חזה נראה די טוב.
|
מצטרף לאלו שאומרים לעלות מסה ,אתה על אחוז שומן די סבבה,אין טעם לעשות חיטוב עכשיו.
תן חזק בראש לטרייספס כי היד שלך לא פרופרציונלית בגרוש,הבייספס פי 2 יותר גדול מהטרייספס. ולגילך אתה נראה מאוד מפותח וגדול. בהצלחה. |
לא כזה משנה אבל מה המשקל עבודה שלך בכפיפות מרפקים.??..סתם מעניין אותי לדעת..
בייספס נדיר...כמו של סולימאן (נראה לי קוראים לו ככה)...נראה כאילו ששמו לך כדור טניס על היד... אכן צריך לשפר טרייספס גב וכתפיים... אני הייתי יורד באחוזי שומן לקראת הקיץ ומעלה נקי עד תחילת החורף... |
יפה גוף רוצח אהבתי!!!!!!!!
אחלה בייסיפ |
באאאאם !!
איזה יד קידמית אחלה גוף אחי |
נראה מצוין ! חח שתהיה בריא עם הקדמית הזאת ! בחים לא ראיתי דבר כזה
חזה נראה מצוין ..בקיצר בלי חפרות גוף יפה מאוד ובנוי בצורה נפלאה ! רק אם אני לא טועה תשפר רק את הבטן יותר וזהו ! |
[quote=slim shady]לא כזה משנה אבל מה המשקל עבודה שלך בכפיפות מרפקים.??..סתם מעניין אותי לדעת..
בייספס נדיר...כמו של סולימאן (נראה לי קוראים לו ככה)...נראה כאילו ששמו לך כדור טניס על היד... אכן צריך לשפר בייספס גב וכתפיים... נראה לי טעית פה !! בייספס לא צריך שיפור -- תקן אותי אם התכונת למשו אחר |
יד קדמית נדירה אחי
בכללי אתה נדיר לא ראיתי יותר מדיי בני 15 שנראים ככה |
עם כל העליה שעשיתי השנה אני מקווה שאחוז השומן שלי אחרי החיטוב יהיה כמו שלך בשיא המאסה... :XDemoticon:
|
חיה{:
|
ציטוט:
|
מי זה סולימאן? :huh: :huh:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ