![]() |
אני לא אנטי,
יש חילוקי דיעות, טבעי. :) |
ציטוט:
או ורטיקל לג פרס |
ציטוט:
|
חח איזה יופי השלמתם.
למישהו יש מאמר עדכני או דוגמא אישית על איך לעבוד בחיטוב כולל מתי וכמה לרוץ. כי ב ss (בלי עליה במשקלים) עושים סקוואט כל יומיים ויש עומס על הרגליים, מה עדיף לרוץ בסוף חד"כ או בימים שאני לא עושה חד"כ? האם להשאיר אותם סטים ואותם חזרות או להעלות חזרות ולהוריד סטים? Ss מתאימה ספציפית לעליה במשקלים, אין תוכנית ספציפית לשימור מסת שריר והורדת אחוז שומן? ושוב תודה |
לא חובה לעשות אירובי, מה שחשוב זה הגירעון.
תעשה סוג של 5x5 (הליניארית של סטאר), תריץ חיפוש. |
heavy always...
|
אני עדיין מתחיל, משקלים די נמוכים. זה לא תוכנית למתקדמים?
|
זו תוכנית למקדמים שממשיכים להתקדם (בדר"כ אחרי ss)
אתה יכול לקחת את התוכנית ולעשות אותה בחיטוב כדי לשמור על כוח. |
אתה יכול לעשות גם את הליניארית של ביל סטאר.
בקיצור כל תוכנית שאתה תעבוד עצים ל2 אימונים בתרגילים המורכבים תיהיה טובה. |
טחנתם :|
אין כמו fbw בחיטוב, נקודה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כל מי שלא עושה את מה שריפטו אומר בדיוק לעשות הוא ליצן?? אתה הליצן הכי גדול פה. אתה מושפע ומעורר רחמים. |
ציטוט:
התכוונתי שמי שעושה hb בתוכנית שמראש אמורים לעשות lb, לא עושה את התוכנית. דיברנו על מה שריפ חושב על כל אלה שבאים אליו בתלונות. ציטוט:
|
ציטוט:
מה הקשר ss לחיטוב? אתה לא יודע על מה אתה מדבר אתה מתכוון תוכנית שבנויה על עצימות גבוהה ונפח נמוך כמו ss,מסכים,אבל זה לא ss ss זה 3 אימונים בשבוע שבכל אימון אמורים לשבור שיא,אתה חושב שאתה יכול לעשות את זה בחיטוב? אם כן,זה אומר שאתה לא צריך חיטוב כי המשקלים שלך נמוכים מאוד (לאו דווקא אתה) |
ציטוט:
יש אנשים שמנים לא מאומנים שמתחילים ss ואז ריפ ממליץ לא לשתות חלב ולהרגיע עם הפחמימות והם אפילו מתחטבים קצת תו"כ התחזקות, לאחר מכן מגיעים לשלב שזה בלתי אפשרי |
אני לא תומך בכלל בכל הרעיון של מאסה/חיטוב
|
ציטוט:
יש דבר כזה? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ