ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   איך הופכים שרירי בטן כאלה, לכאלה? (תמונות בפנים) (https://israelbody.com/showthread.php?t=65527)

blind sniper 13-06-10 10:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1000055)
אפשר לדעת מה אתה עושה בפורום של פיתוח גוף?

מנסה אולי לאזן בדברים שנאמרים פה בפורום הזה..
כל אחד מנסה להיות גיבור, רוצה להוכיח משהו, מתי תבינו שכשאתם אומרים משהו יש משקל ומשמעות למילים? סה"כ כל אחד (הרוב) רוצים גוף יפה מחוטב עם שרירים בולטים..
אם מישהו רוצה להיות מנופח גדול וחושב שזה שווה במשהו אז הוא מסכן/מושפע/ מסכן את עצמו ואת מי שסביבו - חבל שמישהו יפצע עוד בהתחלה.
תעשו לי טובה כל החברים פה בפורום שחושבים שהם בילדרים, אתם רוצים להיות אלי האנה כאלה תזריקו וסגרו ענין.
תבינו שמאמן מתחיל רוצה להתחיל להתאמן ואתם מתייחסים אליו כאילו הוא יוצא לתחרות בדיוק עוד שנה.
ובכלל, זכותי להגיב על איך שהוא נראה ולפי דעתי הוא נראה מצוין יש לו אחוז שומן נמוך ורואים שהוא מתאמן. מה צריך יותר ? ללכת כמו מקרר עם ידיים במרווח?
ותאמין לי אני רואה כאלה אפסים בחד"כ מנופחים מהתחת (מוזר שכולם ערסים) בלי כוח בשיט, טכניקה לקויה, בקושי רבע סקוואט. ועושים פוזות - חסרי בטחון אני קורא לזה.

denous 13-06-10 16:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blind sniper (הודעה 1000833)
מנסה אולי לאזן בדברים שנאמרים פה בפורום הזה..
כל אחד מנסה להיות גיבור, רוצה להוכיח משהו, מתי תבינו שכשאתם אומרים משהו יש משקל ומשמעות למילים? סה"כ כל אחד (הרוב) רוצים גוף יפה מחוטב עם שרירים בולטים..
אם מישהו רוצה להיות מנופח גדול וחושב שזה שווה במשהו אז הוא מסכן/מושפע/ מסכן את עצמו ואת מי שסביבו - חבל שמישהו יפצע עוד בהתחלה.
תעשו לי טובה כל החברים פה בפורום שחושבים שהם בילדרים, אתם רוצים להיות אלי האנה כאלה תזריקו וסגרו ענין.
תבינו שמאמן מתחיל רוצה להתחיל להתאמן ואתם מתייחסים אליו כאילו הוא יוצא לתחרות בדיוק עוד שנה.
ובכלל, זכותי להגיב על איך שהוא נראה ולפי דעתי הוא נראה מצוין יש לו אחוז שומן נמוך ורואים שהוא מתאמן. מה צריך יותר ? ללכת כמו מקרר עם ידיים במרווח?
ותאמין לי אני רואה כאלה אפסים בחד"כ מנופחים מהתחת (מוזר שכולם ערסים) בלי כוח בשיט, טכניקה לקויה, בקושי רבע סקוואט. ועושים פוזות - חסרי בטחון אני קורא לזה.

קודם כל כמו שאמרת "הרוב", יש כאלו שמחפשים כוח ולאו דווקא גוף יפה ומחוטב..
לגבי השאר, אני אגדיר לעצמי יפה ומחוטב ואתה תגדיר לעצמך יפה ומחוטב..
עם כל הכבוד ובלי שום רצון להעליב, הבחור שהעלה תמונות אולי חטוב אבל עם מאסה שאני לא מגדיר יפה.
אז באמת בלי ליצור וויכוח או משהו, אתה לא יכול להחליט מזה יפה בשביל כולם.. אני חושב שיידים גדולות ורגליים גדולות וחזה "מנופח" (חאלס עם המילה הלא קשורה הזאת) וגב רחב זה מאוד יפה.
ד"א לא שמתי לב לכמות ענקית של ערסים פה בפורום.. מוזר.

blind sniper 13-06-10 21:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 1000903)
קודם כל כמו שאמרת "הרוב", יש כאלו שמחפשים כוח ולאו דווקא גוף יפה ומחוטב..
לגבי השאר, אני אגדיר לעצמי יפה ומחוטב ואתה תגדיר לעצמך יפה ומחוטב..
עם כל הכבוד ובלי שום רצון להעליב, הבחור שהעלה תמונות אולי חטוב אבל עם מאסה שאני לא מגדיר יפה.
אז באמת בלי ליצור וויכוח או משהו, אתה לא יכול להחליט מזה יפה בשביל כולם.. אני חושב שיידים גדולות ורגליים גדולות וחזה "מנופח" (חאלס עם המילה הלא קשורה הזאת) וגב רחב זה מאוד יפה.
ד"א לא שמתי לב לכמות ענקית של ערסים פה בפורום.. מוזר.

א. יפה אמרת לגבי מה אתה חושב מה יפה ומה לא יפה. אני אמרתי לפותח הפוסט מה אני חושב על גופו. זכותי לומר מה אני חושב יפה ומה לא יפה. לאחר מכן היו תגובות מיותרות כמו עוף מהפורום וכו'.
ב. אני לא יכול להגדיר ולהחליט בשביל כולם מה יפה. זה בעיני המתבונן, בעיני זה לא יפה להיות ענק.
ג. לגבי הערסים, זה בחד"כ שבו אני מתאמן. לא התכוונתי למישהו פה בפורום.

באמת בלי להעליב פה מישהו, סה"כ נתתי תגובה לבן אדם שביקש חו"ד. וזה מה שהבאתי לו. אם מישהו חושב שאני חושב לא בסדר אז אולי יש לו בעיה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:02.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ