![]() |
ציטוט:
עולם פיתוח הגוף מוצף ב1001 שיטות, 1001 תוספים, 1001 דיאטות... אף פעם אף אחד לא יודע הכל, אי אפשר להוכיח שמשהו ספציפי הכי טוב / יעיל וואלה זה קודם כל כבוד ושנית כל זה יעיל שאחד כזה יבוא ויעשה לך קצת סדר. מעבר לזה, עצה אחת שווה 100 גיינרים, עד הקיץ התאמנתי בשיטה שוואלה שנה וחצי בזבזתי הייתי יכול להגיע לזה בחצי שנה אם הייתי עובד נכון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה כול היו מדבר על זה מתאמן כמו חיה... זה באמת משהו שאני אוהב.. |
ציטוט:
זה לראות אותו מדבר או מה שזה לא יהיה |
החלטתי שאני יגיע
לפגוש את זה רוני זה באמת הזדמנות חד פעמית תראו אותי שם עם תמיר tamirD ואולי עם ניר ורון (noke) |
ציטוט:
|
ציטוט:
תוספים אני לא צריך לחשוב יותר מדי חומרים רוני לא ידבר אני מאמין ככה שבכלל לא שווה אז מה אם רוני הוא היה מר אולימפיה,אחרי הכל זה פחות עם הראש ויותר עבודה עם הגוף לפי דעתי לשלם בשביל לראות אותו לא שווה יותר מ50 שקל וזה עוד בהגזמה |
ציטוט:
ואני לא אמרתי שאני טוב ממישהו אני עוד רק בתחילת דרכי מי אני שיגיד את זה |
ציטוט:
מי אמר שלא תלמד דברים חדשים?! עזוב את זה,אתה תפגוש את מר אולימפיה 8פעמים רצוף. דברים טובים לא באים בזול. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תרגע.. |
ציטוט:
מי שלא אכפת לו לזרוק על זה 200 שילך מה אכפת לי |
ציטוט:
אני מת לבוא. ואוריין,שמע... בגיל 14 אני אגיד לך גם אני עצמי,ניקשרים לתחום. וגם אם נפרוש,למדנו מלא מהחוויה. כרגע אנחנו לא פורשים,למי אכפת מה יהיה עוד שנתיים? כרגע זה מעניין אותנו,כרגע נעשה את זה,כרגע נלך. מה,לא ככה? |
ציטוט:
אני מת לבוא. ואוריין,שמע... בגיל 14 אני אגיד לך גם אני עצמי,ניקשרים לתחום. וגם אם נפרוש,למדנו מלא מהחוויה. כרגע אנחנו לא פורשים,למי אכפת מה יהיה עוד שנתיים? כרגע זה מעניין אותנו,כרגע נעשה את זה,כרגע נלך. מה,לא ככה? |
מה עשיתם מ200 ש"ח... תוותרו על יציאה אחת בשישי ותבואו במקום לזה.
איזה מקום יקח 50 ש"ח על יום עיון מלא של 5 וחצי שעות? איפה אתה חי? |
ציטוט:
טרול |
ציטוט:
שמור על הפה שלך הבנת אני לא פניתי לאף אחד פה ככה בכינויים אני בטוח שפנים מול פנים לא הית מעז בכלל לדבר איתי |
scylla אתה צודק
להיות 5 וחצי שעות עם המלך באמת שוות וdeadlift לדעתי אפילו לא צריך להגיד אם נפסיק.. לא צריך אפילו לחשוב על זה אני נהנה מזה מאוד זה נכנס לי לחיים אני לא רואה שום סיבה להפסיק זה דרך חיים. |
תגיד מה אתם מזיינים תשכל, לא בא לכם אל תבואו, מי מבקש ממכם בכלל.
תגידו תודה שפירסמו את זה פה ועופו מהטופיק. 200 שקל כדי ללמוד מבנאדם שעשה היסטוריה שווה כל רגע וכל שקל. אם אני יהיה באזור אני בטוח שם! בנאדם אגדה. |
ציטוט:
הרוב פה לא עוברים את ה17..... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ