![]() |
אוקיי חזרתי עכשיו מהצבא וראיתי תתגובות
אתם דבר ראשון לא יודעים לקרוא כתבתי שביום רגיל אני אוכל 5-6 אלף קלוריות ובסופשים אני אוכל יותר איך הגעתם לזה שאני אוכל בכל יום ויום 15 אלף קלוריות? דבר שני אני לא אתחיל פה ויכוחים עם אף אחד יש פה 3-4 אנשים שהגיבו י שמכירים אותי , כמו רועי , אורי ועוד כמה הם יודעים כמה אני אוכל ומכירים אותי אישית ורואים אותי ביום יום. מי שלא רוצה שלא יאמין. בכל מקרה כל הקנאים פה בפורום לא שווים אפילו התיחסות שלי!. מי שלא רוצה להגיב תגובות נורמליות שלא יגיב , לא חייב פה כלום לאף אחד ואני רוצה לראות אחד פה שמחזיק מעמד חצי מהאימון שלי עם המשקלים שלי אז תשבו בשקט מי שהגיב ותתחילו להתאמן חזק |
http://www.youtube.com/watch?v=PqNpq-BgFwk
חצי חצי סקוואט! |
ציטוט:
|
15 אלף קלוריות?
מצטער להגיד אתה אתה חרטטן רצח! גם אז אמרת שכשלקחת ג'ק3ד הרמת את הrm6 12 פעמים. אתה פשוט חרטטן. |
נתעלם מה-15 אלף קלוריות, זה חרטא רצינית שאני חושב שהוא כבר מאמין לעצמו.
ואם אתה מעלה סירטון של דדליפט 200 קילו לחזרה אחת, אני לא מגיב פה יותר. |
שמעו, אני לא מכיר ת'בנאדם, אני לא מכיר אתכם ואני לא שונא כאן אף אחד, אבל אתם קנאים. מצטער שאני אומר לכם את זה ככה, אבל כל האשכול הזה הוא נובע מקנאה וחבל שבמקום לפרגן כל אחד יוצא ביציאות מטומטמות, הרי אתם לא רבע ממנו והוא המטרה של רובכם זה פשוט עצוב. אז מה אם בנאדם מרים 140 קילו דדליפט? שהוא הולך לבמה מישו שואל אותו כמה הוא מרים? גם אם הוא מרים ככה מה אכפת לכם...
לנושא: שמע בחור יש לך גוף מצוין אבל אם אתה באמת אוכל 6000 קלוריות ליום היית אמור להיות יותר גדול... זה נראה כיאילו אתה שומר על הגוף, אבל זה לא רע אם זאת המטרה שלך כי עדיין זה מכובד. |
ציטוט:
אם אחד לא אוהב פה אנשים קשקשנים! אולי הוא נראה טוב ויש לו מאסה מכובדת(אף אחד לא אמר לו אחרת) וזה שהוא בא מקשקש בפה שטויות זה סיפור אחר. וגם אתה תפסיק להגנה על אנשים פה, כשאין לך מושג מה אתה רושם! ואפילו לא נראה לי שקראת אפילו חצי של הפוסט הזה. אתה לבד נוגדת את עצמך במשפטים שלך עם הקלוריות.... קח סיכה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
Jerom:
140 קילו דדליפט זה לא הרבה ואני לא חושב שמישהו מכאן מתלהב מזה. 200 קילו דדליפט זה יפה, לא מטורף אבל המשקל כבר כבד. לזרוק באוויר אני מרים ככה וככה, אוכל ככה וככה, כשבפועל הוא נראה כמו מישהו ממש רעב זה לא רציני. |
ציטוט:
|
Jerom, רואים שאין להם בכלל מושג.
שזה אומר שאם הוא לא בגדול שלו אז הוא מבין פחות ממנו, גדול לא אומר שאתה יודע הרבה לפחות לא בהכרח. וזה לא התחיל מהדדליפט, אלא בקלוריות ואחרי זה גם הגיע הדדליפט.... אבל די חלאס, אין טעם לדבר פה בכלל אם פותח הפוסט לא מגיב. אין סירטון זה דיבורים באוויר! |
ציטוט:
|
if you gain about 3-4 kg of fat nobady will know that you are someone who trains
i bet that with a t-shirt or an hoodie nobody knows that you train. get down from the tree. |
ציטוט:
בקשר להשוואה, אני באחוז שומן דומה אליו, אם אני אעלה תמונות שלי אחרי אימון אני אראה ברמה כמעט שווה. |
הקנאה של אנשים ששוהים על אחוז שומן גבוה מהסיבות שלהם, כלפי אנשים רזים היא לא תיאמן. שכל אחד יעשה מה שנראה לו אם אחד מעדיף להיות שמנמן אבל מפלצת, שיבושם לו, מי שחשוב לו להיות חטוב על מאסה יפה ולא על-אנושית.. גם טוב. לא מבין מה זה ההתנצחויות האלה "אתה נראה רעב".
|
מרשים אחי, נראה שאתה עובד בקצב טוב.
|
אהלן אחי גוף מאוד מרשים דבר ראשון.
דבר שני אני מאוד רוצה לדעת אני ישמח אם תענה לי... איך נקרא התפקיד שאתה משרת בו בצבא כרגע? "מדריך חדר כושר קרבי?" אני רוצה לדעת את ההגדרה של התפקיד.. מה הדרישות שלו... איך ניתן להתקבל אליו... אם תוכל לפרט לי להסביר על היתרונות חסרונות שלו... אני פשוט מאוד מחובר לענין של פיתוח גוף וספורט ועובד המון שנים על סיבולת שחקן כדורגל ובקיצור חי את הספורט... אז רציתי לדעת לגבי התפקיד הזה... תודה רבה לך ! |
ציטוט:
|
אתה לא עולה בשומןןןן איזה דברים כאלה..
גדלת מאז כל הכבוד..:) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ