ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   יוסי יד 50 (https://israelbody.com/showthread.php?t=64343)

tmphbitu 25-04-10 13:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 989158)
ממש לא מנופח... אבל התאכזבתי מאוד מתמונות של כמה שמרימים משקלים מטורפים

זה כי בקושי יש תמונות. היחידים שראיתי זה moo & the sun.

pala 25-04-10 13:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tmphbitu (הודעה 989164)
זה כי בקושי יש תמונות. היחידים שראיתי זה moo & the sun.

ראיתי תמונה של שניים שמרימים כמעט כמו moo ונראים כאילו מעולם לא התאמנו...כל עוד כוח זה המטרה היחידה שלהן, שהיו בריאים, כל הכבוד להם...

אוריין ברוך22 25-04-10 15:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 989132)
אכן .

הוא יודע שאני אומר את זה ואמרתי זה את זה כבר
הוא סבבה והכול אבל לפעמים ככה אני מדפדף בfxp לראות כמה אנשים ריפטואיסטים יש שם וזה בקיצור הוא צועק על כולם תעשו ss שתוק ותעשה סקוואט (והוא אמר את זה בתקופה שהוא לא עשה סקוואט) הוא מזלזל באנשים ויורד עליהם הוא אומר לכולם שחיפים שהוא בעצמו לא משהו ורק עכשיו הוא יצא מהתת משקל....

Scylla 25-04-10 15:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אוריין ברוך22 (הודעה 989196)
הוא יודע שאני אומר את זה ואמרתי זה את זה כבר
הוא סבבה והכול אבל לפעמים ככה אני מדפדף בfxp לראות כמה אנשים ריפטואיסטים יש שם וזה בקיצור הוא צועק על כולם תעשו ss שתוק ותעשה סקוואט (והוא אמר את זה בתקופה שהוא לא עשה סקוואט) הוא מזלזל באנשים ויורד עליהם הוא אומר לכולם שחיפים שהוא בעצמו לא משהו ורק עכשיו הוא יצא מהתת משקל....

זה העניין וזה מה שמציק לי אנשים שרק עכשיו נכנסנו לss ואימונים בכלל ומרגישים כאילו הם המציאו את העולם. ברור שיש כאלו שעשו דרך מרשימה, אבל לפחות מהאנשים שראיתי, מהגרייט שייפ בכפ"ס וברעננה, כולם היו שחיפים. נקודה. שלא נדבר שגם אני שלא קראתי את הספר ולא עושה ss היה לי מה לתקן אותם אבל זה עניין אחר.

אוריין ברוך22 25-04-10 16:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 989199)
זה העניין וזה מה שמציק לי אנשים שרק עכשיו נכנסנו לss ואימונים בכלל ומרגישים כאילו הם המציאו את העולם. ברור שיש כאלו שעשו דרך מרשימה, אבל לפחות מהאנשים שראיתי, מהגרייט שייפ בכפ"ס וברעננה, כולם היו שחיפים. נקודה. שלא נדבר שגם אני שלא קראתי את הספר ולא עושה ss היה לי מה לתקן אותם אבל זה עניין אחר.

אחי זה עוד יותר גרוע ממה שאתה חושב
יש ילדים שואלים אם התוכנית ab או abc שלהם טובה אומרים תעשה ss
wtf?? בנאדם ביקש חוות דעת על תוכנית לא שיצעקו עליו שהוא שחיף ושיעשה ss שבעצם יש על הילד הזה 10 קילו שריר יותר מהריפטואיסט
לא כול אחד יכול לגדול עם תוכנית כמו ss אנשים פשוט לא מבינים את זה
יש אנשים שהנפח נמוך מדי בשבילם
האנשים האלה לא יגיעו רחוק עם הפיתוח גוף
הם כול היום עושים אני שמן יש לי כרס אני גבר ושבעצם יש מישהו פי 8 יותר מסיבי מהם שהוא גם חטוב
הם אומרים שהוא רזה ויתחיל לאכול
הם מזלזלים באנשים לא מתקנים אותם צוחקים עליהם (אני מדבר על המתחילים שלא מבינים מזה מאזן קלורי חיובי אפילו)
פשוט עצוב לאן אפשר להדרדר

pala 25-04-10 16:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אוריין ברוך22 (הודעה 989207)
אחי זה עוד יותר גרוע ממה שאתה חושב
יש ילדים שואלים אם התוכנית ab או abc שלהם טובה אומרים תעשה ss
wtf?? בנאדם ביקש חוות דעת על תוכנית לא שיצעקו עליו שהוא שחיף ושיעשה ss שבעצם יש על הילד הזה 10 קילו שריר יותר מהריפטואיסט
לא כול אחד יכול לגדול עם תוכנית כמו ss אנשים פשוט לא מבינים את זה
יש אנשים שהנפח נמוך מדי בשבילם
האנשים האלה לא יגיעו רחוק עם הפיתוח גוף
הם כול היום עושים אני שמן יש לי כרס אני גבר ושבעצם יש מישהו פי 8 יותר מסיבי מהם שהוא גם חטוב
הם אומרים שהוא רזה ויתחיל לאכול
הם מזלזלים באנשים לא מתקנים אותם צוחקים עליהם (אני מדבר על המתחילים שלא מבינים מזה מאזן קלורי חיובי אפילו)
פשוט עצוב לאן אפשר להדרדר

בצער רב, אלא אם כן הבנאדם בשלב מתקדם יותר, ss היא תוכנית 'אוניברסלית' שמתאימה לכל אדם בריא(שכן אם הוא לא, איך הוא בכלל יכול להכנס לח"כ?) שנחשב למתחיל בכל דרך כלשהו(התאוששות\משקלים\זמן)
זה לא אומר שצריך להכריח או לא לתת צאנס לתוכניות אחרות, או כאלה שפשט לא רוצים (אי אפשר להאשים אף אחד, תוכנית לא קלה בכלל)
בצער יותר רב, זאת התוכנית האולטימטיבית הכי טובה למתאמן מתחיל...

אוריין ברוך22 25-04-10 16:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 989208)
בצער רב, אלא אם כן הבנאדם בשלב מתקדם יותר, ss היא תוכנית 'אוניברסלית' שמתאימה לכל אדם בריא(שכן אם הוא לא, איך הוא בכלל יכול להכנס לח"כ?) שנחשב למתחיל בכל דרך כלשהי(התאוששות\משקלים\זמן)
זה לא אומר שצריך להכריח או לא לתת צאנס לתוכניות אחרות, או כאלה שפשט לא רוצים (אי אפשר להאשים אף אחד, תוכנית לא קלה בכלל)
בצער יותר רב, זאת התוכנית האולטימטיבית הכי טובה למתאמן מתחיל...

על כול בנאדם משפיע נפח שונה
נכון שרוב האוכלוסייה תגדל עם נפח נמוך ביותר כמו שלך התוכנית ss...
אבל לדעתי אין כזה דבר תוכנית אולטימטיבית.
כול אחד והנפח שישפיע עליו נקודה
ברור שss היא תכנית טובה אין ספק בזה בכלל אבל מה שאני אומר שבfxp האלה הם כאילו מכריחים לעשות שם תתוכנית הזאת מי שלא עושה אותה הוא ילד ריבועים כאילו -_- פשוט עצוב

daniel maron 25-04-10 17:10

Fxp=גייז

Nitro Speed 25-04-10 17:30

אוריין,בנתיים אתה מזיין את השכל יותר מהאנשים בfxp.
יש אנשים שלא יגדלו מss?תביא 1.

אוריין ברוך22 25-04-10 17:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 989216)
אוריין,בנתיים אתה מזיין את השכל יותר מהאנשים בfxp.
יש אנשים שלא יגדלו מss?תביא 1.

לא מזיין תשכל ולא כלום
לא התכוונתי שלא יגדלו בכלל כאילו מכול תוכנית טובה תגדל אבל יכולות להיות תוכניות שבהם תגדל יותר טוב
ואתה אומר שהילדים של fxp מזיינים תשכל שבנתיים אתה היית המנהל של הפורום הזה לא מעט זמן?

Nitro Speed 25-04-10 17:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אוריין ברוך22 (הודעה 989217)
לא מזיין תשכל ולא כלום
לא התכוונתי שלא יגדלו בכלל כאילו מכול תוכנית טובה תגדל אבל יכולות להיות תוכניות שבהם תגדל יותר טוב
ואתה אומר שהילדים של fxp מזיינים תשכל שבנתיים אתה היית המנהל של הפורום הזה לא מעט זמן?

אז מה אם הייתי מנהל שם?יש סיבה שפרשתי אתה יודע.
אם תגדל או לא זה תלוי בתזונה שלך ולא בתוכנית.
אם תהיה במאזן קלורי חיובי אתה תגדל בהכרח,גם מab גם מ ss גם מabcde,השאלה היא במה תגדל,שומן או שריר.

אוריין ברוך22 25-04-10 17:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 989218)
אז מה אם הייתי מנהל שם?יש סיבה שפרשתי אתה יודע.
אם תגדל או לא זה תלוי בתזונה שלך ולא בתוכנית.
אם תהיה במאזן קלורי חיובי אתה תגדל בהכרח,גם מab גם מ ss גם מabcde,השאלה היא במה תגדל,שומן או שריר.

יש סיבה גם שהיית מנהל שם.
וואי אתה עם הראש בקיר אחי
עובדה אני עובד עם ab ואני גודל איתה מצויין
שאתה עולה במסה אתה לא סתם עולה במשקל אתה צריך לראות שאתה עולה בשריר אפילו שעולים בשומן
אצלי רואים את זה.. (למרות שאני לא על אחוז שומן גבוה עדיין כאילו מצטבר השומן אבל גם השריר מצטבר)
עובדה שתמיר נגיד עובד abcde כבר כמה חודשים טובים ואפילו בממדים שלו הוא עולה איתה מצויין

כול אחד והנפח המתאים לו (הרוב זה נמוך כמו ss אבל לא כולם!)

alvaalva 25-04-10 17:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 989147)
גדלים בצורה מפחידה? תביא
תמונות, עד עכשיו אף אחד ממי שראיתי לא נראה מסיבי בשיט

אני מתאמן בתוכנית כוח,בלי להשוויץ לפי דעתי יש לי אחלה משקלי עבודה.
ובלי להשוויץ אני הייתי מגדיר את עצמי כבן אדם מסיבי. הנה כמה תמונות:
http://www.israup.net/images/2a98dcf...9eb34076ea.jpg
http://www.israup.net/images/0ec7ec4...7650f46a3d.jpg
http://www.israup.net/images/e169a38...9556a17e96.jpg

-DMD- 25-04-10 18:01

באמת שאין יל מושג מזה האלפבת הזה, אבל מה שכן לכל בן אדם ויותר נכון לכל סוג גוף יש את התוכנית שלה.
אי אפשר להשוות תוכנית של endomorph לזאת של ectomorph, זה יהיה יותר מטיפשי, זה יהיה מפגר.
אני אשמח מאוד לקבל לינק למאמרים על האלפבת הזה שלכם, בתיקבה למלא את חוסר ההסכלה שלי בנושא.

תודה, דניאל.

Oden 25-04-10 18:08

Liftheavy:

גיל 15,שוקל 90 ק"ג
סקוואט 135x3x5
דדליפט 155x5

SS.

אוריין ברוך22 25-04-10 18:13

אני לא מבין מזה קשור שפירסתם תמונות ומשקלי עבודה פה
לא אמרתי שss לא משפיע..

Nitro Speed 25-04-10 18:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אוריין ברוך22 (הודעה 989224)
יש סיבה גם שהיית מנהל שם.
וואי אתה עם הראש בקיר אחי
עובדה אני עובד עם ab ואני גודל איתה מצויין
שאתה עולה במסה אתה לא סתם עולה במשקל אתה צריך לראות שאתה עולה בשריר אפילו שעולים בשומן
אצלי רואים את זה.. (למרות שאני לא על אחוז שומן גבוה עדיין כאילו מצטבר השומן אבל גם השריר מצטבר)
עובדה שתמיר נגיד עובד abcde כבר כמה חודשים טובים ואפילו בממדים שלו הוא עולה איתה מצויין

כול אחד והנפח המתאים לו (הרוב זה נמוך כמו ss אבל לא כולם!)

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אוריין ברוך22 (הודעה 989242)
אני לא מבין מזה קשור שפירסתם תמונות ומשקלי עבודה פה
לא אמרתי שss לא משפיע..

ss עובד על כולם.

אוריין ברוך22 25-04-10 18:30

עובד אבל יכול להיות שתוכניות אחרות יעבדו יותר טוב

moo 25-04-10 18:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 989251)
ss עובד על כולם.

האוכלוסיות היחידות שהתוכנית לא תעבוד עליהם אלו עצלנים וטיפשים. צריך לאכול ולהתאמן לפי הספר.

alvaalva 25-04-10 18:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 989260)
האוכלוסיות היחידות שהתוכנית לא תעבוד עליהם אלו עצלנים וטיפשים. צריך לאכול ולהתאמן לפי הספר.

תאכלס אני בטוח שרוב אלה שנגד ss ניסו את התוכנית , אכלו כמו ציפור, נתקעו במשקלים, וכמובן להאשים את ריפטו ואת התוכנית, אלה מה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:57.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ