![]() |
ציטוט:
|
בשותכם כמה מילים על אלירן: מבחינתי ילד הכי מוכשר שפגשתי עם גישה נכונה לתחום ואני מתעסק המון עם נערים שחולמים בודיבילדינג. הוא מגיע אלי לב"ש מחדרה לאימונים והדרכות עם זה אומר לכם משהו על השקעה. אחרי אימון רגליים ראשון הבנתי עם מי יש לי עסק ושהוא שווה את ההקשקעה. פעם אחרונה בתור צ`ופר לקחתי אותו לאימון משותף עם סטס וגם שם הוא לא בייש את הפירמה. יש לנו תוכנית שנתית לפחות ,יש המון עבודה,ואתם תיהיו עדים למהפך.
|
אנטון אני מגיע אל רועי לאימון מקווה ליפגוש אותך גם יום רביעי
|
מני,גם אותך הזמנתי לסטאס,אבל עבדת.
|
ציטוט:
הוא בידיים הכי טובות שאפשר,מצפה בקוצר רוח לראות את המהפך! Go Team KALINA ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
.. ומי יצא עליך? על הזין שלך זה הפוסט שלך. בהצלחה בהמשך הדרך! |
צודק אח שלי תודה רבהה שהערת לי
ותודה רבה לכולםםם אוהב אותם חברים |
אלירן אתה תותח אמיתי! רוצים לראות אותך על במה!
ואנטון, אתה גם תותח וגבר אמיתי, ממשיך ונותן פוש לדור הבא של הבודיבילדרים בארץ, כן ירבו כמוך! |
מה קרה עזבתם את עפולה?
לאלירן השאלה |
זה שיש לו דרייב זה טוב,אבל לא צריך להתנשאות,ואם תשאל אותי גם לא צריך להתנשאות בכלל לא חטוב ולא מאסיבי כמו שאתם מתארים אותו וגם נמוך רצח (מטר 65 בלחץ ממה שזה נראה)
|
ציטוט:
|
מטר 70
ומה קשור עפולה אחי ?? |
איזה גוףףףףףףףף יא שפיץ
|
תודה אח שלי
|
לכל הקוטלים-תראו לי עוד 5 גופות כאלה בארץ בגיל הזה! אני מכיר עוד 2:דני וופנה ,דני ק' מב"ש,מני וכמה חברים מהמגזר. תפסיקו לזיין במח או שתעמדו לידם או בחד"כ במשקלים שלו. אני מדבר רק על מה שראיתי בלייב
|
ציטוט:
יש פה חבר'ה בני 18+ שהוא עושה להם בושות.. |
ציטוט:
|
לא אח שלי יקר
|
אף אחד לא עושה בושות לאף אחד ,חוץ מאלו שיש להם פה מלוכלך ועין צרה. חוץ מזה שהוא מוכשר,שמבחינתי זה כלום,הוא עובד כל כך קשה,שאי אפשר לתאר את זה. הילד עמד יפה גם באימון איתי וגם עם סטאס. מי שחושב שזה פשות-מוזמן אלי חופשי. נפנק אותו מכל הלב. תשאלו את אלו שהיו כבר.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ