ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   סוף מאסה-מפסיק להתנפח,זהו חברה אני מתחיל לשמור (https://israelbody.com/showthread.php?t=64098)

Logout 25-03-10 20:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jerom (הודעה 983047)
אם עשית את זה בשביל בנות, כלומר בבזבזת מאות/אלפי שקלים על חדר כושר בשביל בנות אז ה' יישמור אותך.

אתה נראה דיי טוב, אבל לא מספיק, אתה יכול יותר. על תדאג, לא משנה מה תעשה בחיים לא תהיה גדול כמו שאתה מפחד להיות... פשוט תתאמן, ואם אתה מפחד תעשה מאסה נקייה... יותר מfitness אתה לא תיהיה. אם אתה באמת רוצה לישמור אז תישמור מה כבר אפשר להגיד לך כי לפי דעתי אם זאת המטרה שלך אז זה לא משו בכלל.

נכון אחשלי הוא היחידי בעולם שהיתאמן קצת בישביל בנות, ממש מוזר...

NoLiMiTs20 25-03-10 21:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jerom (הודעה 983047)
אם עשית את זה בשביל בנות, כלומר בבזבזת מאות/אלפי שקלים על חדר כושר בשביל בנות אז ה' יישמור אותך.

אתה נראה דיי טוב, אבל לא מספיק, אתה יכול יותר. על תדאג, לא משנה מה תעשה בחיים לא תהיה גדול כמו שאתה מפחד להיות... פשוט תתאמן, ואם אתה מפחד תעשה מאסה נקייה... יותר מfitness אתה לא תיהיה. אם אתה באמת רוצה לישמור אז תישמור מה כבר אפשר להגיד לך כי לפי דעתי אם זאת המטרה שלך אז זה לא משו בכלל.

אם לא בשביל בנות ואם לא בשביל להרגיש טוב עם עצמך אז בשביל מה?

terminater135 25-03-10 22:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nolimits20 (הודעה 983058)
אם לא בשביל בנות ואם לא בשביל להרגיש טוב עם עצמך אז בשביל מה?

בשביל להרגיש טוב אם עצמך כן, אבל בשביל בנות לא.

xBiCePx 25-03-10 22:46

חחחחח אחי אתה מצחיק רצח אעלק 7 חודשים ועלית 20 ומשהו קילו שאיזה 20 מהם זה שריר?גם עם הגנטיקה הכי טובה זה לא אפשרי,אתה מתאמן יותר מ7 חודשים,ואתה גם מצמיד ידיים בתמונות שלך ואם אתה מנסה להיות שרירי בשביל בנות אז באמת שאלוהים יעזור לך

Tapit 25-03-10 23:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי oris (הודעה 982963)
אין לך מה לחשוב אחי אתה פשוט לא מבין עדין בספורט מספיק בישביל ללדעת מי כן ומי לא

סבבה אז אפדרין/יהומבין וכו', אנאבולים לא צריך בשביל דבר כזה.

Nitro Speed 26-03-10 01:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Tapit (הודעה 983086)

אתה נורא תמים.

oRis 26-03-10 04:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 983086)

אחי אפדרין לא עושה כלום וגם לא יהובין וגם לא קלן. אולי t3 טוב בחיטוב כל השאר זה משחק של ילדים [=

הבחורים הלו לוקחים gh=אורמון גדליה כל השנה בשיביל לישומר אל החיטוב וחופשי סייקלים אנאבולים אבל זה לא רע זה החיים אחינו

ThE HummeR 26-03-10 13:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי oris (הודעה 983111)
אחי אפדרין לא עושה כלום וגם לא יהובין וגם לא קלן. אולי t3 טוב בחיטוב כל השאר זה משחק של ילדים [=

הבחורים הלו לוקחים gh=אורמון גדליה כל השנה בשיביל לישומר אל החיטוב וחופשי סייקלים אנאבולים אבל זה לא רע זה החיים אחינו

בשיא הכנות אתה לא רחוק מהם, יש לך גנטיקה מעולה.
ולא מאמין שהם לקחו gh, בשביל גוף כמו שלהם לא צריך להריץ סייקל חזק, אך עדיין דורש שימוש בממתקים.

Biceps mAn 26-03-10 17:53

עין הל אורמון גדליה החי תוב

Kiril 26-03-10 18:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xbicepx (הודעה 983074)
חחחחח אחי אתה מצחיק רצח אעלק 7 חודשים ועלית 20 ומשהו קילו שאיזה 20 מהם זה שריר?גם עם הגנטיקה הכי טובה זה לא אפשרי,אתה מתאמן יותר מ7 חודשים,ואתה גם מצמיד ידיים בתמונות שלך ואם אתה מנסה להיות שרירי בשביל בנות אז באמת שאלוהים יעזור לך

סתוםאחיייייייייייי
אני מצמיד אני לא עליתי 20 קילו אולי תספר עליי עוד משו? באמאשלי שאני שונא אנשים חפרנים כאלה
אני לא התאמנתי נקודתית רק בישביל בנות אלא להרגיש טוב עם עצמי +בנות כן אלא בישביל מה
אני לא רוצה להיות גורילה וחלק מהלהרגיש טוב עם עצמי זה למה אני מפסיק עם זה
וכן תתפלא אפשר לעלות 25 קילו נקי בלי לעלות הרבה בשומן ולא אני לא מצצמיד שום יד ושום נעליים

Nitro Speed 26-03-10 20:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kiril (הודעה 983215)
סתוםאחיייייייייייי
אני מצמיד אני לא עליתי 20 קילו אולי תספר עליי עוד משו? באמאשלי שאני שונא אנשים חפרנים כאלה
אני לא התאמנתי נקודתית רק בישביל בנות אלא להרגיש טוב עם עצמי +בנות כן אלא בישביל מה
אני לא רוצה להיות גורילה וחלק מהלהרגיש טוב עם עצמי זה למה אני מפסיק עם זה
וכן תתפלא אפשר לעלות 25 קילו נקי בלי לעלות הרבה בשומן ולא אני לא מצצמיד שום יד ושום נעליים

תתפלא אבל לא.

Kiril 27-03-10 18:13

נכון סבאשך מת חפרן מפגר

Nitro Speed 27-03-10 18:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kiril (הודעה 983410)
נכון סבאשך מת חפרן מפגר

יא אללה גבע יד 29 מדבר איתי.

Tapit 27-03-10 21:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי oris (הודעה 983111)

אלה חומרים שעוזרים בחיטוב, מזאת אומרת לא עושים כלום?
אגב לא התווכחתי אם הם לוקחים או לא, אמרתי שאפשר להגיע לתוצאות כאלה בלי אנאבולים לדעתי.

Kiril 28-03-10 14:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 983416)
יא אללה גבע יד 29 מדבר איתי.

קרוב ..38 נשמה
ומעניין אם היתה מתחיל יד 24 בקושי בחצי שנה לאיפה היתה מגיעה חתיכת מסכן

OverPower 28-03-10 14:54

יש לך אסתטיקה מצויינת ואתה דיי חטוב. לא רואה סיבה לעצור את המאסה פה ולחטב אבל זו בחירה שלך.
אם אתה רוצה לשמור על הנוכחי תאכל בערך נייטרלי ותעשה 2-3 אימוני fbw בשבוע, למרות שאם הייתי אתה הייתי הולך על קרוספיט או wl תנסה תחום אחר... :)

Philip_k 28-03-10 23:54

גם לא ממש מענים שאתה העלת 25 קילו ב7 חודש נקי...
וגם אני גם לא מבין מאיפה באים כל ה״עברייני מקלדת״ האלה. דבר בכבוד וידברו איתך בכבוד.
אם אתה לא יודע איך להתנהג אז תן גז ותעבור לפורום לרמה שלך!

terminater135 29-03-10 12:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kiril (הודעה 983410)
נכון סבאשך מת חפרן מפגר

חחחחחחחחחחחחחחחחח אתה ילד אידיוט.

אוריין ברוך22 29-03-10 13:04

חחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק העלת 25 קילו ב7 חודשים ועוד נקי
אפשר תמונות שלך לפני?

Novice 29-03-10 13:46

הציניות חוגגת. בשביל מה זה טוב? איפה ה"חכם" שיבוא ויגיד לי שצריך להחזיר את "הילד" למציאות. הבנאדם רצה לשתף אז שיתף. כל אחד ו המטרות שלו. אולי חלק רוצים להראות כמו התמונה של זה שמעליי וחלק כמו שקיריל.

תמצאו חיים במקום לרדת ולחוש חכמים בפורום. אתם יודעים יש חיים מחוץ למסך לנסות להרגיש נעלים, טובים יפים וחכמים לא נותן לכם כלום. מליון דולר לא יפלו עליכם מהשמים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:00.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ