![]() |
קיצר
shut up and squat. |
ציטוט:
|
אני עוד כחודש עושה את התוכנית אימונים השלישית שלי, מאמין שיתנו לי סקאווט ודדליפט.
-מזה shut up ואחרי כמה זמן בעירך שאתה במכון אפשר לעשות כבר סקאווט ודדליפט ? |
ציטוט:
מאיזה גיל אפשר לשבת ולהרים דברים מהרצפה?זה מה שאתה שואל? בלבלו לך את השכל אם אתה חושב שסקוואט ודדליפט מותר רק לוותיקים\מבוגרים. כבר מהאימון הראשון. |
עושים סקאווט ודדליפט בעמידה ולא בישיבה.ולא אמרו לי שאני לא יכול, פשוט נתנו לי מכשירים אחרים-עוד לא הציעו לי.
לדעתי צריך רגליים וגב חזקים כדי שלא יגרם פציעה. |
ציטוט:
:helpsmilie: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
במקרה וזה shut up אז אני אמור לעשות כמו האיש בקטע ? והוא עושה את זה נכון ?
http://www.exrx.net/WeightExercises/...ingCrunch.html אני לא מוצא מידע על הshut up הזה חחח |
ציטוט:
|
מצאתי את זה באיזה אשכול, לא מצאתי שום מידע על התרגיל הזה !!!
תסביר מה עושים ואיך זה נראה. |
ציטוט:
לשאלה שלך, אתה רוצה לקחת אבקות חלבון תקח, לא רוצה אל תקח רק תשלים את זה עם אוכל נכון. אין שום מניעה לקחת אבקות חלבון... לפני שאתה נעלב, תבין מה הם אומרים! מטרנה זה כמו גיינר לילדים, עכשיו תחזור לפוסט שהוא רשם לך שתשאל את אמא שלך מאיזה גיל אתה לוקח מטרנה ותביא שאין עם זה שום בעיה. לגבי אימונים שלך, תקרא בפורום יש הרבה הסברים בנושא. תעשה תרגילי בסיס, דדליפט, סקוואט, בנץ', פרס... תאוכל טוב, תתאמן, תישן.... בהצלחה. |
:d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d
|
חח רואים שרק עכשיו נכנסת לשיחה d: (זרמתי איתם בקטע)
נתת תשובות שכבר ענו לי- תודה בכל זאת על העזרה. אגב בן כמה אתה וכמה אתה שוקל שאתה רוצה לעשות פאקינג מסה 95 קילו לעוד שבוע ??? |
עכשיו אני שוקל 87, לצערי הפסקתי מאסה יותר מוקדם לפני שהגעתי לכיוון 90 אפילו.
בגלל גב(זוקף) תפוס לא הצלחתי להתאמן שבוע בכלל, אז עשיתי שבוע אימונים קלים ולאחר זה ראיתי שאני צריך לעשות ריסט למשקלים אז החלטי להתחיל חיטוב מוקדם יותר. |
אם תיהיה 90 קילו אתה תיהיה פי 2 ממני, זה עצוב.. (בשבילי)
שיהיה לך בהצלחה ותרגיש טוב. |
ציטוט:
ד"א אם אתה יודע אז תגיד כמה שוקל שריר ועל מה אתה מסתמך? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ