![]() |
:laugh: :laugh: :clap:
|
אני אומר חיטוב כאסח עד המוות
אין עוד ברירה , הקיץ בפתח והבחורות במתח |
ציטוט:
אבל היום דווקא הפצצתי בהודעות. :jockey: לגבי העצה שלך היא מומשה עוד לפני שהצעת אותה. אני כבר שלושה שבועות נמצא במאזן נייטרלי פלוס מינוס לאחר תקופת מסה של 3 חודשים. וכעת לאחר התקופה הנייטרלית אני עובר לחיטוב. תודה לכולם על התגובות....:flowers: :sbb4: |
אחרי חיטוב תראה סוף אחי:)
בכל מקרה בהצלחה מלך |
נראה מסיבי וגדול עלית מהפעם האחרונה ששיחררת תמונות לפה, עכשיו תשלים את המלאכה עם קצת חיטוב וזהו .
|
כל הכבוד אחלה מסה!!! שלושה דברים שאתה צריך לעשות לקראת הקיץ:
1) חיטוב!!!!! להגיע ל9 אחוז לא יותר 2) להוריד שערות בחזה מסתיר את כל השריר 3) תשתזף!!!! 4) בהצלחה ותמשיך לעדכן!!:jockey: |
מני לכמה אתה רוצה לרדת?
אתה תצטרך להשיל הרבה מאוד ק"ג.. |
שור, אחרי חיטוב קל תגיד לחברה שלך שתשמור עליך חזק! הולך לשחק לך קלף הקיץ הזה צ'מע לי אני כבר רואה את זה.
|
ציטוט:
הא לא על אחוז כזה גבוה!! טוב שלא עשיתם אותו מעל ה30 אחוז! לפי דעתי בכלל הוא לא עובר את ה20 סיקס פאק-עלק לא מתאמן,אם הוא נראה לא מתאמן אני מתבייש לומר מה אתה. |
ממש גדלת מני, הידיים במיוחד ניראות גדולות.
היית פעם חטוב כבר? |
ציטוט:
|
מאני 20% +-
אני מאמין שעל 95 קילו הוא יהיה ממש מחוטב עם ריבועים והכול ו85-90 קילו זה המשקל שלו על הבמה.. |
מני אחרי חיטוב אני מאמין שיש לך גוף תותח.
רואים מאסה מתחת לשומן, והרבה.. בהצלחה, פתח לוג. :jockey: |
אהבתי את התמונה של החזה מהצד יש גודל והרבה . מניסיון אחי חיטוב זה הדבר הכי קשה שיש .
שיהיה לך בהצלחה מכל הלב. |
ציטוט:
תקן אותי אם אני טועה? וגם השערות מפריעות דעתי פשוט תחכה אחרי חיטוב הוא יפציץ ושהיה בהצלחה!:jockey: |
נראה מסיבי ביותר
האם זו roid gut ? |
תותח אחלה מסה..
אגב למה בתמונה הראשונה החזה שלך אדום? |
יש מאסה עצומה, אבל לפי התמונות אתה נראה יותר מ25 אחוז שומן אפילו. בכל מקרה בהצלחה בחיטוב, אחרי חיטוב אתה מפציץץ..
|
ציטוט:
מעריך את זה. |
מני ישמן הגזמת במאסה לדעתי
טוב שיהיה תראה מצויין אחרי חיטוב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ