ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   תמונות עם סטס ואנטון (https://israelbody.com/showthread.php?t=63482)

sason 28-02-10 12:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dor_dru (הודעה 976299)
ראשית אתה נראה פנטסטי ידידי.
גב קטלני ובכלל מאסיבי
אני בטוח שאתה בדרך להגשים את השאיפות שלך

תרשה לי לנסות להבהיר לעצמי נושא מסויים.
אתה מתאמן abc
האם אי פעם עבדת ss או תוכניות דומות למינהן?
האם אתה נעזר בממתקים שונים?

אני פשוט לא יכול לשמוע יותר שבלי התוכניות האלו אי אפשר לגדול יותר מדי ואם הצלחת אז הגנטיקה שלך היא משהו מיוחד.

אחוז שיצליחו להתקדם עם תוכניות מרובות אותיות(שהם טבעיים) הוא מאוד נמוך, לעומת אנשים שהתקדמו בתוכניות מהסוג שאתה הזכרת.
דרך אגב אני זוכר שהבחור רשם שהדדליפט שלו 120 , אף אחד לא היה מאמין שמישהו עם דדליפט 120 יהיה לו גב כזה.
אז כן כנראה הגנטיקה פה משחקת תפקיד מאוד גדול.

vafna123456 28-02-10 13:24

אני לא עושה ss בכלל זה נשמע לי תוכנית הזויה..
אני טבעי כמו מים !
הגנטיקה משחקת אצלי תפקיד קטן זה בעיקר הרבה השקעה במכון..

alvaalva 28-02-10 14:40

:clap:

Shauder 28-02-10 16:31

חח אני זוכר העלו לפה סרטון שלך של דוראין יאטס הצעיר כולם צחקו

אני לא רואה שמישהו יכול לצחוק עכשיו

כל הכבוד

V-Two 28-02-10 19:20

אחלה גופה אחי!
מאסה כמו שצריך וגם דיי מחוטב,מטרה!

Yehuda-Benaim 28-02-10 20:01

אין על סטס אחד ויחיד

בחור לעניין.

www.clubyehuda.com

www.everybody.co.il

if-bb 01-03-10 03:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rrkk (הודעה 976255)
למה לקחת אישית את מה שכתבתי. לא התכוונתי אליך ולא אל אף אחד אחר
אני חושב שאדם שהגיע להישגים כאלה בגיל צעיר יודע בדיוק איפה הנקודות החלשות שלו
אני יודע גם עוד דבר, וזה שהתמונות לא מראות את המציאות כמו שהיא (לטוב ולרע) לכן לאדם כזה אני לא מעיר אלא רק מפרגן. אבל זה לא פוסל דעות של אחרים. הגישה שלי היא לפרגן לאנשים כאלה כי אני מאמין שפירגון זה דבר שדוחף. מקווה שלא נעלבת או משהו לא היתה לי שום כוונה לפגוע בך או במישהו אחר

לא לקחתי אישית, פשוט חשבתי שהתגובה שלך היית מכוונת אליי.

אני לא נעלבתי ולא נפגעתי, זה בסה"כ דיון בפורום, ואנחנו לא מכירים. אתה נשמע בחור מאוד נחמד, ואוהב לפגרן כל הכבוד לך!

rrkk 01-03-10 10:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי if-bb (הודעה 976646)
לא לקחתי אישית, פשוט חשבתי שהתגובה שלך היית מכוונת אליי.

אני לא נעלבתי ולא נפגעתי, זה בסה"כ דיון בפורום, ואנחנו לא מכירים. אתה נשמע בחור מאוד נחמד, ואוהב לפגרן כל הכבוד לך!

אני שמח שעכשיו אתה מבין שזה לא היה מכוון אליך
אני מקווה שכולם פה ילמדו לפרגן בייחוד לאנשים כמו פותח הפוסט שהגיע בגיל צעיר להישגים מרשימים. יש פה עוד כמה כאלו (ספי, תמיר ועוד כמה )שהם באמת יוצאי דופן וכל מילה טובה הם קנו ביושר
אני מקווה שגם לך נוכל לפרגן

qedan 01-03-10 18:26

תמונות יפות אחי

Dark_Muse 01-03-10 19:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sason (הודעה 976312)
אחוז שיצליחו להתקדם עם תוכניות מרובות אותיות(שהם טבעיים) הוא מאוד נמוך, לעומת אנשים שהתקדמו בתוכניות מהסוג שאתה הזכרת.
דרך אגב אני זוכר שהבחור רשם שהדדליפט שלו 120 , אף אחד לא היה מאמין שמישהו עם דדליפט 120 יהיה לו גב כזה.
אז כן כנראה הגנטיקה פה משחקת תפקיד מאוד גדול.

אולי זה אופי האימון?
הטענות שלך לא מבוססות דרך אגב. לא ראינו הרבה אנשים מרשימים שעושים ss, מבחינת מסת השריר שיש עליהם.
העובדה שאתה יכול לראות שני אנשים עם מסת שריר דומה במשקלים שרחוקים אחד מהשני בצורה דרסטית, מעידה על כך שיש עוד אספקטים מעבר לכמה אתה מרים.
אולי גנטיקה, אולי האופן שבו אתה מתאמן, אולי התזונה? אם כי קשה לי להאמין שמישהו יצליח להתקדם במשקלים מבלי לאכול כמו שצריך.

מה שבטוח זה שכל אחד שקרא SS נהיה פתאום גאון באימונים.

avi5000 01-03-10 22:07

איזה גב

sason 02-03-10 00:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 976884)
אולי זה אופי האימון?
הטענות שלך לא מבוססות דרך אגב. לא ראינו הרבה אנשים מרשימים שעושים ss, מבחינת מסת השריר שיש עליהם.
העובדה שאתה יכול לראות שני אנשים עם מסת שריר דומה במשקלים שרחוקים אחד מהשני בצורה דרסטית, מעידה על כך שיש עוד אספקטים מעבר לכמה אתה מרים.
אולי גנטיקה, אולי האופן שבו אתה מתאמן, אולי התזונה? אם כי קשה לי להאמין שמישהו יצליח להתקדם במשקלים מבלי לאכול כמו שצריך.

מה שבטוח זה שכל אחד שקרא ss נהיה פתאום גאון באימונים.

מה זה אופי האימון?

אז לא פתחת מספיק את העיניים, או שפשוט בחרת לעצום אותן ולהתעלם.
האספקטים היחידים הם גנטיקה, במקרה ושתיהם עם מסת שריר דומה אך רחוקים אחד מהשני בצורה דרסטית במשקלים ההבדל זה גנטיקה+תזונה+שינה.

לא הבנתי מאיפה הפלצת את המשפט האחרון שלך, כנראה באמת יש לך פרנויות מאנשים שקראו והשכילו, דרך אגב לא קראתי את הספר.

Dark_Muse 02-03-10 02:59

לעניות דעתך, אין הבדל כלל אם מישהו מתאמן בטווח חזרות שונה, נפח עבודה שונה, תרגילים שונים וכו'?
כלומר דין 20 חזרות כדין חזרה אחת? להסביר לך עוד מה זה אופי אימון?

פרנויות מאנשים שהשכילו? יש לי פרנויות מאנשים שעוטים על עצמם כיסוי של מומחים רק מלקרוא ספר וכמה מאמרים באינטרנט. לא בהכרח יחסתי את המשפט הזה אליך, אבל זה רק מראה שאפשר לעשות דברים שונים ועדין להצליח. ולא, אל תביא את הטיעון הטיפשי הזה "גנטיקה". גנטיקה גם באה בצורה של כוח, ובשביל כוח צריך גם לאכול הרבה ולישון טוב, אחרת אף אחד לא יראה תוצאות ככה או ככה.

mahdi1 15-03-10 00:00

אפשר לדעת כמה אתה שוקל ומה הגובהה שלך???

vafna123456 15-03-10 04:02

1.80 בערך..
82 קילו

Scylla 15-03-10 04:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 976884)

.

יש לי חבר שמתאמן כמה חודשים בצורה ליצנית לגמרי, מדלג על אימונים, לא חושב בכלל על רגליים או תרגילים כמו סקוואט דדליפט בנט אובר וכו' לא אכפת לו מתזונה ואוכל שטויות והוא איכשהו התקדם ל95~ קילו בנץ' על 6-8 חזרות מלאות... אין לי שום הסבר לזה

Dark_Muse 15-03-10 08:38

כי הוא כן אוכל טוב והוא עושה בנץ'?

pala 15-03-10 13:34

אני אוהב את הגישה של dark muse
יותר מדי אנשים חסרי אינטליגנציה לא מצליחים להבין שהמדע רחוק מלהבין את הגוף האנושי, ועד כמה שהייתי רוצה בכך, או נשמע "הגיוני" ופשוט, הגוף איננו דבר פשוט...בכלל העולם..

Big T 15-03-10 15:36

גם לפה הגיע הנושא של הss?
אני לא סובל את התוכנית הארורה הזאת ו אנשים שכל היום מזיינים עליה
אני כבר תקופה ארוכה עושה abc וגודל יפה מאוד וגם משקלים ממש גבוהים
וכל מי שאני מכיר שעושה ABC גדל יפה
כל אחד פה קרא קצת על התוכנית חושב הוא יודע הכל

Scylla 15-03-10 16:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 980611)
כי הוא כן אוכל טוב והוא עושה בנץ'?

הוא רחוק מלאכול טוב ומרים יפה מאוד.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:39.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ