![]() |
ציטוט:
תתחיל לעבוד על רגליים ותפסיק לדבר בכזאת התנשאות כי אתה עושה מעצמך צחוק. |
תראה...חמוד...
זה שיש לך אחוז שומן נמוך לא הופך אותך לתותח על...היום הייתי בבר מצווה של אח של חבר שיש לו את האחוז שומן שלך בער והוא פשוט ילד הכי שחיף שראיתי אז סבבה התאמנת קצת [חצי שנה זה מממממשששש קצת] והוספת קצת שריר-וואו-שום דבר מרשים אז ככה יש לך כתפיים חלשות ידיים סבירות וגב חסר עובי הרוחב סבבה למרות שזה נראה פשוט שיש לך כלוב צלעות רחב] אתה לא על פחות מ4% שומן כי זה לא באמת אםשרי [וגם לא נראה ככה] אתה לא באמת מהווה תחרות או אובייקט השוואה לחבר'ה הכבדים והרציניים פה ובמיוחד לא קרוב לחבר'ה המקצוענים פה רד מהעץ כי עלית גבוה מידי בישבילך ותתחיל לדבר כמו בנאדם כי אתה קרוב ללעוף מפה [לכלוך על מתחרים התגרות בחברי הפורום וכל זה כשאתה פשוט בדיחה] אם ההודעה הזאת נשמעת לך תוקפנית מידי אז תבין את מקומך באמת התחלת לעצבן אותי ילד |
ציטוט:
לא ידעתי שיש בארץ חברה שמתפרנסים מהספורט הזה וכן אני נראה הכי טוב אתם מתאמנים שנים ולא מגיעים לרמה שלי אני הייתי אלוף הארץ שכולם מחוץ לארץ |
ציטוט:
אתה קצת חי בסרט יתוש גם חטוב ליד פיל |
ציטוט:
|
ציטוט:
והגדרה של טמטום היא...... אתה. |
ציטוט:
במשקל שלך שקלתי בגיל 14 על הגובה הזה. לך תמשיך לאמן חזה ונראה מה יצא ממך |
ציטוט:
אני מתאפק לא לתת לך באן כי אני מחכה שהחבר'ה פה יצלבו אותך יא אפס אתה כלומניק חמוד-אתה מוזמן להתעופף מפה |
חברה תודה על התגובות הייתם נהדרים,אני אקח את כל הטיפים שלכם,אולי אתם צודקים
|
ציטוט:
אבל אני בטוח שהדדליפט והסקוואט והpc שלי יותר חזקים משלך כן אני שלילי, כשאנשים באים ומנסים להראות שהם מעל כולם. תראה בהודעה הראשונה שלי אליך, כל מה שאמרתי הוא שאתה לא 4 אחוז שומן, ואפילו הוספתי שיש לך מסה חביבה (פה קבל תיקון, התכוונתי לחיטוב, לא ניתן לערוך את ההודעה). אבל אתה היית חייב להמשיך לדבר על כמה שאתה תותח ולא יכולת פשוט לשתוק. כל מה שיש לי לומר כעת הוא שבגיל שלך לשקול 65 זה בושה, חחחחחח ואתה מתלהב מזה שאנשים אומרים שאתה שוקל 70 (ואו!) זה עוד יותר עצוב. |
אם הייתה עומד לידי ורואה אותי במציאות הייתה מחרבן במכנסיים מרוב הקנאה
אם אני בגיל 24 שוקל 65 אז בגיל 50 אני יאני אהיה 130 קילו,זה גם בושה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתם טועים!
בגיל 24 הוא 65 בגיל 50 יהיה 130 בגיל 100 יהיה 260 עד 120 אח שלי |
חחחחח מה אתם חושבים רק עם האימונים בחדר כושר אפשר להביא תוצאות יפות אני שונא את זה שחושבים זהו גוף יפה בטוח התאמן כמה שנים. חברה יש לי חבר מתאמן 3 פעמים בשבוע מתח שכיבות שמיכה יש לו גנטיקה מפחידה אני יעלה תמונה שלו אני בן זו** אם אתם לא אומרים לי שהוא לא נראה על חומרים . הבנאדם ענקקקקק גנטיקה כמו של לוסקוב ואני לא צוחק אני יעלה תמונה
|
ציטוט:
גם אני מכיר מישהו שאף פעם לא דרך בחדר כושר והוא יותר גדול מ90 אחוז מהפורום הזה (שוקל 100 קילו, ואחוז שומן לא גבוה בכלל...) ההודעה שלך הייתה לא קשורה בכלל... ציטוט:
חחחחח ואהבתי את הדרך שבה הגעת למסקנה שבגיל 50 תשקול 130... Xd |
נפתחת פה יותר מידי כאילו אתה רמבו.
יש לך עוד הרבה לגדול ועוד הרבה לעבור. אנשים פה לא אוהבים שחצנים ובייחוד כאלה שאין להם במה. אל תחשוב שאתה יודע הכול כי אתה לא. ואם אתה בא בגישה הזאת אתה לא תגיע רחוק. |
סוס אחי
|
תותח אחי אחלה תוצאות לחצי שנה
|
אבל אין מצב אתה פחות מ4 אחוז שומן
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ