![]() |
ציטוט:
|
מה ?
אני כולי זין אם הם עוברים את ה130 קילו סקווט טוב ? (בעצם בכלל הם לא מגיעים לשם..) |
אכן תמונות קשות.
|
אך אתם מעיזים להעביר על מתחרים ביקורת?
יש 2 דרגות,מתחרים ואלו שלא מתחרים. אל תשוו את עצמכם אלינו !!!!!!!!!:jockey::D נ.ב לאן הוא נעלם? |
לMonster
חצי מהפורום פה עוקפים אותם במשקלים . ואני חותם על נייר מול כולם |
ציטוט:
תפסיק לדבר כל כך הרבה ולא, אל תענה להודעה שלי בתגובה כמו "מה עשיתי עכשיו" ו "תפסיקו להטפל אלי" , פשוט אל תענה, ותוריד פרופיל |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני בכלל לא מבין את התחרויות האיזוריות... אולי היו פה בארץ 2-3 תחרויות שהיו שם אנשים על רמה בכל השנים שהיו תחרויות איזוריות... לא משקיעים לתחרויות כאלה? אז שלא יעלו לבמה והתחרו זה סתם מוציא אותם אידיוטים ומבייש את התחרות ואת הרמה בארץ. |
ציטוט:
|
אמרון צודק
למר צפון שזו תחרות בלי כל משמעות גם היתי בא על 12 אחוז סתם בשביל להתחרות זה לא מר ישראל שאפשר להשיג פה משהו ולהשוות תחרות אזורית בארץ לחול זה באמת ממש ממש דפוק,רק מפגר ישווה,כשבארץ באזורית זה סתם בשביל לעשות תחרות ובחול יש לזה באמת משמעות מה גם שפה אין ספונסרים ואל תצפה ממישהו בלי תמיכה לעלות כמו תותח לסתם תחרות מסריחה מה גם שאין טעם להשקיע בחיטוב לתחרות כזאתי אם מפריעה לכם הרמה אז תעשו חיטוב ארוך ותגיעו 6 אחוז לתחרות ורק אז תדברו |
עובדה StfuNow ,
אני חודשיים מתאמן (חודש מתוך עושה סקוואט) וכבר אני עושה RM1 של 85 קילו . אז STFUNOW !!!!!!!!!! |
ציטוט:
זה פאקינג בודיבילדינג, כשאתה עולה על במה לא מיסתכלים על המישקל שאתה עושה סקוואט, בנצ', דדליפט או פאקינג משיכת אוזניים במיקרה שלך. תיסתום ת'פה כבר , ככל שאתה מנסה להראות לנו כמה אתה חושב שאתה מבין, אתה מראה לנו כמה אתה טמבל שלא מבין כלום מהחיים. תעשה לכולנו טובה ובאמת שתוריד פרופיל. שבת שלום:cool: |
ציטוט:
|
במקום לבקר אנשים אחרים !!!! תעשו אתם משהו , תעלו אתם לבמהתראו מה אתם שווים (אפילו במר ישראל) נראה לאיזו רמת חיטוב אתם תגיעו!!!!(אם אתם מסוגלים בכלל) נראה איזו ביקורת אתם תקבלו?
|
מדהים גם אנשים שמתאמנים חודשיים שלא יודעים מה זה להיתאמן בכלל מעבירים ביקורת !!!
מגוחך ביותר!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ