ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   100 קילו!!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=63239)

Benpi93 13-02-10 03:03

מפחיד ברמה מטורפת,אתה רק בן 17 ינעל העולם !
הייתי אומר ש 105 זאת אחלה מטרה כרגע,בהצלחה עם זה :]
דרך אגב,הבנץ' שלך מטורף,כמעט 150 קילו,פאק (גם הדדליפט והסקוואט לא קטנים,אבל הבנץ' כמעט כמוהם חחח)

avishav1 13-02-10 10:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TheRock (הודעה 971953)

בטח שאתה אדיוט. כל תשובה שלך מטעה עוד ועוד אנשים. קיצר אל זיין לי בשכל.

טוב כפרה...

terminater135 13-02-10 12:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי therock (הודעה 971953)

בטח שאתה אדיוט. כל תשובה שלך מטעה עוד ועוד אנשים. קיצר אל זיין לי בשכל.

קראתי איפשהו שלמתאמנים מתחילים אסור לעשות את התרגיל הזה כי הגידים והמפרקים שלהם עוד חלשים, התרגיל עצמו מפעיל לחץ יחסית עצום על המרפק.
אז ברמת העיקרון הוא צודק, אבל אני לא יודע כמה אתה מתקדם, ולפי המשקלי עבודה של פותח הפוסט הוא כבר דיי עבר את שלב המתחיל, אז זה יחסית בסדר.

orian baruh 13-02-10 12:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי terminater135 (הודעה 972012)
קראתי איפשהו שלמתאמנים מתחילים אסור לעשות את התרגיל הזה כי הגידים והמפרקים שלהם עוד חלשים, התרגיל עצמו מפעיל לחץ יחסית עצום על המרפק.
אז ברמת העיקרון הוא צודק, אבל אני לא יודע כמה אתה מתקדם, ולפי המשקלי עבודה של פותח הפוסט הוא כבר דיי עבר את שלב המתחיל, אז זה יחסית בסדר.

אם תעשה תתרגיל נכון אז אין סיבה שתפצע...
אני עשיתי תתרגיל הזה כמעט 5 חודשים ושוב דבר רק לא קרה ממנו

pala 13-02-10 12:28

זה תרגיל בעייתי כי כנראה לא הוסבר להם המפרקים צריכים להיות "בצורה" מסויימת. המרפקים צריכים להיות ברוחב כתפיים, ולא פונים כלפי חוץ(רוחב) או פנים, משהו שלמתחילים קשה לעשות כנראה בפעמים הראשונות, לפחות במשקלים כבדים, אבל ברגע שמקבלים מודעות ותופסים את השיטה, התרגיל לא יהווה בעיה.

orian baruh 13-02-10 12:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 972025)
זה תרגיל בעייתי כי כנראה לא הוסבר להם המפרקים צריכים להיות "בצורה" מסויימת. המרפקים צריכים להיות ברוחב כתפיים, ולא פונים כלפי חוץ(רוחב) או פנים, משהו שלמתחילים קשה לעשות כנראה בפעמים הראשונות, לפחות במשקלים כבדים, אבל ברגע שמקבלים מודעות ותופסים את השיטה, התרגיל לא יהווה בעיה.

נו נכון....
כול עוד הטכניקה נכונה אין בעיות

TheRock 13-02-10 12:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 972025)

מסכים איתך.

יש אנשים (ואני לא מדבר אל תמיר כי לא ראיתי את הביצוע שלו), שעושים את התרגיל הזה עם משקל כבד ומוציאים את כל המרפקים החוצה ככה שזה עובד גם על החזה , הם לא קולטים שהמרפקים צריכים להיות ברוחב כתפיים ולא "יוצאים" החוצה

doron135 13-02-10 13:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי therock (הודעה 972033)
מסכים איתך.

יש אנשים (ואני לא מדבר אל תמיר כי לא ראיתי את הביצוע שלו), שעושים את התרגיל הזה עם משקל כבד ומוציאים את כל המרפקים החוצה ככה שזה עובד גם על החזה , הם לא קולטים שהמרפקים צריכים להיות ברוחב כתפיים ולא "יוצאים" החוצה

מסכים אחי

יש גם אנשים שלא מורידים את המוט עד נגיעה בחזה
איזה אפסים הם

avishav1 13-02-10 13:17

ציטוט:

מסכים איתך.

למען האמת אני עבדתי עם מרפקים בחוץ ב3-4 אימונים הראשונים שלי,עד שבחור נחמד הסביר לי שצריך לקרב מעט את המרפקים וזה ממש עובד חזק יותר על האחורית.עבדתי ככה חודשיים עד שבסוף סט אחד הרגשתי שהמרפק שלי תפוס בצורה מוזרה,שזו בעצם הדלקת. אין לי מושג איך זה קרא,לא ראיתי בעיה עם הטכניקה,יכול להיות שזה בגלל שהעלתי משקל בסט הזה מעט משקל. (2 קילו סך הכל)..

orian baruh 13-02-10 13:38

ציטוט:

מסכים איתך.

צודק
אני עשיתי כמה אימונים ככה שהמרפקים יוצאים כזה שהם לא נשארים במקום ואחר כך תיקנו אותי והיד אחורית שלי הייתה תפוסה איזה שבוע :d

gilsXM 13-02-10 14:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי terminater135 (הודעה 972012)

אני עושה לחיצה צרפתית מהרגע שדרכתי במכון ואין לי שום בעיה.
וזה עם משקלים נאים ולא מוט w ריק, וכמובן ביצוע טוב.

rrkk 13-02-10 14:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי avishav1 (הודעה 972040)
למען האמת אני עבדתי עם מרפקים בחוץ ב3-4 אימונים הראשונים שלי,עד שבחור נחמד הסביר לי שצריך לקרב מעט את המרפקים וזה ממש עובד חזק יותר על האחורית.עבדתי ככה חודשיים עד שבסוף סט אחד הרגשתי שהמרפק שלי תפוס בצורה מוזרה,שזו בעצם הדלקת. אין לי מושג איך זה קרא,לא ראיתי בעיה עם הטכניקה,יכול להיות שזה בגלל שהעלתי משקל בסט הזה מעט משקל. (2 קילו סך הכל)..

ובא לציון גואל
שלומדים ממי שמנוסה ושומעים לעיצות ומצד שני מסבירים יפה אז לא צריך לריב ואז המטרה של הפורום הזה והקהילה הזו יכולות לבוא לידי ביטוי

terminater135 13-02-10 14:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gilsxm (הודעה 972054)
אני עושה לחיצה צרפתית מהרגע שדרכתי במכון ואין לי שום בעיה.
וזה עם משקלים נאים ולא מוט w ריק, וכמובן ביצוע טוב.

אז יכול ליהיות שזה קשור גם במבנה של כל אחד, כשעשיתי את התרגיל היו לי כאבים בכל צורה שניסיתי אז פשוט החלפתי.

hadash 13-02-10 14:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי benpi93 (הודעה 971963)
מפחיד ברמה מטורפת,אתה רק בן 17 ינעל העולם !
הייתי אומר ש 105 זאת אחלה מטרה כרגע,בהצלחה עם זה :]
דרך אגב,הבנץ' שלך מטורף,כמעט 150 קילו,פאק (גם הדדליפט והסקוואט לא קטנים,אבל הבנץ' כמעט כמוהם חחח)

דווקא מהבנץ לא התלהבתי
לאדם ששוקל 100 קילו ללחוץ 146 קילו rm1 זה לא כזה משהו

היה איתי אחד בשכבה כשהייתי עוד בביס ששקל 68 קילו , קוראים לו סולימאן, הוא היה פה בפורום בעבר תחת הכינוי , "סוליקו " מי שמכיר , שלחץ rm1 של 160 והוא שקל רק 68 , בגלל זה אני לא מבין למה מתלהבים .

למשל אני לוחץ 140 קילו rm1 כרגע ואני 88 קילו , 12 קילו הפרש ביני לבינו
(סקוואט אני לא משהו, התחלתי רק לפני 3-4 חודשים לבצע , גם לא יצא לי באופן רציף במיוחד בזמן האחרון , יוצא לי לבצע פעם בשבוע-שבועיים)
ודדליפט לגביי אני לא יכול לומר כי אני לא מבצע.

בכל מקרה אחי לגבייך , 100 קילו זה מכובד , אבל אני לא מבין איך אפשר להיות על אחוז שומן כזה גבוהה
אם אני עולה מעל ה8-9 אחוז אני מרגיש לא טוב עם עצמי .

תמשיך עוד עם המאסה ואז תן חיטוב לקיץ שתוכל להשוויץ בגוף בים.

עלוש 13-02-10 15:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hadash (הודעה 972075)
דווקא מהבנץ לא התלהבתי
לאדם ששוקל 100 קילו ללחוץ 146 קילו rm1 זה לא כזה משהו

היה איתי אחד בשכבה כשהייתי עוד בביס ששקל 68 קילו , קוראים לו סולימאן, הוא היה פה בפורום בעבר תחת הכינוי , "סוליקו " מי שמכיר , שלחץ rm1 של 160 והוא שקל רק 68 , בגלל זה אני לא מבין למה מתלהבים .

למשל אני לוחץ 140 קילו rm1 כרגע ואני 88 קילו , 12 קילו הפרש ביני לבינו
(סקוואט אני לא משהו, התחלתי רק לפני 3-4 חודשים לבצע , גם לא יצא לי באופן רציף במיוחד בזמן האחרון , יוצא לי לבצע פעם בשבוע-שבועיים)
ודדליפט לגביי אני לא יכול לומר כי אני לא מבצע.

.

התבלבלת קצת אחי
סוליקו -סולימאן נסראלדין- לחץ 120 כשהיה שוקל מתחת ל 70 ומעל 130 כשהיה 70 ומשהו
סולימאן סאבה שלחץ איזה 150 160 בגיל 16 זה מישהו אחר , שגם היה בפורום .

תמיר אתה ענק חחח

Tony Montana 13-02-10 15:24

hadash אתה שוקל 12 קילו פחות אבל אתה על אחוז הרבה הרבה יותר נמוך. אם הוא יגיע לאחוז שומן שלך הוא גם בערך ישקול כמוך אולי קצת יותר וידחוק בסביבות ה140 בידיוק כמוך. אז אם אתה אומר שיש לו דחיקה לא חזקה אז גם לך אין. מה גם שהוא רק בן 17 ואתה 20.

תמיר אתה נראה פשוט פצצה!

hadash 13-02-10 15:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tony montana (הודעה 972081)
hadash אתה שוקל 12 קילו פחות אבל אתה על אחוז הרבה הרבה יותר נמוך. אם הוא יגיע לאחוז שומן שלך הוא גם בערך ישקול כמוך אולי קצת יותר וידחוק בסביבות ה140 בידיוק כמוך. אז אם אתה אומר שיש לו דחיקה לא חזקה אז גם לך אין. מה גם שהוא רק בן 17 ואתה 20.

תמיר אתה נראה פשוט פצצה!

אמממ נכון הדחיקה שלי גם לא הכי חזקה לא אמרתי ששלי של בנאדם שור
יצא לי לראות אנשים קטנים ממני בהרבה שמעיפים משקלים הרבה יותר גבוהים
בנוסף המאסה שיש עליו מוסיפה כוח
אם הייתי עוד 12 קילו הייתי לוחץ הרבה יותר

hadash 13-02-10 15:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עלוש (הודעה 972080)
התבלבלת קצת אחי
סוליקו -סולימאן נסראלדין- לחץ 120 כשהיה שוקל מתחת ל 70 ומעל 130 כשהיה 70 ומשהו
סולימאן סאבה שלחץ איזה 150 160 בגיל 16 זה מישהו אחר , שגם היה בפורום .

תמיר אתה ענק חחח

אמממ שמע אני לא אתווכח איתך , אני פשוט זוכר שזה היה כשהייתי בגיל 16, הוא היה איתי בשכבה
ואני זוכר שהוא התחרה ולחץ 150 וגם 160 קילו
יש מצב שכשהוא הצליח ללחוץ את ה160 הוא כבר היה 72-74 קילו
אבל אני זוכר שגם דיברתי איתו על זה לא מזמן הוא אמר לי שהוא היה 68 קילו והיקף יד 44
אני זוכר שהוא היה פשוט ממש ממש חזק ביחס גם למשקל שלו
אני מדבר על נאסרדין מדליה לא לשני שאמרת

עלוש 13-02-10 15:40

סוליקו היה מתחרה במר ישראל , וכן היה חזק מאוד
סולימאן סאבא השני היה מתחרה במר עולם היה רמה אחרת חח.
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=10073
הנה אשכול שלו מ2007 .

hadash 13-02-10 15:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עלוש (הודעה 972096)
סוליקו היה מתחרה במר ישראל , וכן היה חזק מאוד
סולימאן סאבא השני היה מתחרה במר עולם היה רמה אחרת חח.
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=10073
הנה אשכול שלו מ2007 .

בכל מקרה התמונות מהאשכול שהבאת הן לא מהשיא שלו
אז כנראה שטעות שלי ,
אבל אני סגור על זה שהוא לחץ 160
יכול להיות שהוא שקל קצת יותר , 74 או משהו כזה כשהוא לחץ את המשקל הזה

בכל מקרה נזכרתי בעוד משהו
לפני 3 שנים בערך
ראיתי בחיפה , בשייפ בקניון חיפה(היום זה הולמס אנרג'י)
אדם בשם רוני , מבוגר , והתאמן איתו נער צעיר, בן 16 , אם אני זוכר נכון השם שלו היה לירון
והוא היה ממש ממש חזק ביחס למשקל שלו , הוא שקל סביב ה80-85 קילו (השערה שלי +-) וראיתי אותו לוחץ 140 8 חזרות

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:12.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ