![]() |
ציטוט:
|
לא אמרת מה יהיה במפגש בחנות? סתם לדבר אחד עם השני? לא נשמע לי מרתק
|
ציטוט:
וחוץ מזה בשביל אימון צריך ריכוז ולא אנשים שידברו איתך! |
ועם או בלי קשר לזה, מה דעתכם על מפגש באולינג? :diractor:
מאור זרדז כבר כתב שיש מצב שהוא יבוא |
ציטוט:
|
ציטוט:
ונראה בייספיס באק דאאבל בייספס פרונט מוסט סיד צ'ס סיד טרייספס! חח |
מה וודקה, אסור וודקה. אולי איזה שייק מיוחד של חלבונים.. אני מציע שאם המפגש יהיה בחנות אז שגם יהיה כיבוד (בריא) וכמובן גם מוזיקה של בודיבילדרים
|
ציטוט:
נשמע טוב וגם צריך ללכת לאנשהו , כמו שאמרו אימון משותף או משהו אחר שקשור לפיתוך גוף.. או סתם לבלות ! |
ואללה אחים שלי ! לי קצת בעיה לבוא כי אני גר רחוק מאוד ואני לא ממש מכיר תרחובות וזה
אם היה לי רשיון ( בקרוב יהיה ) היתי גם מנסה להגיע ! חבל שזה כל כך רחוק בירשולים זה חתיכת נסיעה בכל מקרה בא לי ממש להצטרף אבל מצטער |
אנשים פה באמת רוצים לשתות וודקה באמצע היום, בתל אביב?
מה הקשר אלוהים, וודקה שותים במסיבה בלילה, או כשסתם בא לשתות קצת עם חברים באיזה סופשבוע ..אבל באמצע תל אביב סתם ככה? :cry_1: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תפסיקו כבר שתיכם חברים מאוד טובים שלי לא רוצה לראות אותכם רבים די כבר נו
|
איזו הפתעה לראות פתאום את Helboy שוחר שלום...
תיראו מה אני חושב שצריך לעשות, כמו בפעם שעברה כל אחד מכם נותן רעיון אחר ורוצה לעשות משהו אחר. כרגע Taus הציע מפגש בחנות וזה לא הספיק לכם אתם רוצים גם לעשות עוד משהו חוץ מלהסתובב בחנות ולדבר. בואו בבקשה נתרכז ברעיונות שעלו כאן ובדיון הקודם הכי הרבה: 1. מפגש בחנות של גיל (דעתי האישית שצריך להוסיף עוד משהו לזה כדי שיהיה יותר מעניין) 2. אימון כושר משותף 3. תחרות באולינג כמובן שאף פעם איאפשר לרצות את כולם, לא תמיד כולם ירצו פגישה בחנות של גיל כמו שלא תמיד כולם ירצו תחרות באולינג. למרות זאת צריך להחליט על משהו ובפגישה שתהיה בפעם אחרת נעשה משהו אחר. הדיון הזה סתם הולך להכיל תגובות של צחוקים, ריבים, ויכוחים, והצעות בלתי הגיוניות כגון לשתות וודקה עם גיל. אני מציע להעלות רעיונות מציאותיים יותר ובלי קשר לרעיונות שלכם תבחרו גם את אחד משלושת הסעיפים שכתבתי כאן. אני אישית אברר לגבי ההצעה של אולם באולינג בהמשך ואנסה לארגן משהו, בינתיים אתם יכולים לעשות מפגש אפילו לא של הרבה אנשים ולהעלות את התמונות לפורום :1eye: |
ציטוט:
|
הלבוי אתה בא?
|
ציטוט:
אם אתם רוצים סתם להתווכח ולא לעשות מפגש אז זכותכם |
מי בא עוד??
|
יש מצב שגם הומי בא
|
ציטוט:
דברים משתנים:blush: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ