ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   100KG bench press (https://israelbody.com/showthread.php?t=62247)

sasquatch 03-01-10 19:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 960001)
מה זה הבילבול שכל הזה?
מה הוא בתחרות?
זה עוזר פסיכולוגית לא מוריד שום קילוגרמים , זה כמו שאני אגיד לך לא לשתות כל מיני תוספים שהם פלאסיבו לפני האימון.
תפסיקו לחרטט בכל הדמנות אפשרית.

עלק יעזור לך שהמוט יתקע , כל החוכמה בעניין של הפסורט שימנע אותך מהתקיעה כי ברגע שאתה נתקע הכל הולך קיבנימאט , משמע הספורט צריך להיות כל הזמן עם הידיים על המוט במוקרה הזה שהמשקל הזזה די חדש לו.

קוראים לזה נקודת תקיעה כי זו הנקודה הכי קשה, זה שהספוטר יעזור לך בכל פעם בנקודה הזו, גם אם זה רק לשים אצבע על המוט, יגרום לכך שכל פעם לא תעבור את הנקודה הזו לבד ותשאר חלש בה.

WEST $ SIDE 03-01-10 21:21

ואיך הגעת ללמסקנה הזו?
כשרק התחלתי להתאמן ושמתי 15 קילו מעפנים בכל צד של המוט איזה אחד בא אליי ואמר תוסיף עוד 5 , אתה יכול.
שמתי הוא עזר לי "שם את היד" ואימון הבא כבר הרמתי 22 וחצי כל צד לבד.
הואל א באמת עזר לי להרים הוא עזר לי לשבור את המסחום הפסיכולוגי הזה את תספיקו לדבר שטויות כאילו אתם נמצאים בתחרות ..

sasquatch 03-01-10 21:59

דוגמא אישית שלך לא אומרת כלום לגבי המצב הקיים, גם ב westside barbell עובדים על נקודות חלשות, או שגם נגד לואי סימונס יש לכם דברים בפורום הזה?

Tapit 03-01-10 22:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 960055)
ואיך הגעת ללמסקנה הזו?
כשרק התחלתי להתאמן ושמתי 15 קילו מעפנים בכל צד של המוט איזה אחד בא אליי ואמר תוסיף עוד 5 , אתה יכול.
שמתי הוא עזר לי "שם את היד" ואימון הבא כבר הרמתי 22 וחצי כל צד לבד.
הואל א באמת עזר לי להרים הוא עזר לי לשבור את המסחום הפסיכולוגי הזה את תספיקו לדבר שטויות כאילו אתם נמצאים בתחרות ..

בגלל שהיית מתחיל ופחדת לשים הרבה ולא ידעת ולעבוד חזק.
מה זה קשור?
והבן אדם לא הוריד עד הסוף וזה היה מוריד לו משקל מכובד מהמוט.

WEST $ SIDE 04-01-10 02:23

אתם מוצאים את הדברים מהקשרם בכלל .
הבן דם לוקח משקל חדש שלא ניסה עוד , לגיטימי שיהי ספוטר שיעזור לו שיזד**ן סימונס שיזד**ן ריפיטו , תפסיקו לדחוף את השמות של הגורואים שלכם בכל חור .
לא הבנתי לאן אתה חותר אתה מציע לו לעבוד wsb? מאיפה באת עכשיו.

ציטוט:

בגלל שהיית מתחיל ופחדת לשים הרבה ולא ידעת ולעבוד חזק.
מה זה קשור?
והבן אדם לא הוריד עד הסוף וזה היה מוריד לו משקל מכובד מהמוט.
תגיד בעטו לך בראש שהיית קטן?
אני אמרתי כבר , בסדר הוא לא הוריד עד הסוף , אמרתי ? אמרתי !
מה אתה רוצה ?
העיקר לדפוק משפט אידיוטי ואז לכתוב "מה הקשר" .

tal_s 04-01-10 02:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 960139)
הבן דם לוקח משקל חדש שלא ניסה עוד , לגיטימי שיהי ספוטר שיעזור לו שיזד**ן סימונס שיזד**ן ריפיטו , תפסיקו לדחוף את השמות של הגורואים שלכם בכל חור .

מה אתה רוצה ?

הכל טוב ויפה אבל ספוטר צריך לשמור לא לעזור, זו הטעות

WEST $ SIDE 04-01-10 02:30

אבל איך שומרים ? יושבים בצד ומיבאים ביד ? בחייך אחי
תפסיקו עם זה אנשים העלו פה סירטונים שהספטר עושה שם דדליפט במקום לשים רק ת'יד , הכל כאן בסדר גמור.

נגיד והוא לא היה לוחץ 100 קילו , הוא כן צריך את הנגיע של הפסוטר בשביל לשבור לעצמו כמה מחסומים בפעם הבא הוא כבר יוכל ללחוץ את 100 קילו בלי הנגיעה של הספוטר.

tal_s 04-01-10 02:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 960143)
אבל איך שומרים ? יושבים בצד ומיבאים ביד ? בחייך אחי
תפסיקו עם זה אנשים העלו פה סירטונים שהספטר עושה שם דדליפט במקום לשים רק ת'יד , הכל כאן בסדר גמור.

נגיד והוא לא היה לוחץ 100 קילו , הוא כן צריך את הנגיע של הפסוטר בשביל לשבור לעצמו כמה מחסומים בפעם הבא הוא כבר יוכל ללחוץ את 100 קילו בלי הנגיעה של הספוטר.

כמו שאחד מהמכון שלי צועק," ידיים למעלה" רק אם המוט מתחיל לרדת הספוטר עוזר

תום ג'יי 04-01-10 04:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי (הודעה 959137)
להקשית את הגב. לקרב שכמות. לדחוף את עצמך לתוך הספסל בעזרת הרגליים, בירידה לשבור עם המרפקים כלפי פנימה ככה שהאמות יהיו אנכיות לרצפה.
ואז אתה גם תוכל לגעת עם המוט בחזה..

זאת העצה הכי טובה שתוכל לקבל..
ולגבי מה שטל רשם בתגובה שמעליי זה גם נכון..קח את שני העצות האלה וזהו את לא צריך כלום עוד

לפעמים אני הולך להתאמן בשעות מאוחרות שרק אני ועוד איזה מדריך חנון נמצא שם..ואין לי ברירה לבקש ממנו שישמור..וכל פעם לפני אני מתחנן אל תגע במוט אלא אם כן אני מתחיל לרדת..וכל פעם מחדש הוא פשוט הורס לי את הסט מרים יותר ממני ונשבע לי שהוא לא עזר

ופשוט בא לי לבכות כל פעם מחדש שזה קורה..נשבע לכם אני מוכן לשלם למישהו שיבוא ויהיה הספוטר שלי אני לא יכול לסבול אותו!!!

WEST $ SIDE 04-01-10 11:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal_s (הודעה 960144)
כמו שאחד מהמכון שלי צועק," ידיים למעלה" רק אם המוט מתחיל לרדת הספוטר עוזר

אז כבר מאוחר , זה כמו שתגיד שצריך לסקל פיגוע בתחילת הפיצוץ .
שמים עין לפני , לא ממש עוזרים , זה רק עוזר מבחינה פסיכולוגית שכל דבר שעוזר מבחינה פסיכולוגית מבחינתי מקובל .

sasquatch 04-01-10 13:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 960180)
שמים עין לפני , לא ממש עוזרים , זה רק עוזר מבחינה פסיכולוגית שכל דבר שעוזר מבחינה פסיכולוגית מבחינתי מקובל .

זאת הדוגמא הכי מטומטמת ששמעתי מימיי, אבל אם אין לך כבוד לאף אחד אז אני לא מצפה ממך להיות חכם.

blueprint 04-01-10 13:25

ציטוט:

מה אתה רוצה ?

מה קרה מתוקה? ירד הפיק בביספס? משעשע שאת דוחפת את השמות של ריפטו או כל מאמן אחר לכל מקום כדי להראות שאת שונאת אותם, ואז אומרת לאנשים להפסיק לדחוף את הגורואים שלהם בכל חור.

אגב, כנראה שלא ראית איך נראה כשל. זה לא קורה בבום, המוט נתקע לשניה או שתיים. אולי את לא יודע להתאמץ, אבל לא נורא, ככה זה בחורות.

TheRock 04-01-10 14:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blueprint (הודעה 960195)
מה קרה מתוקה? ירד הפיק בביספס? משעשע שאת דוחפת את השמות של ריפטו או כל מאמן אחר לכל מקום כדי להראות שאת שונאת אותם, ואז אומרת לאנשים להפסיק לדחוף את הגורואים שלהם בכל חור.

אגב, כנראה שלא ראית איך נראה כשל. זה לא קורה בבום, המוט נתקע לשניה או שתיים. אולי את לא יודע להתאמץ, אבל לא נורא, ככה זה בחורות.

wtf???

blueprint 04-01-10 14:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי therock (הודעה 960201)
wtf???

הייתי בטוח, בגלל חוסר ההיגיון ושינוי מצבי רוח קיצוניים.

Dark_Muse 04-01-10 15:00

זה טרול מהפורום השני, הוא נרשם לכאן בגלל ששמע שמישהו כתב ריפטו מז...
הרגיש שפגעו לו בעמקי נשמתו.
אני מהמר על השלוש אותיות בצד השמאלי אמצעי של המקלדת.

blueprint 04-01-10 15:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 960205)
זה טרול מהפורום השני, הוא נרשם לכאן בגלל ששמע שמישהו כתב ריפטו מז...
הרגיש שפגעו לו בעמקי נשמתו.
אני מהמר על השלוש אותיות בצד השמאלי אמצעי של המקלדת.

מה קרה חמוד? יש לך סיוטים על תחשיבי פסוקים ואנשים שמכריחים אותך להתווכח בהיגיון? ואז אתה מתעורר בזיעה קרה ומחפש את המתאמנים שלך שיעזרו לך עם שתי אצבעות?

WEST $ SIDE 04-01-10 15:17

נו עוד אחד שמנסה להיות חכמולוג , אני אעשה לעצמי טובה בכך שאני לא אענה לבן אדם שמתבלבל בין הזהות המינית של משתמשי הפורום , ואז אומר משהו במטרה להצחיק .

Itay 04-01-10 20:21

סלח לא אבל לא היתרשמתי בכלל, בשביל מה לשחק בשטויות האלה של 1rm? מילא היית עושה לחיצה טובה אבל גם זה לא

Tapit 04-01-10 23:17

ציטוט:

מה אתה רוצה ?

חחח לי בעטו בראש? ברגע שמישהו מגיב לך משהו שאין לך מה להגיד עליו אתה מתחיל לזיין תשכל..
איזה חייזר יא אללה :|

Tapit 04-01-10 23:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 960180)

נכון, כי ברגע שהמוט מתחיל לרדת הוא נופל לך על הצוואר במהירות של 400 קמ"ש.
אם זה עוזר מבחינה פסיכולוגית אז שיהיה לו בכיף, אבל רוב הפעמים הפסיכולוג רק נוגע עם האצבע פה ושם ופתאום נהיה יותר קל להרים, אני מעדיף שיעיפו תידיים שלהם כל עוד אני מזיז את המוט.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:03.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ