![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
הזמנתי עכשיו סיריוס פרוגיינר נקווה שיגיע עוד השבוע ואז אני יאכל בערך 3500 או 3700 קלוריות ביום ככה שאני יגדל פיקס^^ לא שאני לא אוכל פשוט זו הפעם הראשונה שלי שאני משתמש בגיינר^^ :sbb3::sbb3::sbb3::sbb3::sbb3::sbb3::sbb3::sbb3::s bb3::sbb3: |
חברה יש באתר למכירה
תחתוני אימון מבית ריפטו-49.99 ש"ח גרב אימון עם זיעה של ריפטו-15 ש"ח (2 ב28) מגן זעה ליד,עבודת יד עם פאנל "ריפטו" בפרונט -30 ש"ח מחזיק מפתחות של ריפטו עושה קולות סקוואט-100 ש"ח ובמבצע החודש: חוטיני "נורות מהבהבות בצדדים" של ריפטו מאימון אירובי.זעה טריה(נספג במקום).-150 ש"ח בלבד! |
ציטוט:
|
יפה לך אחי..מקווה שתגדל (:
ואתם חייבים להבין שכל אחד יכול לבחור באיזה תכנית לעבוד,אין דבר כזה תכנית טובה יותר,לכל אחד מתאים משהו אחר,מהסיבות שלו. אני לא יעשה ss כי אני לא מוכן לעשות כמה תרגילי קודש שמסוכנים לטעמי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ולטל, כשאמרתי "אחד מאלו" התכוונתי למושפעים יותר מדי מריפטו שמחשיבים אותו לאיזה אל מינימום. לא לאלו שועשים ss, איתם אין לי בעיה ביכלל... |
ציטוט:
|
ציטוט:
------ בקשר לפסוט הזה בפרט, ולפורום בכלל; נהיה פה כבר יותר מדי מושפעים שחושבים ש"דדליפט זה גברי!$##%@" ולא היו מהססים ללקק ת'שפיך של ריפטו שהשפריץ על הכלוב בזמן שהוא היה שובר "pr" בפרס באימון שלו. ומספר האנשים האלה גודל בכל יום באופן מגוחך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מרים מספיק :carry86w: |
כמה שלך דניאל? :-d
|
דניאל,בוא תעשה איתי אימון ואז נדבר..משקלים זה סתם מספרים.אני אשמח לברזל איתך מתישהו.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יופי של דדליפט, אני זוכר שהראתי לך פעם איך עושים :cool:, אז יש לי עוד עצה קטנה: כווץ יותר את הגב לפני שאתה מרים, שיהיה קצת יותר חזק למעלה (לא קריטי, אתה בסדר) ואתה די זורק את הצוואר שאתה מוריד את המוט :-P אבל זה גם בסדר. בכל מקרה הביצוע מאוד יפה, התחזקת מאוד! גם גדלת יפה. כל הכבוד. |
כן השתפרתי,השתמשתי בכמה מהעצות שנתת לי והדדליפט נהיה לא רע.
כבר 87 קילו משקל בוקר |
חבל שאני לא מדריך שם, הייתי מה זה קרוב אתה לא מבין אפילו...
בסוף בחרו איזה סטודנט לחינוך גופני :| הוא בטח אבל יודע לעשות סקוואטים ודדליפט כמו שצריך @_@ |
ציטוט:
וכן הביאו איזה מדריך השם ישמור. דיבר איתי שעה על זה שהכבד שלי יצא באמצע הדדליפט והחוצה ושברגע שאני מניח את המוט בדדליפט הגוף נכנס "לשוק"(וכמובן שיש לו ניסיון עתיר שנים עם פאוארליפטרים וויטלפיטרים) :jockey: |
:):):):) :d הכבד lol
הבעיה בגו אקטיב זה כל הסדנאות בטן הליצניות והפגישות המפגרות עם המתאמנים, לשבת להם על הראש. חוץ מזה מכון מושלם לאמן. |
תנסה שוב פשוט...
ויש משהו חדש "אימון מחזורי פונקציונאלי" dont even ask |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ