ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   האם זה בסדר הסטים והתרגלים לתוכנית ab כנסו תראו (https://israelbody.com/showthread.php?t=61964)

hypertrophy 21-12-09 02:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cortex (הודעה 956066)
רגע אתה מאשים אותנו שהטכניקה שלך לקויה ? ( אתה בעצמך אמרת )
ואתה לא באמת מאמין שמישהו יבוא עד אליך .

אני לא אומר שהטכניקה שלי לקויה
אני אומר שזה מה שהטמבלים פה יגידו
אם אתה בוחר לאל האמין לי אז תבוא ותראה....אם אתה לא רוצה אז אל תאשים אותי בשקרים

Cortex 21-12-09 02:10

אני לא מבין מה כלכך בעיה להעלות סירטון ולהשתיק את כולם.

וגם אם תקבל ביקורת, זה לא דבר רע, זה רק לטובתך.

tal_s 21-12-09 02:18

יאיר הם צודקים אתה לא באמת מצפה שתעלה סירטון ואנשים ישקרו לך.. אתה מעלה סירטון בשביל לבדוק את הטכניקה ולראות כיצד אתה יכול להשתפר ועל הדרך לקבל גם תפיחת אגו אם יש על מה

hypertrophy 21-12-09 02:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal_s (הודעה 956070)
יאיר הם צודקים אתה לא באמת מצפה שתעלה סירטון ואנשים ישקרו לך.. אתה מעלה סירטון בשביל לבדוק את הטכניקה ולראות כיצד אתה יכול להשתפר ועל הדרך לקבל גם תפיחת אגו אם יש על מה

בקשר לטכניקה י שלי אנשים שנמצאים איתי כשאני עושה סקוואט ונותנים משוב בו בזמן [דוגמא טימור מהפורום]
אני לא אתחיל לצלם ולהעלות לפה בישביל להוכיח לאף אחד התוצאות שאני רואה על הגוף שלי מדהימות ומצידי זה היה קורה גם עם חצי מהמשקלים שאני עובד בהם
בישבילי משקל עבודה זה רק האמצעי להשגת המטרה

בכל אופן הבאן שהוא קיבל היה בגלל הגישה שלו

pala 21-12-09 12:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal_s (הודעה 956070)

זה לא משנה עד כמה הטכניקה טובה, תמיד יצוץ משהו וינסה "לשפר" את הטכניקה. לא תמיד בכל המקרים בכלל צריך, או אפשרי...

tal_s 21-12-09 16:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 956131)
זה לא משנה עד כמה הטכניקה טובה, תמיד יצוץ משהו וינסה "לשפר" את הטכניקה. לא תמיד בכל המקרים בכלל צריך, או אפשרי...

ויש משהו רע בזה?

DanielML 21-12-09 18:37

בחור טוב אמר פעם:
ציטוט:

פורסם במקור על ידי holy_templar (הודעה 956012)
שקר, שקר ועוד שקר...
אין סרטון = לא קיים .

אז כלום לא עובד לילה טוב

sason 21-12-09 19:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 955873)
תעשו הפסקה של 5 דקות, ותנסו לעזור לי: אני מתאמן שנתיים וחצי (שנה בתור תוכנית fbw רגילה..לא ממש הבנתי מה אני עושה, שנה שניה התחלתי עם ab, ולקראת סוף השנה התחלתי עם abc, אולם שבוע לאחר מכן נפצעתי בברך בזמן משחק כדורגל ונעדרתי כ חודשיים מפעילות בכלל, וחצי שנה הייתי בתוכניות קלות עד שחזרתי להעמיס)
עכשיו אני מתאמן בתוכנית ab 9 לגדול, 6 לקטן, אוכל סביר, מודע לתזונה, אבל לא יודע מה התוכנית שהכי כדי לי לעבוד איתה... אני לא מרגיש שינוי _משמעותי_ בתוכנית הנוכחית שלי, עוד לא התחלתי לעבוד עם סקוואט ודדליפט בגלל הברך, ו אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות איך וכמה...עם התוכנית abc הרגשתי הכי בנוח, נתתי דגש מקסימום על כל שריר, 5 פעמים בשבוע, אבל אומרים פה שזה לא יעיל...את ה ss אין לי כוח להתחיל לקרוא את הספר כרגע, ואני לא בטוח שאני בכלל יכול לעשות אותו כמו שצריך בגלל הברך (סקוואט אשור לי מעל 90 מעלות)
אפשר עזרה?

אתה לא חייב להתחיל ss, תסתכל הודעה קודמת שלי תראה מה אתה צריך לעשות.
תתרחק מתוכניות abc למיניהן.

pala 21-12-09 20:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sason (הודעה 956233)
אתה לא חייב להתחיל ss, תסתכל הודעה קודמת שלי תראה מה אתה צריך לעשות.
תתרחק מתוכניות abc למיניהן.

ss יכול להיות סביר בשבילי..המשקלים שלי די מגוכחים לבנאדם שמתאמן שנתיים...אבל אני לא רוצה להמשיך איתו כל הזמן. באיזה שהוא שבל אני רוצה להיפרד ממנו, אבל לא ל ab, ואם abc היא תוכנית רעה, אז גם abcd וd ו e הם גם גרועות? אז מה, נשאר רק ה ab ו ss?

hypertrophy 21-12-09 21:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 956260)
ss יכול להיות סביר בשבילי..המשקלים שלי די מגוכחים לבנאדם שמתאמן שנתיים...אבל אני לא רוצה להמשיך איתו כל הזמן. באיזה שהוא שבל אני רוצה להיפרד ממנו, אבל לא ל ab, ואם abc היא תוכנית רעה, אז גם abcd וd ו e הם גם גרועות? אז מה, נשאר רק ה ab ו ss?

למתאמן עם משקלים מגוחכים תתאים ab לינארית או ss אין קיצורי דרך!

pala 21-12-09 23:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 956335)
למתאמן עם משקלים מגוחכים תתאים ab לינארית או ss אין קיצורי דרך!

אני לא מחפש קיצורי דרך, אבל אני גם לא הולך להמשיך כל החיים עם ss, אני בכלל לא מעריץ של התוכנית הזאת, אבל אם היא תעזור לי, בכיף. אני פשוט לא מבין ולא יודע מה לעשות אח"כ כשהמשקלים יגיעו למספרים נומאלים..

hypertrophy 21-12-09 23:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 956383)
אני לא מחפש קיצורי דרך, אבל אני גם לא הולך להמשיך כל החיים עם ss, אני בכלל לא מעריץ של התוכנית הזאת, אבל אם היא תעזור לי, בכיף. אני פשוט לא מבין ולא יודע מה לעשות אח"כ כשהמשקלים יגיעו למספרים נומאלים..

ab לינארית

strong4u 22-12-09 01:20

כן זה בסדר

galSH 22-12-09 14:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 956383)

אי אפשר למשוך את ss לכל החיים, חבל שאנשים לא מבינים את זה. ברגע שאתה ממצה את ss, אתה עובר כבר לשלב של מתאמן בינוני, כלומר - לא תוכל לחזור על ss, בגלל שss זאת תוכנית למתחילים.

Daniel2 22-12-09 15:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 956065)
כי גם אם אעלה סרטון כולכם תגידו לא שובר מקביל ברכיים בורחות ראש עקום וכו'
אני אומר ככה-מי שרוצה יכול לבוא לחדר כושר באימון שלי לראות במו עיניו
אתה לא מאין לי אני מזמין אותך לבוא לראוץ
לא רוצה לבוא לראות אל תבוא בטענות

הוא הושעה כי הוא התחצף ודיבר בזילזול למרות שהזהרנו בפוסט נעוץ ששגעון הss נגמר ויותר לא ידרדרו נושאים אחרים לזה
מה שאומר שעכשיו אני אהיה המנהל הדיקטטור וכל הודעה שתרשם בנושא תמחק ומי שכתב אותה יבעט החוצה
אתם רוצים להמשיך לרדתלפסים של ילדים מפגרים לא פה-יש לכם איפה לעשות את זה

אני לא רואה שהוא הזכיר את ss איפשהו.חוץ מזה,לא הצלחתי להבין על סמך מה בדיוק משעים,ואיך בדיוק אתם מגדירים את אותו "שגעון ss".אם אני כותב רק פעמיים ביום ss זה בסדר,אבל יותר מזה אני אקבל השעייה?או שזה רק אם אני אעז לתת תגובה יותר עניינית מ"תותח אחי" לאחד המנהלים?

pala 22-12-09 15:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 956410)
ab לינארית

אני לא אוהב ab כי זה אימון של שעה + ברגע שאני מכסח את החזה /גב אין לי כוח לעשות סטים לקטנים ואני פשוט מזלזל...

pala 22-12-09 15:44

ומה ההבדל בין ab רגיל ללניארית?

אנדרוליזם 22-12-09 15:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי galsh (הודעה 956506)
אי אפשר למשוך את ss לכל החיים, חבל שאנשים לא מבינים את זה. ברגע שאתה ממצה את ss, אתה עובר כבר לשלב של מתאמן בינוני, כלומר - לא תוכל לחזור על ss, בגלל שss זאת תוכנית למתחילים.

אז לאיזה תוכנית הוא יעבור?

hypertrophy 22-12-09 16:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel2 (הודעה 956515)
אני לא רואה שהוא הזכיר את ss איפשהו.חוץ מזה,לא הצלחתי להבין על סמך מה בדיוק משעים,ואיך בדיוק אתם מגדירים את אותו "שגעון ss".אם אני כותב רק פעמיים ביום ss זה בסדר,אבל יותר מזה אני אקבל השעייה?או שזה רק אם אני אעז לתת תגובה יותר עניינית מ"תותח אחי" לאחד המנהלים?

סמוך עלינו שיש סיבות...

hypertrophy 22-12-09 16:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 956545)
ומה ההבדל בין ab רגיל ללניארית?

ab לא לינארית זה פשוט לבוא ולשחק עם המשקלים

ab לינארית זה מה שאמור להיות....לדאוג להתקדמות כל שבוע
בעיקרון כמו SS עליה עיקבית רק עם קצת יותר נפח [כי מה לעשות יש אנשים שמאמינים בנפח גבוה יותר]

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:47.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ