![]() |
חברה כנסו לפרופורציות,משום מה תמיד שחדש פותח פוסט ישנם הרבה וויכוחים.
מה אכפת לכם אם הוא משקר או דובר אמת,אם הוא משקר שיבושם לו,לא משקר וואלק סחטיין. הבחור נראה מעולה,זה שהוא חטוב מאוד לא אומר כלום,לא צריך לצאת עליו בתגובות מעליבות כמו שראיתי פה. אפשר לתת ביקורת אבל צריך לדעת איך להעביר אותה. גם אני בעד סרטון בשביל להוכיח טענות שכאלו אבל אני אדם אמין,כל עוד לא הוא לא ניתפס משקר,אני מאמין לו. זה הכל. |
אתה נראה מצוין, עדיין יש מקום להתקדמות אם אתה לא מתכונן לאיזו תחרות, תעלה את אחוזי השומן שלך..
|
נראה מעולה
|
טוב אני מסיים את זה כאן , לא יהיה יותר וויכוח ריפטואי מפגר באשכול הזה.
אם אתם מעוניינים לנהל דיון תרבותי על עניין הסקוואטים ויחס משקלי העבודה שלו למשקל הגוף שלו יהיה כן . אם אתם מעוניינים להיות עוקצניים בצורה שמזכירה לי ליצנים עם תסמונת טורט , מצפה לכם הפתעה. דניאל אני מציע לך להרגיע את התגובות העוצקניות שלך, או שתמצר את עצמך בחוץ. זה בסדר לאחוז בדיעה ששונה מזו של מישהו אחר , זה לא בסדר להיות עוקצני ללעוג ולגלג על אחרים. ואם זה לא בסדר מבחינתך ואינך מסוגל לגייס את הבגרות הרגשית שלך להיות בוגר. כמו שאתה מסוגל לדבר על ריפטו , אז כדי שאו שלא תגיב כאן יותר, או שתכתוב במקום אחר. לגבי שאר המשתמשים, שליבו את האש פה. אני מבקש מכם, תרבות דיון. זה לא off topic פה. אנשים מבחוץ רואים את זה, ואתם נראים כמו חבורה של ילדים. ההודעות שהיו עוקצניות וגררו וויכוחים מיותרים נמחקו תרצו לחדש את הוויכוח ולדבר כמו בני אדם בשמחה . |
ציטוט:
גם אם אינה לגיטימית . |
נראה טוב, יהיה נחמד לראות סרטון.
|
אחלה גוף
|
כל הכבוד אחי , איפה אתה משרת ? איפה יש חדר כושר כזה טוב?
אני חייב לציין שאתם חבורה של נמושות הוא בצבא, אתם בצבא אומרים אי אפשר להתאמן אי אפשר לאכול והוא נראה ככה ומתאמן ככה בצבא כל הכבוד לו לא רוצה לשמוע פה אף אחד,אני בצבא 4 חודש ואני מצליח להשתפר ולהתקדם ואני לא ג'ובניק אבל אני פשוט נלחם על כל שניה, וזה פשוט סיוט, צריך להצדיע לו אתם לא מבינים איזה קשה זה להתמיד עם אוכל ואימונים בצבא, הכל אפשרי בחיים אבל במקרה הזה זה בהחלט לא קל! |
נראה מצוין, כרגיל =]
אתה עובד חזק על הבטן? זאת אומרת, כמה תרגילים או שבקטנה תרגיל - שניים? |
מזה משנה כמה הוא עובד על הבטן? חוץ מכוח זה לא ישנה כלום.
|
שמע מצלמה לפעמים היא דבר מאוד אכזרי.....
חדש אתה מתאמן אצלי בחדר כושר בהולמס בקניון.. (רועי המדריך) חברים הבן אדם במציאות בהמה... אתה הרבה יותר מאסיבי במציאות לא על משהו התמונה לא עושה איתך חסד.. הוא גדול וחטוב מאוד... פרופורצינלי לגמרי... רגליים כתפיים הכל.. בקיצור גוף אש... תמשיך לתת בראש גבר |
אין לי מושג מאיפה הם הביאו שהוא לא מסיבי...
|
ציטוט:
חדש- אתה נראה טוב מאוד אולי לא רואים הרבה הבדל מהתמונות הקודמות אבל רואים שאתה משקיע אתה נמצא על אחוז שומן נמוך כל הזמן שומר על מאסה מכובדת ראבק אנשים מה אתם חושבים שזה בא ברגל? לפי מה שהוא אומר הוא בצבא והוא מן הסתם רץ הרבה אז זה בכלל מקשה אז קצת פירגון לבחור למרות שהוא לא מתקדם מי יודע מה זה לא אומר שהוא לא תותח שנראה מעולה. |
ציטוט:
|
קטלני אחי
|
ציטוט:
יצאתי רבעוש צופר מחר אני אבוא במהלך היום לדפוק אימון לא החלטתי עדיין אם לעשות חזה או אירובי לא עשיתי אירובי מיום שישי שעבר :(. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ